Aşk İlişkileri Kadınlarda yakışıklı erkek görünce afallar mı? KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Afallar mısınız? :D Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlarda yakışıklı erkek görünce afallar mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır karakterlı gorunce şaşırırım inanmam hatta bu zamanda karakterlı bır ınsan evladı altın sonuçta bulunmaz hint kumaşı sayılıyor 0 0 Yorumla
Birdebensorayim3 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Afallamam da hoşuma gider tabii güzel seyleri seviyorum 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aksine erkekler güzel kadın görünce afallar. 0 2 Yorumla KarlHeisenberg27 +1 yıl Niye siz afallamıyor musunuz? 😂 Yorumla Doludoludolu +1 yıl ben afallamam onlar düşsün önüme ben mi düşücem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayır karakterlı gorunce şaşırırım inanmam hatta bu zamanda karakterlı bır ınsan evladı altın sonuçta bulunmaz hint kumaşı sayılıyor
Afallamam da hoşuma gider tabii güzel seyleri seviyorum
Aksine erkekler güzel kadın görünce afallar.
Niye siz afallamıyor musunuz? 😂
ben afallamam onlar düşsün önüme ben mi düşücem