Selamlar... Kesinlikle erkekler jfkf ne yaptıkları belli değil...

Selamlar... Kesinlikle erkekler jfkf ne yaptıkları belli değil...
toplumda genel olarak kadınlar daha güvenilir gözükür bu yüzdendir ki cinsiyetli robotlar yapıldığında ilk olarak kadın robotlar yapılıyor. çünkü kadın yüzü insanda psikolojik olarak güven ve korumacı içgüdüleri harakete geçirir. ve bu hisler hisseden birayler ki genellikle böyle hissedilir o şahsiyetin kötü bir şey yapabileceğine ihtimal vermez. her zaman bir soru işareti olur ama der ki "yok ya o yapmaz öyle şeyler" ama bunu söylerken bile içten içe bir tedirginlik vardır.
erkek yüzü öyle değildir. çoğu bireyde bazıları hariç şiddet korku endişe ve kendini koruma içgüdüsü ortaya çıkartır. bu yüzdendir ki erkeklerden her şey beklenir ve toplumda bu kadar çok aslında negatif durumda kalırlar. evet feminizim evet kadına şiddete hayır ama objektif bakamıyoruz. bir kadın bir sevgilisi varken erkek çok sorun etmediği sürece ki böye bir durumda kadının da sorun etmemesi gereklidir çok rahat başka bir erkek arkadaşı ile yemeğe çıkabilir. ama erkek gelip sorsa kadın hayır der çünkü aldatacağını düşünür, iş toplantısı olabilir veya birine bir şey olmuştur kadın dinlemez maalesef. bu da kendini koruma içgüdüsünden çıkar çünkü hiçbir kadın ihaneti kaldıramaz.
bu konu aslında çok daha detaylı bir konu. ama maalesef şu anda elimden bu kadarı geliyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Cinsiyetle güvenilirlik arasında bir ilişki kurmak, adil ve objektif bir değerlendirme yapmayı zorlaştırabilir. Güvenilirlik, bireyin karakteri, değerleri ve davranışlarıyla ilgilidir ve cinsiyetle bu faktörleri genelleme eğilimi, adil olmayan ön yargılara yol açabilir.
Öncelikle, bir bireyin güvenilirliği, kişisel değerleri, etik anlayışı ve karakteriyle şekillenir. Cinsiyet, bu temel unsurları belirlemede tek belirleyici faktör değildir. Her birey, kendi değer sistemine ve yaşam deneyimlerine dayanarak güvenilirlik düzeyini belirler.
Erkeklerin ya da kadınların genel olarak daha güvenilir olduğunu söylemek, büyük bir genellemedir ve bu tür genellemeler, bireyler arasındaki çeşitliliği göz ardı eder. Her cinsiyetten insan, güvenilirlik açısından kendine özgü bir profil çizer.
Cinsiyetle ilgili yaygın genellemeler, önyargılara ve stereotiplere yol açabilir. Bu tür önyargılar, bireyler arasındaki potansiyel işbirliği ve etkileşimi engelleyebilir. Güvenilirlik, bireyin kişisel özellikleri ve davranışlarına odaklanmalıdır, cinsiyet değil.
Sonuç olarak, bir bireyin güvenilirliği, cinsiyetle belirlenmez. Herkes, kendi değerleri, karakteri ve davranışları doğrultusunda güvenilirlik düzeyini belirler. Toplumsal önyargılardan kaçınmak ve bireylere adil bir şekilde yaklaşmak, gerçek güvenilirlik değerlendirmeleri için önemlidir.
Kadınların da erkeklerin de bazısı güvenilmez, her insan aynı değildir ama ciddi ilişki düşünen birisini bulabilmek ne yazık ki çok zordur kendimden örnek vereyim ben şu an kendimi geliştirmeye çalışan biriyim
Geliştiriyorum derken ne yapıyorum?
Ders çalışıyorum ekpss ve üniversite sınavları için inşAllah kazanarım 🤲 kurs araştırıyorum ve sanırım buldum pazartesi günü belli olacak bakalım (dil ve bilgisayar kursu), spor yapıyorum, müzik dinliyorum zaman bulabilirsem tabi 😂 sağlıklı besleniyorum geleceğim için çabalıyorum olgun düşünceli bir insanım namaz kılmaya da başladım çok şükür 🤲 hem de geçtiğimiz üç hafta da öğrendim ders çalışırken 😎 hiç ilişki yaşamadım cinsellik de öyle sadece evlenince düşünüyorum zaten bir de bedensel yürüme engelliyim 🙂
Kadınların içinde sinsi bir düşman uyuyor. Onu uyanık tutanlardan uzak durmak lazım. Erkeklerde de var. Ama genel olarak kadınlarda gördüğümü söylemem lazım.
Bundan birkaç ay önce bir kadın fanatik olduğu partiden bir anda en zıttı olan partiye geçiş yapıp, eskiden tuttuğu partiye düşmanlık dolu sözler paylaşmaya başladı.
Sonuç olarak çıkar konusu olunca karşındakinde güven duygusunu aramamak gerekiyor.
Cevap
39Cevap
Karaktere göre değişir bu.. kadın erkek diye değil.. benim hem erkek hem de kız kankalarım oldu ama değişiyor. kim daha dürüstse kim daha güvenilirse o insanla iyi anlaşırım zaten.. gerisine bakmam.. ama kadınlar daha güvenilir geliyor bana
Erkekler. Damarına bi bas nasıl satıyor seni dosta düşmana otur izle.
Kadınlar. Kendime bile güvenmiyorum, her an her şeyi yapabilirim
Neden
Bence bu cinsiyet meselesi değil gerçekten tamamen karakter meselesi
Valla herkes sokağa bırakılmış şüpheli paket gibi 😂 kimin içinden ne çıkacak belli olmuyor 😂
Karakter meselesi ama erkekler daha çoğunlukta sanırım
Cinsiyetten bağımsız karakteristik bir mesele olduğunu düşünüyorum bu konunun
Karakterle alakalı bir durum, cinsiyete göre genelleme yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.
Kadınlar. Erkeklerin niyetleri bellidir. Kadınlar yalana ve kandırmaya daha çocuk yaşta ailelerini kandırarak başlar. Anne babasını kandıran bize neler yapmaz
Aynadaki gördüğüm kişiye bile güvenmem!! Kadın ya da erkek farketmez güven kolay kazanılan bir şey değildir. Uzun zaman ve emek ister...
Karaktersizliğin kadını erkeği yoktur delikanlı gibi kadınlar da var o. Ruspudan kötü erkeklerde .
Sinsi kadınlarda var yok değil ama erkekler güvensizlik konusunda açık ara önde.
Tarafsız olmak lazım değil mi artık. Herkes önce kendini sorgulasın, kesinlikle kadınlar 😃
Erkekler kadınlar ikiside. İki tarafta rezil azıtmış tip çok
Kandırılmaya daha müsait ve herşeye kolay inandıkları için kadınlar bence erkeklerden daha az tehlikeli diyorum bir erkek olarak
Kadın daha sinsidir. Genelde uzun süre aldatma hikayelerinde kadınla ön planda erkek çok ikili götürmez. Aldatırr ama bir süre sonra bırakır birini. Kadın aldatın a bazen gizler uzun süre erkeğin vaktini çalar. Onurunu kırar.
Erkekler hiç güvenilir değiller.~☆
kadınlar tabi ki. erkeklerin ne yaptığı çok belli erkek davranışlaıryla her şeyi söylüyor
Kadin erkek olmakla ilgisi yok, tamamen karakter ve kisilik meselesi
Dünyada iyi kadın sayısı çok az
Her ikisi de karakterden karaktere değişiklik gösterir
Kadın erkekten bağımsız insanlar güvenilmezler.
bence bu kişiliğe bağlı ama ergenlik döneminde erkekler daha özgüvensiz oluyor bence
Kişiye göre değişir tabi ama çoğunlukta erkekler güvenilmez oluyor
Ben Karakter diyorum. Cinsiyeti olmayan tek kavram Karekterdir.
Bence erkekler çünkü eşini satanı aldatanı da dostunu satanı da gördüm ve hep erkek nedense
Orkokloro govon olmoz (18 yaşında sudenaz)
özür
Kadın erkek fark etmiyor. Karakter meselesi...
İkisinde de var güvenilmez olanları 👀
Kişinin kendisine bağlı bir problem bu.
Her iki tarafta 😏
Kadınlar, kızlar net dgfd
Bence kişinin karakterine göre değişir bu durum
@sonfilozofm Orası öyle zaten ama genele vurursak bence öyle
Genelde vurmayalım bence şimdi doğruya doğru, kendi hemcinsimdede karaktersiz gördüm erkektede.
Belki karşına çıkan kadınlar çoğunlukla böyle olmuş olabilir
@sonfilozofm Zaten etrafta gördüklerime göre kendi görüşümü paylaşıyorum, herkesin görüşü farklı tabi insanlar güvenilmez diyelim genel olarak jdkd
Aynen öyle git gide öyle olmaya başladı artık, iyi insanların sayısı git gide azalıyor galiba
Direk insanlar 😅 her an bi tuhaflık çıkabilir.
Ne konuda ve kime göre 😂
Ha biziz tabi gömün bizi baride toptan kurtulun
Kadınlara güven olmuyor hiç
İkiside güvenilmez 😂
Genel itibarıyla herkes
Cinsiyeti yok bu sorunun
erkekleri yine bk atma seansı başlamış :)
Babamda erkeklere güvenme demişti
Kayay veyemedim çuk joy hepşi güvenilmej
Erkekler daha güvenilmez.
Cinsiyet güveni belirlemez.
Sanki erkekler bir adım onde
Kısaca insanlar
Kesinlikle kadınlar
Kadın erkek değil. Direkt karaktersiz insanlar.
Erkekler
kafa kafaya kapışırlar bence 😂😂
cinsiyet degil şahsiyet
İnsana güvenilmez
Erkekler
Her ikisde
Kimse güvenilmez
Kesinlikle kadınlar
Belli olmuyo
Erkolar
İkisi de 👍
Erkekler😂