Muhabirin aşk acısı nasıl geçer sorusuna Fernando Torres " başka bir kadın" cevabı vermiştir.

Muhabirin aşk acısı nasıl geçer sorusuna Fernando Torres " başka bir kadın" cevabı vermiştir.
Ancak görsel ve davranışsal olarak onun standardında başka bir kadına ulaşarak.
Şu anda bir sevgilim var. Ama ne dış görünüş ne de kişisel olarak yıllarca aşk acısı çektiğim kadının semtinden bile geçemez. Sadece yalnızlık ve çaresizliğimi aşmak için yanımda tutuyorum ama bağlanamıyorum.
Çünkü beni heyecanlandıracak, dehşete düşürecek, kendine hayran bırakacak hiçbir özelliği yok. Peki nasıl biri olsa ben ona bağlanırdım.
1. Hayatta maddi açıdan hiçbir erkeğe ihtiyaç duymayacak kadar güçlü, ayakları yere basan bir kadın olsaydı bağlanırdım.
2. Hayata, insana, aşka, sanata, siyasete, ekonomiye dair söyleyecek sözleri, yazacak yazıları, basılacak kitapları olan bir kadın olsaydı bağlanırdım ona. Oysa öyle değil. O benim efendiliğimi, özgün fikirlerimi ve otoriter tavrımı beğeniyor. Ben konuşuyorum o beni can kulağıyla dinleyip samimi bir şekilde onaylıyor. İşte bu yüzden iki kişi olduğumuzu anlayamıyorum. Aşk, kişilik, kültür sanat, siyaset, ekonomi her şeyden bahsediyorum ona. Doğrularıma da doğrusun diyor, yanlışlarıma da doğrusun diyor. Ben ekonomi bilmiyorum ama sen dediysen kesin doğrudur diyor mesela.
3. Gizemli, sürrealist bir tarafı olsaydı bağlanırdım ona. Oysa kızın giyimi kuşamı kapalı ama kartları açık oynuyor ve ben bu ilişkide hiçbir heyecan duymuyorum ne yazık ki.
4. Benim hayatıma yönelik tavsiye ve telkinleri olsaydı bağlanırdım ona. Ama yok. Benim yüzde 100 doğru istikamette olduğuma inanıyor. İşte bu yüzden biz sebeplerden dolayı bağlanamıyorum.
İçindeki bütün zehir bitene kadar frene basmayacaksın , acını yaşamaktan kaçmayacaksın... ve bir gün aklına hiç bir şey gelmeyecek ona ait olan
Zaman anıları bizden çalar, onun bu hırsızlığı bize yaptığı en güzel şeydir aslında. Anılar uzaklaştıkça nankörleşir ve unuturuz. Yoksa kayıplarımıza nasil dayanabilirdik nasıl gülüp oynamaya devam edebilirdik
Sufle ask acısına iyi gelir. Birde bu akşam bir şey öğrendim insanı çık mutlu eden ve ondan daha çık mutlu eden bir şey yokmuş. Ama burada yazamam 🤣🤣🤣
Hemen anladin bol bol yaptığın için 🤣🤣
Cevap
21Cevap
Zaman çok iyi, kimseyi yarabandi ve sığınacak liman olarak göremem
Acısını yaşamak gerek, iyi gelmesi beklenmemeli..
Aşk acısına iyi gelen şey zaman tabi ki de.. ama insan kendini sevmeyen bir kişiyi sevmeye devam ediyorsa muhtemelen takıntıdır.. zaten bizim türk kızları genellikle öyle yapar.. erkeklerin peşinden koşar eski sevgiliyi döndürmek isterler.. ben ayrılmış olsam zamana bırakırım elbette. çünkü zamanla zaten unuturum acılarım geçer.. ama yeni aşk falan da aramam
Bence durumu kabullenmek aşk acısının iyileşmesinde önemli her ne olursa olsun sizi bırakıp gidebiliyorsa arkasından ağlayıp sızlamak hiçbirşeyi değiştirmiyor durumu kabullenmek gerekiyormuş ben bunu anladım gidenin arkasından bakmayacaksın gitmişse bitmiştir kendinizi sevin değmeyecek insanlar için üzülmeyin bence insan kendini sevdimi kimse onu üzemez ama her insanın bir defa yaşaması gereken bir durum insanı olgunlaştırıyor aşk acısı zamanla geçtimi kendinizi aptal gibi hissedersiniz en azından bende öyle oldu bundan sonra beni hayatından kolaylıkla çıkartabilen birisi için üzülmem gitmişse bitmiştir nekadar sevsemde olmuyorsa olmuyordur.
TV de aşk dizileri izleyip ağlamak. Bence acının üstüne gideceksin zamanla beyin kalp bunu kabul ediyor ve alışıyorsun aşk acısı çekerken başkasını hayatına almak onu kendine teselli malzeme yapmak insanlığa yakışmaz sen mutlu değilsen bir başkasını mutlu edemezsin
O yas tutulmatıkça hiç bir şey iyi gelmez. Başka bir kadın/erkek olsa da ilişkiyi toksik hale gelir. Sağlıklı bir sonra ki ilişki için o aşk acısı çekilmesi gerekiyor. Bir şehir dışına çıkmak, konfor alanından çıkmak. Uzaklaşmak veya yurt dışına tek başına tatile gitmek iyi gelebilir.
Zaman herşeyin ilacıdır.. Acımı dindirmek için kimseyi buna dahil etmem..
Zaman iyileştirir mi hissizleştirir mi belli değil 💫
Müzik dinlemek diyeceğim ama o da sğlatır. Dizi izlemek diyeceğim, o da ağlatır. Sevdiğin bir şey yapmak desem zevk alamazsın. Kısacası monoton ve hayatsız bir şekilde zaman geçirip kendini zamana bırakmak en iyisi.
Gelecek zaman. 🙄
Fernando ne diyor yahu. 🙄 Yara bandı yaptığın o kişi iyileştiğin zaman ilk sildiğin kişi olur. Kimsenin kimseye bunu yapmaya, yaşatmaya hakkı yok o yüzden zaman her şeyin ilacı zamana bırakılmalı.
O zaman mert demir boşuna kaç bedende beni aradın dememiş yani… ayrıca ne alaka yahuu
Fernando Torres reis, olaya biraz farklı bakıyor 😅
Zaman.. Sadece zaman geçiriyo. Başka hiçbir şey unutturmuyor maalesef
Eger birlikte olmanız sizi ya da taraflardan birinin mutsuz edecekse bunu kalbinize ikna etmeniz ve kabullenmek.
Aşk acısı diye bir şey yok. Alışkanlıklar var. Yeni alışkanlık bağlılık elde edene kadar acı çekiyorsun sanarsın.
Her türlü acıya iki teker.
Sadece bu aralar biraz fazla yakıyor.
Benzin fiyatları malumunuz..
🤣🤣🤣🤣
Sonrasında onu da yaralayıp gider ve aklı olan kadın yeni ayrılık yaşamış bir erkekle bu yüzden sevgili olmasın.
Gerçekten aşıksa kişi, başka bir kadın o acıyı gidermez yarasını daha da kanatır.
Çalışmak para kazanmak. Ayrıca iddia oynamak. Acayip heyecanlı oluyor herşeyi unutuyorsun.
Başka bir kadını düşünebilen, isteyebilen biri neden acı çekiyor sayılsın ki
Serçe parmağını duvara vurmak aşk acısını anında unutursun
Uyku motivasyon pozitif düşünce derdini paylaşacağınız bir arkadaş
Valla kediler iyi geliyor. Ama en mantıklısı kendine bir uğraş bulmak.
Aç ordan son ses bir kolbastı ya da şemmame ortada aşk acısı felan kalmaz
Ayak serçe parmağıni sehpaya vurmak. Aşk acısı da neymiş dersin 😂
Çivi çiviyi söker ama kimsenin kendisine zarar vermesini tavsiye etmem.
Yanlız kalmamak ama ne yaparsan yap acıta acıta uyuşturacak
Hiç bir şey iyi gelmiyor lanet gelsin aşka da bilmem neyine de
Oyun oynamak veya boks kum torbasına vurmak stres atmak
Bu olaya iyi gelen bir şeyin daha icad edildiğini sanmıyorum, başka bir kadın ancak günü kurtarır.
Yeni insanlarla tanışmak ama aşk anlamında değil arkadaşa olarka
Müzik dinlemek
Ayrılıp daha iyi birini bulmak daha kibar daha hanım hanimcık
Bolbol acı çekmek ondan sonra insanın aklı başına geliyor
Serçe parmağını sehpaya çarp🤪
Kivanc bu filmde hic yakisikli durmuyor bence ya 😂 ask acisina da zaman iyi gelir heralde alismislik falan
Geri gelmesi :D
Fernando kandırmış.
Kendi hayatına bakmak.
B12 vitamininden uzak durmak
Ever başka bir kadın doğrudur.
Çikolata, müzik gibi
Tecrübe etmedim bilemicem
Full programli bir tatil
Spor yapmak, yeni insanlar tanımak, gezmek vs
Baska bir erkek
Yara bandı çok demek istemiştir
Aşk acısına iyi gelecek tek şey zamandır