Bir erkek nasil 180in altında olur aklıma almıyor. Şimdi boyumu soracaklar, 161im ve uzun erkek istiyorum ve bundan doğal hicbir şey yok kendi boyuna bak demeyin kizim ben çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKızlardan da uzun var ve sen de kız için kısasın. Ben de ortalamaya göre kısayım. Elbette itiraf etmek gerekirse uzun erkek daha çekici ama sevdiğin zaman 1.70 erkeğe bile ölebilirsin aşkından. Birini boyu yüzünden zorbalamak hoş bir şey değil.
278 Yorumla
Soran+1 yılAşko duyar kasma ya kim sever 1.70 erkeği ayrıca erkekler kızlarda boy aramıyor
- +1 yıl
Duyarla alakası var mı sence? Boyumuzu biz seçmiyoruz. Ayrıca 1.70 civarındaki erkeklere aşık olanlarda var.
Soran+1 yılKaldı ki birini boyundan dolayı zorbalamak kötü diyorsun ama sen de 1.70 erkeğe bile diye diyorsun jddkdkdkdkd aşko bırak erkolara iyi görünmeye çalışma cidden :d
Soran+1 yılya melike pick melik yapma ya allasen hangi kızın 1.70 erkek sevdiği görülmüş ya
- +1 yıl
Erkeklere iyi gorunmek gibi bir amacim yok. Kim hakliysa bugune dek onu savundum.
1.70 erkeğe BILE dedim cunku 1.75 den kisa ya hani✨️ - +1 yıl
Gizliden iftira atmadan sallamadan konus bi yaa.. Her sevilen erkek uzun boylu mu? Ben cok gordum cevremde de 1.70 boylarindaki erkeklerin yanindaki kizlari
Soran+1 yılİşte erkeğin kısası itici 170 erkek alt erkek sınıfındadır
- +1 yıl
Merhametsiz erkek alt sınıftır. Kadinini koruyup kollamayan erkek alt siniftir. Birine boyun/ten renginden vs dolayi dıslamak insanlik disi.
Soran+1 yılYa senin boyun kaç sevgilin varsa onun boyu kaç neden bu kadar kısa erkek duyarı kasıyorsun anlam veremiyorum?
- +1 yıl
Baska bir konuda da seni savunurum. O zaman da duyar diyecek misin? Pek sanmiyorum..
Neyse empati kuracak biri degilsin. Iyi gunler diliyorum - +1 yıl
Aşık olmadan önce elinde metreyle gezeceğini sanıyor ama işler öyle yürümüyor.. @kfmfmfm
Soran+1 yıl@Kfmfmfm aşko şov yapma ya 170 erkekle sen sevgili olacaksın sanki
Soran+1 yıl@melikenilayy aşko senin sevgilin var mı varsa boyu kaç çok merak ettim de
Soran+1 yıl@Kfmfmfm offf tamam aşko git sen 1.70 erkekle sevgili ol madem çok zekisin :d
- +1 yıl
@melikenilayy @kfmfmfm ikiniz kıza lef edip duyar kasmışsınız da 1.70 erkek sizi sevse dönüp yüzüne bakmazsınız max kanka olursunuz soruyu soran kız dürüst en azından kısa erkeği hiçbir kız sevmez kızı linçlemeyin boşuna.
- +1 yıl
Kalbim kimi severse onunla birlikte olurum. 1.70 de olabilir 1.90 da. Kurbanlik kuzu secer gibi secmiyorum ben erkeğimi.
Bugün tas gibi olabilir ama yarin kolu kopabilir/vucudunun bir tarafi yanabilir. Hadi yallah mi yapacagim? Cok zorbasiniz.. - +1 yıl
@brutallifes56 duyari ben kıza kasmadim ki 😂😂 @melikenilayy melegime kastım ❤️ ama diğer kızda kapasite yokki gene anlamadı. anlayamazda.@brutallifes56 kızda elestirdiğim insanı boya göre bı kalıba koyması. Ayrica 1.70 bir erkekle konuşuyordum hoşlanmıştım da zekası ve karakteri çok hoşuma gitmişti mesela. boyuyla alakalida hiç konusmamistim
- +1 yıl
Bir kadinin ayagi buyuk diye erkeksi gormek ile bir erkek kisa diye kadinsi gormek aynidir.
- +1 yıl
@Kfmfmfm Teşekkürler güzellik 💕 Allah kalbimi biliyor.. Ben kaç defa bir kadini da savundum bu sitede. Hicbir zaman da pick me olmadim ama ne zaman erkek savunulsa o kutsal "pick me" sozcugu dolaptan cikiveriyor..
- +1 yıl
@Kfmfmfm 1.70 erkekle hep konuşursunuz zaten ama hiçbiriniz gidip sevgili olmaz hep konuşmada kalır.
- +1 yıl
@melikenilayy sizin kalp de hep 185 190 ları seviyor daha bir tane kızın 170 erkeği seviyorum dediğini duymadım.
- +1 yıl
Sizlere gore zaten sadece uzunlarin ve zenginlerin sevgilileri oluyor bosverin siz ☺️ @brutallifes56
- +1 yıl
@melikenilayy eee öyle zaten? üniversite 2. sınıfım boyum 1.77 ve bu 2 sene içinde benden kısa olup da sevgilisi olan doğru düzgün erkek görmedim hatta çiftlerin içinde benle aynı boyda olan erkek de azınlık 10 çiftin 8 inde erkek 1.80 üstü geri kalanlar da 175-80 arası 175 altının komple selasını okumuşsunuz.
- +1 yıl
Öyle derken? 😅 Her metroya bindiğimde el ele cift goruyorum mesela ama size sorsak evi arabasi olmayan her erkegi dışlıyoruz..
Belki de kız etkilemeyi bilmiyorsundur olamaz mı? Zaten kısa bile değilsin. Sorunun boy olduğunu sanmıyorum. - +1 yıl
@brutallifes56 TM sensin bak şu diğer saftirikle sevgili ol sen bence ikinizin mal olduğu kanaatindeyim 😅😅😅
- +1 yıl
@Kfmfmfm O saftirik dediğin dürüst en azından sizin gibi erdem sinyali yapmıyor.
- +1 yıl
En yakın arkadasım 1.77 cocuga asikti ve cocugun maddi durumu da yoktu. Ama pardon yaa yoktu dimi oyle kizlar? Kusura bakma halisunasyon falan gormusumdur 🙊 @brutallifes56
- +1 yıl
@melikenilayy ben sevgilisi olan her erkek zengin demedim sözümü çarpıtma ben sevgilisi olan erkeklerin büyük çoğunluğu uzun boylu dedim ki zaten öyle bak o metrodaki çiftlere büyük çoğunluğunda erkeğin 180 üstü olduğunu hiçbirinde 175 altı erkeğin olmadığını sen de göreceksin. Evet para kızlar için o kadar önemli değil ama boy çok önemli.
- +1 yıl
@melikenilayy 175 üstüne bakan kız var ben de onu diyorum ama azınlık 10 kızın 1 2 si 177 erkeğe aşık olur
- +1 yıl
Benimki örnekti ve genelde boya bakmayanlar var diyince "o zaman zengindir" dediginiz icin (genelde) belirttim.
Valla koreli erkeklerin geneli gayet kisa gordugum kadariyla mesela ama baya fanı var turk kizlarinda. Dedigim gibi bence sen etkilemeyi bilmiyorsun. @brutallifes56 - +1 yıl
@brutallifes56 çok sıkıcısın ya diğer kızda saftirik zaten tencere kapak 😅😅
Soran+1 yıl@brutallifes56 177 değil de 185 falan olsaydın tanışırdım senle ama sen de kısasın üzgünüm bana laf eden kızlara bakma onlar da senin boyundaki bir erkeği istemez.
- +1 yıl
@Kfmfmfm diğer kız 185 istiyormuş :d
- +1 yıl
@brutallifes56 Gogusleri sarkmis kizi isteyen erkek de dik olani isteyenden daha az bu mantikla ama 🙂 Sen de boya bakmayan bir kizi bulmaya calis.
- +1 yıl
@melikenilayy koreli erkeklerin içinde azımsanmayacak kadar 180 üstü var kızlar da 180 üstü korelilere fan oluyor zaten
- +1 yıl
Ben gayet de 1.70 civarlarindaki erkeklere "ohaa cok tatli diyen" kiz gormustum. Uzayda falan yasasam belki tamam diyebilirdim ama sahit oldugum seylerin yalanlanmasi ayri bir his gercekten. @brutallifes56 Uzun lafin kisasi, sen gayet de bir kizi etkileyebilirsin. Yeter ki etkilemeyi bil. Iyi gunler, yeterince tartistik.
- +1 yıl
@melikenilayy ya bırak öyle olan kaç tane kızın yanında uzun boylu kaslı adam gördüm hikaye anlatma. Boya bakmayan kız falan da yok uzun boylu erkek bulamayıp 175-180 arası erkeklere razı olan kız var sadece.
- +1 yıl
@brutallifes56. Sabahtan beri savunduğu kız boyunu ezikledi jddmmdmd dedim sana bu saftirik diye inanmadın😂😂
- +1 yıl
@melikenilayy çok tatlı=tam kanka olunacak erkek anlamına geliyor o 170 erkeğe tatlı diyen kızların sevgililerinden basket takımı kuruluyor madem ben yanlışım o zaman senle buluşalım ve 10 bin lira iddiasına girelim ve çiftleri inceleyelim çiftlerin en az %85 inde erkek 1.78+ değilse sana 10 bin tl vereyim olur mu?
- +1 yıl
@Kfmfmfm Dürüst en azından kısa erkeklerle dalga geçmeyelim diyip hep 1.80 üstü erkeklerle çıkan kızlar yerine bu kızı yeğlerim ben.
- +1 yıl
@melikenilayy bir yerde buluşup inceleyelim çiftleri kısa olup sevgilisi olan görürsek (ama çiftlerin en az %30 %35 inde olacak 10 çiftin içinde 1 tane kısa erkek görüp kısa erkekleri de seven var demekle olmaz) sana 10 bin tl vereyim olur mu ama kısa erkekle sevgili olan görmezsek sen bana 10 bin vereceksin madem bu kadar eminsin kısa erkeklerle de olan kızların olduğuna bana da gösterir parayı alırsın.
- +1 yıl
@brutallifes56 Tanimadigim adamla niye bulusayim pardon? Konuyu kapattikca yazmaya devam ediyorsun. Uzun boy daha estetik, tipki kadindaki ince bel gibi. Ama sen sevince beline bakiyor musun? Iste kiz da sevince elinde metreyle dolanmiyor. Ben cevremde cok gordum. Sokak sokak gezip roportaj yapacaksan sana kolay gelsin. Tartismak istemedikce de uzatma Allah askina.
- +1 yıl
@melikenilayy noldu yemedi mi :d kendin de biliyon kısa erkeğe bakan kızın olmadığını boş avuntu verip duruyorsun beli ince olmayan kızların yanında 185 kaslı erkekler var ama 170 erkekler gariban gariban sap geziyorlar heyy yavrum hey
- +1 yıl
@brutallifes56 Seninki yiyor mu? Yiyorsa poponu o koltuktan spatulayla kazı ve kalk da roportaj yap o halde 🙂
Hipergami bile bilmiyorsun ya ne denir sana.. Erkek dis gorunuse daha cok bakar. Git de arastir be adam.. Nasil bir cahille savas veriyorum🥲 - +1 yıl
@kfmfmfm Sen de haklısın. Konuyu kapattıkca saldirisa geciyor. Son bir kez aciklama getireyim dedikce saldiriya devam ediyor ve sonlanmiyor.. En son engelletecek kendisini zaten.
- +1 yıl
@melikenilayy puahahahahaha ulan canım hipergami kızlarda var erkeklerde poligami var erkek seçici değil kadın seçici cahil sensin farkında değilsin
- +1 yıl
@brutallifes56 Zorla kendini guldurmeye calisman gercegi degistirmiyor. Konumuz kim sectigi degil 🙂 Konumuz dis gorunuse kimin daha cok baktigi. Umarim algilamana yardimci olmustur ✨️
- +1 yıl
@melikenilayy aynen kanki erkekler daha seçici olduğu için en çirkin kız bile sevgili bulurken erkek sırf uzun değil diye yalnız kalıyor :d
- +1 yıl
@melikenilayy dışa bakan kızlar hiçbir erkek illa şu özellik olmalı yoksa olmam demiyor ama kız diyor en az 1.80 olsun yoksa max kanka olurum diyor
- +1 yıl
@brutallifes56 Kizlari etkileyebilecek bir kisiligin olmadigi icin beni sucladigin 3 km oteden belli oluyor. Su varoslugunla 1.95 de olsan akli olan hicbir kiz seni zaten istemeyecek. Bosuna boyuna takma..
- +1 yıl
@melikenilayy 1.97 kadın düşmanı incel tanıdığımın şu an sevgilisi var bu nasıl oldu?
- +1 yıl
@brutallifes56 Her kiz "1.80 olacak illa" demiyor. Kadina belli ki hicbir sey sunamadigin icin reddediliyorsun ya da kendini sevmedigin icin kotu kiz secip de sonra bize saldiriyorsun🙋♀️
- +1 yıl
@brutallifes56 aşağılık kompleksi var sende bence. kız seni az önce boyundan dolayı aşağıladığı için bu hale dönüştüğün kanaatindeyim kanka
- +1 yıl
@brutallifes56 Demek ki o kiz senin dedigin gibi "boy takintisi" olan kizlardan. Ama her kiz da o "takinti" yok.
- +1 yıl
@melikenilayy bu demek oluyor ki sen 195 olsan da sana kız bakmazdı argümanın düştü
- +1 yıl
@Kfmfmfm gaslighting yapma ben olan şeyi söylüyorum ikinizin de 180 altı sevgilisi olmadığına eminim.
- +1 yıl
@melikenilayy yoo diyorlar madem demiyorlar neden 10 çiftin 8 inde erkek 180 üstü?
- +1 yıl
@brutallifes56 Suzgece su mu dolduruyorum yoksa bir insan evladina laf mi anlatiyorum belli degil. Gercekten ölü yatirimsin. Daha fazla tartismamak adina seni engelliyorum.
Soran+1 yılmelike aşko noldu bak o kadar duyar kastın ama takdir görmedim kısa erko geldi laf saydı sana :d
- +1 yıl
Soran+1 yıl@melikenilayy kanka bırak bu işleri bu savunduğun kısa erkoların hepsi kadın düşmanı ve o kısa erko da aslında doğruları söyledi kısa erkek kendini sevse nolacak zaten hangi kız adam yerine koyar kısa erkoyu :d
- +1 yıl
Ben adam yerine koyarım ve bircok kızda koyar.. Düşün ki parmaginin ucu kanasa kosturacak ve seni kendinden önce dusunen bir erkek var.
O zaman da "iyy erkek misin yhaa. s" diye mi gezeceksin?
Soran+1 yıl@melikenilayy kısa erkekle sadece arkadaş olursun di mi ben de öyle yaparım şahsen kısa erkodan kanka olur anca
- +1 yıl
Ben yillar once 1.65 abiden cok hoslanmistim mesela. Oyle guzel bir insandi ki.. Ama yasca kucugum diye yanasmamistim. Gayet de olabiliyor yani.
Soran+1 yılSevgilin var mı varsa boyu kaç merak ettim
- +1 yıl
@melikenilayy çok güzel. bir kalbin var. ❤️ Ama sana tavsiyem boş ver tamam de geç artık senin dediğin şeyleri anlayacak bi kalpleri yok bunların birisi kendisini aşağılayan kişiyi savunan ozguven eksikliği olan ezik biri. Digeride zeka ve özgüvenin yanısıra sadece boya bakan bir yılda 5 kitap dahi okumayan bir kezban. Ciddiye alıp tartisacagin insanları iyi seç yoksa böyle çok yorulursun
- +1 yıl
Soran+1 yılAşko kısa olsa kalbini sevmezdin ama kalp de önemli ama her zaman ilk çekim önemli kısa erkekten de çekim alamazsın zaten doğamız gereği uzun erkek istiyoruz.
- +1 yıl
@kfmfmfm Teşekkür ederim 💕 Iftira atilmasina sessiz kalamadim sanirim. Zaten anlayissiz olundukca er gec soru sahibini de engellemem gerekecek. Bu tartisma bir yerden sonra biter er geç.. Ama haksizliktan nefret ediyorum. Keske dunyayi ben yonetebilseydim.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@melikenilayy aşko kısa erkolar sana ne iyi kızmış demeyecek hatta sevgilin uzun diye sana sövecekler bırak savunma o yüzden şunları
- +1 yıl
@kfmfmfm Sana istek atmistim ama sanirim görmedin. Tekrar atacagim, kabul eder misin? Takiplesmek isterim 💕
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler için 1.80 altı kısa ve itici ise kızlar için de 1.65 ya da 1.70 altı kısa oluyor o halde üzgünüm ama sen de iticisin? Buraya mı varıyoruz..
Çünkü kız da olsan 1.61 uzun bir boy değil.
İnsanları dış görüşe göre yargılamayı bırakın artık, aklı almıyormuş bi de hfkdjd18 Yorumla
Soran+1 yılKızda boy önemli değil canım
Cevap sahibi+1 yılJfdkf onu karşındaki erkeğe sor istersen. Kızların böyle bir kriteri olabiliyor da erkeğin niye olmasın? Erkek de “kız boyu boyuma olsun, aramızda fazla fark olmasın” derse önemsiz diyebilecek miyiz, tabii ki hayır. : )
Soran+1 yılBoy benim için önemli diye 10 tane bile erkek görmedim etraf 190 erkek 160 kız çifti dolu :d
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak kızlar kadar fazla olmasa da bu konuyu önemseyen erkekler de mevcut, dolayısıyla sen de böyle biriyle karşılaşabilirsin..
Soran+1 yılKendi tercihi der geçerim çoğu erkek boya bakmaz zaten de uzun erkek istemem sana niye dert oldu ki bu kadar?
Cevap sahibi+1 yılJfkfjkd bana dert olduğunu nerden çıkardın? Konuşuyoruz şurda 🌝
Cevap sahibi+1 yılAsıl sorun senin kriterlerinden çok insanları dış görünüşünden dolayı yargılıyor olman.
Soran+1 yılProblem yok bunda
Kanka sen de kısasın farkında mısın bil diye dedim ama görünüşe göre bilgin yok kendin hakkında. Gen bu gen insan boyunu görünüşünü kendi seçemez insanları boyuna kilosuna giyimine göre bı kalıba koyan bı beyne sahipsen seni bu beyninle anca kullanırlar
010 Yorumla
Soran+1 yılOfff iyi o zaman git sen çık 170 erkekle
- +1 yıl
Kız en azından dürüst lol senin gibi gaslighting yapmıyor :d
- +1 yıl
@brutallifes56 vaay gashlighting biliyorsun demek. Seni az önce ciddiye alıp tartışabilirmişim aslında kelime haznen var gibi biraz. Dürüstse dürüst banane arkadaşım git evlen o zaman Allah Allah ya 😂
- +1 yıl
bilmez olur muyum sizin kısa erkeklere yapmayı en çok sevdiğiniz şey ne zaman bir kısa erkek gelip kızların kısa erkeklere olan tutumunu söylese hemen bunu yapıyorsunuz.
- +1 yıl
@brutallifes56 ya seni kötü kızlar üzmüş hıncını diğer kızlardan niye çıkartıyorsun. Bak şu an sana üzülmeye başladım demekki aşağılanmışsın baya. benim. ablamin eşi 1.74 boyunda çocukta maşallah özgüven tavan zeka da var. ablam. daha çok seviyor. İlişkide cocuk kaçan taraf.
- +1 yıl
kötü kızla ilgisi yok ben olanı söylüyorum istisnalar da kaideyi bozmaz
- +1 yıl
@brutallifes56 tamam kanka anladım aynen
- +1 yıl
kankan değilim
- +1 yıl
@brutallifes56 kesinlikle kesinlikle evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanları fiziksel özelliklerinden ötürü kınama. Bir hastalık gelir başına kemiklerin erir. Ondan sonra boyun 1 metreye kadar düşer cüce kalırsın. Kınadığın şey başına gelir ve insanlar sana tiksinerek ve acıyarak bakar ve dilerim kınadığın şeyden kötüsü başına gelir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Allah öyle yaratmış? Ona kalsa senden uzun 170 boyunda kızlarda var. Saçma bir düşünce
12 Yorumla
Soran+1 yılNapalım ama erkekte kısa boy kötü duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil, boy çekici gelmesi için tek kriter değil çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yıltek değil ama ilk kriter benim için
- +1 yıl
olabilir
+1 yılKız olsan ne yazar ortalamadan 3 cm kısasın yani erkeklerin ortalaması 177 dersek 175 ten uzun birisini hak etmiyorsun
00 YorumlaTürkiye kadın boy ortalaması 1.61,8 cm
Ortalamayı bile kaçırıp uzun boy diye zırvalaman trajikomik.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Yok ya ne diyeceğiz. Tek kriteri boy olan kısacık bir kızla tartışacak kadar cahil değiliz rahat ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. senin erkek boyun 174 civarı bir şey. Ona göre eş seçimini yap
02 Yorumla
Soran+1 yıl174 ne ya annesi sevsin o boydaki erkeği
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim boyum 180 den kısa boyum 175 falan ama umrumda değil zaten uzun boylu olsam ne olacak sonunda ölüm var
00 YorumlaKendin kisasin uzun erkek isteme hakkın yok sus otur
00 Yorumla1 80 den uzun olup minyona bakan erkek yani 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılnormal bir istek. seni de belli özelliklerine göre sınıflandırırız. mutlaka kadınlarda olmasını istediğimiz normal şeyler var. uyuyorsan deneriz. uymazsan elenirsin.
00 Yorumla
+1 yılnasıl genelleyebiliyorsunuz düşüncelerinizi anlamak güç sana itici gelen kişi bir başkasına çekici gelebilir benim boyum 190 mesela ama önemli olan boy değil karakter arayın insanlarda
00 Yorumla
+1 yılYhaaaa aman tonrom bir kiz nasil 170in altinda olabilir yaaaa. 170 in altinda olan kendisine kiz demesin inanamiyorum
00 Yorumla195 boyunda erkek olarak cevapları okumaya geldim
00 Yorumlakısa kızda çok itici beyin daha önemli
00 Yorumla''Kızım ben çünkü''.. Tamam ben ikna oldum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızsın sen çünkü 🍕
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 157 yim 175 ve üstü istiyom çünki tatlı duruyo
01 Yorumla- +1 yıl
Bütün bunlar ezilme isteği
+1 yılTek boy mu yani kriterin
01 Yorumla
Soran+1 yıltek değil ama ilk kriterim
+1 yılSensin itici
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEzilmek istiyorum diyorsun
00 Yorumla