Aşık olup söyleyememek , reddedilmek , severek ayrılanlar için soruyorum 🙂
Böyle bir fırsat olsaydı ne söylersiniz?
Böyle bir fırsat olsaydı ne söylersiniz?
Seni sevmiştim senin zannettiğin gibi kolay bir kız değilim ben seni sevdim ben kimseyle whatsapta yazismayi sevmezken seninle yazismaktan çok mutlu oluyordum evet hayatımda beni mutlu edecek birseyim yoktu ama seninle konusmak sana olan umudum hayallerim benim o zaman ki tek mutluluğumdu ama şunu bilki ben tek senk sevdim tek seninle konustum ama bunu sana söylemedim utandim kadinlik gururum buna engel oldu zaten sonra sen benimle oynadıktan sonra benim duygularımla oynadıktan sonra ben çok utandim sanki çırılçıplak kalmis gibi hissettim ruhumun ruhumu yaraladin kalbimi yaraladın sen bana neden böyle yaptın seni masum masum düşünmekten baska seninle konusmayı sevmekten başka ne yaptım ben sana ama sen sözlerini tutmadığın gibi benimle oynadın hiçbir zaman net olmadın bana karsi hep umut verdin ama duygularimla oynadın ama biliyor musun birdaha hiçbir zaman böyle sevilmiceksin. Sen beni kaybettin.
Ya çok zor be. Sevdiğin bi insan deseydin kolaydı arkadaşa da indirgerdim de olmadı bu be. Konuşamaz kaçardım herhalde direkt ya da uzun düşündürücü bi konu açar o cevap verene kadar kitap okurdum
Aşık olduğum kişi yok maalesef.. ama zaten bir şey dememe gerek kalmazdı çünkü bakışlarımızdan bile neler diyeceğimizi bilirdik.. ben sadece ona sarılmak elini tutmak isterdim :)
Cevap
10Cevap
Aşık olduğum biri yok o yüzden böyle de bir derdim yok 🤣🤣
Bir şey isteyebilir miyim sizden hayırlı bir iş : )
Benden mi
Evet
Burdan birine ulasmam gerekiyor merak ediyorum iyi mi
Kimdir o
Yardımcı olurum ama elimden geldiğince
2 aydir konustugum bi kiz vardi da burada
Hesap ismini söyle bende durumunu öğrenip sana bilgi vereyim
Özelden konuşmayı sevmiyorum
Gerçekten guvenebilirsin bana konuyu başka yere çekmeyecegim. Aramizda yasanan olayı anlatacağım sadece. Kadin psikolojisini anlamak bazen cidden zor
Yani seni seviyorum demezdim galiba. Konuşacak daha çok şey olmalı
Bir saate gerek yok
Ölüyorum görmüyormusun
Demek isterdim.
Ne kadar anlatsam da anlamıyor o yüzden sadece bir saat gözlerine bakmak isterdim
Bişey söylemesem de o bilir ne dedigimi
Sürekli ona onu çok sevdiğimi anlatırdım
Aşık olduğum birisi yok ki yaa
anlamayacak. bos bi caba olur
boş ver kanka kendinden taviz verirsin
Öyle biri yok
gündem ekonomi konuşurdum
Teklif ettim meğer hayatında başka biri varmış
öyle biri yok
Neden 1 saat
Bir gün olsada o kadar kısa geliyor 🥺
Doğru ama ben başka şeyler yapardım 😬