Ayrıca sende.. tarif ettiğin seviyede iyi erkek ile ciddi ilişki yaşamayı hak edecek seviyede iyimisim kendine göre? Tarif ettiğin erkeklerin dengimisim?
O da biraz şanssızlık işte. Yani eğitimli iyi işi olan düzgün birini bulmak için onun çevresinden birine denk gelmen gerekiyo. Ya da aynı ortamda çalışman falan
Balla birçok yerde staj yaptım çalıştım şirketteki erkekler iğrençti genel anlamda hem çalışan hem patronlar hani asla sevgili olmak istediğim profilde biri yoktu açıkçası. Zaten çoğu tipsiz bakımsız iğrenç ayrıca eğitim meslekleri kötü. Karakter desen de öyle iyi değil yani işe yaramaz pis canım tipler genel anlamda. Çoğu da kaba bencil odun zaten. Karısını aldatan filan güvenilmez tipler.
Bence karakteri düzgün vicdanlı saygılı olduktan sonra, işi geliri falan da iyiyse diğer şeyler önemli değil o kadar. Tipi falan yani ortalama olsun yeter 😂
Oha tanıştır. Boyu kaç. Bak boyu min 180 olmalı. Sakallı kıllı olmasın. Bakımlı temiz ahlaklı düzgün olsun aileci olsun ama ana kuzusu olmasın. Eğitimli paralı dürüst olsun. Nazik.
Boyu 190 falan vardı galiba. Kılını falan çok bilmiyorum görmedim ama genelde sakal tıraşı oluyo öyle görüyorum 🙈 öyle takım elbise ceket falan gitmiyo ama giyinişi falan iyi bence. Mühendis ve Türkiyenin en büyük şirketinde çalışıyo, herhalde parası iyidir 😂 ailesiyle de arası iyi. Mesaj at bana instasını veriyim ya da nası yapalım bilmiyorum ben mi konuşayım onla önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence aramaya devam edin
Düzgün biri ne kadın ne erkekte pek kalmadı zaten bulamaman gayet doğal. Bulmayı dert edinme kendine hayatına odaklan olacaksa olur zaten.
Doğru öyle yapıyorum
Abla güncellemeyi alnıma asıp, başvurular için stand açmayı düşünüyorum geliyorsan gel
Valla aynı şeyi kadınlar için dusundum
Ben de senin gibi maalesef bu zamanda çok zor.. sanirim evde kalmayı kabullenmeliyim
Ne yapacağını bilmiyorumda, düzgün erkeği burada bulamayacağını biliyorum adfjldsfjlkdsa
O dediklerin burada neden olsun okul işhayati ya da kafede bulursun nskdms
her tanıştığım kötü diyen birine şüpheyle bakarım orada bi sıkıntı olabilir
Heryerden olur, iş de, cafede, sanalda, görücü usulü,,, anlaştıktan sonra sıkıntı yok,,
İyilik.. kötülük ile ilgili kriterin ne? Sana nasıl yaklaşıyorlar ve bu yaklaşım sana göre kötü?
Ayrıca sende.. tarif ettiğin seviyede iyi erkek ile ciddi ilişki yaşamayı hak edecek seviyede iyimisim kendine göre? Tarif ettiğin erkeklerin dengimisim?
Sevgili fastini geçtim artık, 2025 de evlendim evlenicem dahası yok
Zamana ihtiyacın var ama senden zaman isteyen için bile bekleyecek sabrın yok bu yüzden kaybediyorsun
kendin neysen karsına oylesı gelır kendıne bak cekı duzen ver sonra ıyı bekle cunku senın o kotu dedıklerının genelı işine gelene melek
Zamanı gelince doğru insan karşına çıkar emin ol. Sıkıntı yapma hayatın tadını çıkar
Yok kanka arama bende bulamadim
Düzgün erkekten kastın ne ki
Genelde serseri tipli erkekler yürüyor sosyal medyadan falan. Düzgün olanlar öyle işlere girmiyor. Bi tanıdık vasıtasıyla falan anca tanışabilirsin
Doğru bence de. Ama arkadaşlarımın arkadaşları da kardeşim hep hiç düzgünü yok saygısız * tipler.
O da biraz şanssızlık işte. Yani eğitimli iyi işi olan düzgün birini bulmak için onun çevresinden birine denk gelmen gerekiyo. Ya da aynı ortamda çalışman falan
Balla birçok yerde staj yaptım çalıştım şirketteki erkekler iğrençti genel anlamda hem çalışan hem patronlar hani asla sevgili olmak istediğim profilde biri yoktu açıkçası. Zaten çoğu tipsiz bakımsız iğrenç ayrıca eğitim meslekleri kötü. Karakter desen de öyle iyi değil yani işe yaramaz pis canım tipler genel anlamda. Çoğu da kaba bencil odun zaten. Karısını aldatan filan güvenilmez tipler.
Bence karakteri düzgün vicdanlı saygılı olduktan sonra, işi geliri falan da iyiyse diğer şeyler önemli değil o kadar. Tipi falan yani ortalama olsun yeter 😂
Aynen bence de öyle. Ya ben ilişki koçu olmak istiyorum da nasıl olurum.
Kendine ilişki bulamıyosun daha başkasına mı koçluk yapcan 😂😂
Abi adil yıldırım ve aşkım kapışmak on da ilişkisi yok ne alaka. Ben ilişki bulamıyorum değil ilişkim olsun adı olsun diye canım okey demiyorum.
Şaka yaptım ya kızma hemen bu kadar. Kırdıysam özür dilerim
Yok tamam
Söyle yaşını işini falanbakalım. Bulurum belki sana göre birini ahahah
28. Yazılımcıyım.
Oha 29 yaşında ve senin gibi yazılımcı olan bi tanıdığım var 😂
Oha tanıştır. Boyu kaç. Bak boyu min 180 olmalı. Sakallı kıllı olmasın. Bakımlı temiz ahlaklı düzgün olsun aileci olsun ama ana kuzusu olmasın. Eğitimli paralı dürüst olsun. Nazik.
Boyu 190 falan vardı galiba. Kılını falan çok bilmiyorum görmedim ama genelde sakal tıraşı oluyo öyle görüyorum 🙈 öyle takım elbise ceket falan gitmiyo ama giyinişi falan iyi bence. Mühendis ve Türkiyenin en büyük şirketinde çalışıyo, herhalde parası iyidir 😂 ailesiyle de arası iyi. Mesaj at bana instasını veriyim ya da nası yapalım bilmiyorum ben mi konuşayım onla önce
Dur ekliyorum seni yaz
Hmm bulamıyor mu
İyi Olcak karizma olcak
nasil birini ariyosunki
Sehirde önemli nerede yaşıyorsun
Yaş kaçki
En güzeli görücü üsülü
tanısabiliriz istersen
herkes kotu degil ozwlkıkle Bn degılım
Ne anlamda iyi lazim
Buldun işte merhaba
Aaa ben iyiyim