Niye böyleyim? Nasıl geçicek?

Şimdi nerden başlasam. Ben çok arkadaş çevresi olmayan biriyim. Hatta hiç yok. 2 yıllık ilişkim vardı. O, kişiyi hayatımın tam merkezine koydum. Bütün anlamları ona yükledim. Dost, sirdaş, arkadaş herşeyim oldu. İlk başlarda çok güzel gidiyordu. Deli gibi seviyordu beni. Ben de sevgisine karşılık verdim. Sonradan her şey sapasardı. Sürekli ayrılıb barışırdık. Toksik ilişkiydi yani. Ama yine de kopamıyordum. Bi karar aldım ayrılmaya. Ve ayrıldım. Peşimi bırakmadı, sürekli mesajlar falan dayanamadım barışdık. Sonra yine aynı şeyler yaşandı. Ayrıldık. Bu defa o ayrıldı. Artık seni sevmiyorum. Seni istemiyorum falan. Çok canım acıdı. Peşimde bu kadar koşan insanın sevgisi 2haftada bite bilir mi? Artık sevmiyorum saygı yoksa sevgide yokdur dedi. Ben de bazı konularda ona sinirliyim. Ama niye böyle oluyor? Niye bu kadar acı çekiyorum? Boşlukdayım sanki. Ailemle de aram iyi değil. Yalnız hissediyorum. Nefes alamıyorum onsuz. Nasıl unuturum? Sürekli aklımda. Sürekli anılarımızı hatırliyorum. Nasıl Unuta bilirim?

Niye böyleyim? Nasıl geçicek?