İlkinde sizi reddetmiş ama sonra israrlariniza dayanamamış 10 yıl sonra ve fotoğraf göndermiş.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni gerçekren sevse neden zorda bırakacak bir şey yapsın ki. Hoşlantı varsa bile senden soğumuştur. Nasıl olsa elde ettim kafası yaşıyordur.
Fiziği ve fotoğrafları beğendiyse bırakmaz devam eder ilgiye
Beğendi..
Devam eder beğendi ise her erkek böyle kadını ister hayatında
Onu delirttiğimi söylüyor. Sadece yüzüme bakması yeterliymiş.. profilimdeki normal olan fotolara bakarken bile etkileniyomus
Kopmaz o zaman senden.. yaz istersen detaylı konuşmaların
Ama bugün bisi oldu.. asker o mesleği.. ve yoğunmus.. konuşamadık 2 gündür pek.. neden böyle oluyor dedim bilmiyorum dedi. Beni hayatında istiyor musun dedim. Zamanı değil şu an sonra konuşalım dedi. Bende dedim ki Hayatımın bu döneminde maceraya ihtiyacım yok bende kötü bir duygu bırakmadın.. İyi geceler
Onu gece boyunca düşündürecek bir mesaj atmışsın. Ben sanmıyorum kopacağını
Sen olsan gece ne düşünürdün? 2 gün önce o kadar yakın olmuşsunuz ki... daha önce universitedeyken aynı evde 1 gün geçirdim. Bana yaklaştı üstüme falan. İtekledim kabul etmedim. Rahat bıraktı falan. Sonra kapıya yöneldim oturdum kitledigi için kapıyı. Bana dokunmasın diye.. çok tedirgindim ve korktugumu biliyor okul zamanlarında böyle şeylerden aslında..
Unutamamis.. ve zaten unutmaz da bu saatten sonra
Bana o gün sen korkaksın hayatını yaşamıyorsun dedi.. Bende evlilik öncesi onay vermediğimi söyledim. Çok korkuyorsun dedi hatta.. tedirgindin dedi 7 8 yıl öncesi için diyo
Yazar msn bana?
İsteği kabul et
Olur eğer seviyorsam
Üniversiteden beri konuşmak istediğin kız. Aynı eve düşmüşsün yine de aranızda bisi geçmemiş kız seni zamanında iteklemiş.. seneler önce üstelik..
Ben düşkün olurum. kardeşim lik etmem.
Nasıl foto attin
Biraz açık
Ne kadar açık
Kapalı misin normalde
Acik
Foto çıplak miydi
Pişman mısın
Evet şu an oyleyi...
Neden ki. ilgisiz mı
Evet öyle davranmaya başladı sanki 2 gündür. Üstelik ben seni yarı yolda bırakmazdîm sen 10 sene once de bana yaklaşsaydin gibi konusuyordu
Erkek milleti işte. Elde edene kadar
Tam canım yaşlar ne
27 ben. 19 yaşında tanıştık üniden beri pesimdeydi ben reddediyordum sürekli. Bana güveni yok o yüzden sen beni bırakıyorsun modunda yaşıyor
Neden güveni yok.
Resim sonrası neler konustunuz
Onu delirttiğimi söylüyor. Sadece yüzüme bakması yeterliymiş.. profilimdeki normal olan fotolara bakarken bile etkileniyomus.. çok güzel olduğumu söyledi sürekli. Haricen seni yarı yolda bırakmam dedi. 7 8 yıl önce kabul etseydin ya niye vakit kaybettirdin dedi bize..
Sana karşı fazla arzulu.. Sen peki
İyi şeyler demiş aslinda
Güven sorunu var sizde
Bu konuşmadan sonra şey konuştuk..
:) düzeldikmi her şey yolunda mı dedim Hep yolundaydı ama sen sıkıntı çıkartıyodun dedi geldiğimde buluşalımm konuşalım dedi bi de..
Ne konuştunuz.
Yüz yüze görüşme önemli tabi
Ama bugün bisi oldu.. asker o mesleği.. ve yoğunmus.. konuşamadık 2 gündür pek.. neden böyle oluyor dedim bilmiyorum dedi. Beni hayatında istiyor musun dedim. Zamanı değil şu an sonra konuşalım dedi. Bende dedim ki Hayatımın bu döneminde maceraya ihtiyacım yok bende kötü bir duygu bırakmadın.. İyi geceler dedim
Saçma konuşmuş anlamadım tavrını
Bende anlamadım ne yaptığını... her şey çok güzeldi bi anda neden...
Seni arzulayan adam neden böyle konusmus
İşte bende onu anlamıyorum...
Fiziğin nasıl bu arada.
Kafası mı güzel ne
Çok beğeniliyo fiziğim herkes tarafından
Bu da beğenmiş kesin.
Evet
Kızma ama seni cok begendiyse deni düşünüp rahatlamistir
Aşk yok diyosun
İllaki vardır. Bana göre ilsikidde aşk ve arzu aynı düzeyde olmali
E niye uzaklast simdi sanki
Biraz mal bence
Naptin
Mesaj atsana bana ekledim seni
Mesaj attım sana
Bakim
Duygum varsa olur
10 yıldır o kızla beraber olmaya çalışıyorsun kız seni reddediyor
Fotoğrafa nasıl ikna oldun
Acizlik
Üniversiteden beri konuşmak istediğin kız. Aynı eve düşmüşsün yine de aranızda bisi geçmemiş kız seni zamanında iteklemiş. Hala mı kabul etmezsin?
Reddetmisligim var o yuzden reddedebilirim
Ama daha önce de kız reddetmiş seni. Üstünden iteklemis kapıda oturmuş sabaha kadar dokunmasın diye
Boyle mantiksiz bi iliskide olmazdim yani bilmiom
Kötü..
Kötü olan n
Yani onu 7 8 yıl sonra kabul ettim ve şimdi ben mi yarı yolda kaldım..
Evet kalmissin
Napim şimdi
Bilmiyorum ki hic
Bu konuşmadan sonra şey konuştuk..
🙂 düzeldikmi her şey yolunda mı dedim Hep yolundaydı ama sen sıkıntı çıkartıyodun dedi geldiğimde buluşalımm konuşalım dedi bi de... sonra 2 gün sık konuşamadık.. asker mesleği.. görev vs.. yoğunum burası çok karışık dedi falan. Neden böyle 2 gündür dedim. Bilmiyorum dedi. Beni hayatında istiyor musun dedim en son.. Zamanı değil şu an sonra konuşalım dedi. Bende dedim ki Hayatımın bu döneminde maceraya ihtiyacım yok bende kötü bir duygu bırakmadın.. İyi geceler. Cevap yazmadı sonra
boş ver sen kendi kaybeder
Hayır
Üzüldüm..
Açık fotoğraf ne
Anla.. ama kız hiç bu zamana kadar kabul etmemiş hep çevirmiş seni. Kıza söz ler vermişsin. 10 sene sonra kız sana güvenmiş ilk kez
Eve atar işimi görür yoluma bakarım
Üniversiteden beri konuşmak istediğin kız. Aynı eve düşmüşsün yine de aranızda bisi geçmemiş kız seni zamanında iteklemiş. Hala mı kabul etmezsin?
Bitti o kız
Niye
Bitirdim kafamda çünkü
Değersizleşir
Ciddimi
Benim fikrim bu yönde
Olmaz
Neden
seks olur
7 8 yıldır o kız seni reddediyorsa
seks evet aşk zor
Niye
Düşüncem bu
Öv.
Anlamadım
Silkerim
Hadi ya
Hem de bağırta bağırta