Neden bu kadar çok ilgimi çekiyor bu olgun kadınlar? Bilimsel açıklamasını biliyorum. Peki diğer nedenleri nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bilimsel açıklamasını biliyorsan daha neye ihtiyacin var her sey bilimsel zaten
Bir de toplumdaki insanların düşüncelerini merak ediyorum
Davranış biçimleri mi yoksa fiziksel bi durum mu? Yani şimdiki kızların ve erkeklerin aptal ve ergen gibi yaşının altında davrandığını göz önünde bulundurursak kafanın ileriki yaşlara takılması daha normal gibi
Davranışları çok hoşuma gidiyor ya. Hayran kalıyorum. Bir de beni hep çok tatlı buluyorlar. Biraz esprili biri olduğum için de hoşlarına gidiyor bu durum. Fiziksel olarak da oturmuş vücut bence çok güzel.
Yaş aralığını bilmiyorum tabii, 25ken 35lere 40lara mı ilgi duyuyorsun
27 yaşım şu an. 30 ve üzerine hayranım hele 40 lara ölüyorum
oldukça yaşın var aslında, bilmiyorum ciddi bi ilişki mi istiyorsun yoksa fantezi mi bilemem ama, eğer fanteziyse, gecelik bir şeylerin peşinden koşanlardansan yorum yapmak istemiyorum..:)
Ben olgun bir kadınla ciddi ilişki yaşamak istiyorum. Gecelik yaşamak istemem asla. Yorum yapmaya devam etmenizi rica ediyorum. Tek gecelik ilişki benlik şeyler değil veya fantezi benlik şeyler değil. O kadınları çok merak ediyorum.
Bence 40'a kadar dayanmayın derim, elbette hal ve hareketlerinin diğer yaşı küçük kadınlardan ortalama olarak önde olduğu kanısına varabiliriz, ama bu demek değildir ki diğer kadınlarda da bu yoktur. Ayrıca ciddiyet düşünüyorsanız da 40 yaşlar sıkıntılı olur, çocuk istiyor musunuz bilmiyorum ama hayır deseniz de isteme ihtimalinizi göz önünde bulundurun. Ayrıca bilimsel olarak da bilirsiniz genelde kadınlar kendinden yaşça büyük erkeği tercih ederler, dolayısıyla o olgun kadınların gözünde etkileyici bir genç erkek olmaktan sizi öteye geçirecek davranışlarınız olmalı. Yani küçük kardeş gibi durmamalısınız göslerinde
Yoo asla öyle değilim zaten. Ciddiyet olan yerde ciddiyet normal sohbet olan yerde normal sohbet. Hepsini de şaşırttım bu zamana kadar.
Peki hiç bir teklifte bulunduğunuz oldu mu? Nasıl ilerledi, karşı tarafın bakışı nasıldı size?
Reelden daha olmadı ama sanalda çok sohbet ettiğim oldu :)
ileriye taşımadınız mı?
Cinsellik konuştuk biraz sonrasında onlar hesap silip gitmeyi tercih ettiler nedenini ben de anlamadım
Ciddi düşüneceğiniz insanla kurduğunuz muhabbet cinsellik mi oluyor.. Birbirinizi kullandığınızı hissetmiyor musunuz? Yani bilemedim nasıl yorum yapsam ama bazı evli kadınlar da eline telefonu aldığı vakit ne yapacağını şaşırıp kendilerini tatmin edecek gençe rkeklerle sohbete girişebiliyorlar, belki de hesap silmelerinin nedeni de yakalanmamak içindir
Olabilir tabii ki. Çoğu zaman kendileri açıyor sohbeti. Ben biraz rahat olmaları için hafif romantik şeyler diyorum onlar hemen ıslanmaya başlıyorlar jahaah garip ;)
Hmm anladım
Sizi merak ettim şimdi çok mantıklı açıklamalar yaptınız. Asıl mesele benim için aslında daima mantıklı olması. Beni çeken şey bu.
Siz biraz kadınlarla oynuyor gibisiniz, yani "çapkın" mı takılıyorsunuz anlamadım ama birilerini etkilemek sizin için bir zevk haline mi geldi yoksa, bunu hiç düşündünüz mü? Yani olgun bir kadından onay almak sizi iyi mi hissettiriyor
Çapkın değilim asla. Oynamıyorum kimseyle. Olgun kadınlar çok mantıklı onlardan onay almak çok mutlu ediyor beni. Bir de bebekken anneden biraz uzak kaldım o da etkili bunda.
Evet çocukluğunuzla bağı olduğunu ben de düşündüm, ama dediğim gibi daha sağlıklı ilişkiler için kendi denginizi arasanız iyi olur, mantıklı insanlar sizin yaşlarınızda da var, ve zaten hoşlandığınız insanın fiziğini de sevmeye başlarsınız, gözünüz dışarıda değilse o olgun kadınlar da artık ilginizi çekmeyecektir
Derdim fizik olmadı hiç. Bir kadini severken memesine popon bakarak sevmedim. Hareket tavırları beni cezbeder. Bilmiyorum ya şu an oturup biraz felsefe dinleyip rahatlamam lazım depresif bir hale geldim sözlerinizle
Hangi felsefeciyle bunları aşmayı düşünüyorsunuz peki? ve niye depresif kıldım sizi anlayamadım
Freud :) gerçekler açığa çıktı ondan hahaahha farklı açıdan bakmama neden oldunuz :)
Freud bir felsefeci değildir aslında, ve Oedipus complexe atıf yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ama depresyona girmeyin sakın, bence olgunluktan, mantıktan hoşlanmanız sizi kötü hissettirmesin. Denginizde olan biriyle de bunu başarabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca 30 vs diyorsanız bence o yaş da gayet makul, ama 40 ciddi düşünen biri için biraz sağlıksız olabilir sadece.
hayır bu platform
okey, pek de önemli değil aslında