Şimdi benim mantıken hoşuma giden bir tanıdığım var, sorun şu ki kız tam bana güvenmiyor, uzak mesafede ama bir aralar benden etkilenmiş ben de etkilenmiştim. Aramız çok iyi, cidden evlenilecek bir kız kendisi. Çok güzel ilgileniyor, tatlı bir kalbi var. Sorun ama işte ben öyle aşk anlaminda sevmiyorum. Seviyorum kendisini cidden ama işte o aşk anlamında olamıyor. Sizce çıkma teklifi etmeli miyim kendisine?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aşık değilsen ya da sevgin yoksa ona insan olarak ilgi duyuyorsundur hayranlıgın vardır yani bence üzme kızı hoşuna gidiyorsa et hoşlanabiliyorsan et
Evet ben de üzmek istemem onu, çok iyi birisi çünkü. Öyle mantıken bakınca diyorum ki aha tam evlenilecek bir kız tam istediğim birisi ama işte oyle bı dediğim gibi hoslantim yok büyük şekilde. Üzmekten kırmaktan korkuyorum. Belki de bu korku yüzünden hoslanamiyorun bilmiyorum. Ne yapsam bilemedim
kendı ıcınde o masumıyetı goremedıgın ıcın yapıyorsun aslında yani dengin degılse uzme kızı
Yok yok, aslında beni çok üzen oldu. Ben korkuyorum birisini üzmekten. Şimdi öyle hoşlanmadığım için gidip öyle denesem ve alisamasam üzmekten korkarım. Kendisinde görür kusuru falan üzülür. Kıyamam ona ben 🥺. Amacım kötü bir şey değil yani aslında. Kalbimi isindiriyor ama işte anca öyle sıcak kalıyor. Alev almıyor kalbim onun için. Ama seviyorum da onu, değerli birisi benim için. Çünkü yok yani bu zamanda onun gibi masum olan insan. O masumlugunu yitirmemiş bir melek🥺
Buluşma olmadı mı belki hal hareketleri çok iyidir tutulursun. Sonuçta uzaktan ne kadar hoşlanabilirsin ki
Uzakta o işte, dediğim gibi öyle tam kesin anlamda da güvenmiyor bana zaten ama işte çok iyi davranıyor bana karşı. Öyle ilgi kullanma durumu da değil. Hasta oldugumda ilgi veremiyorum, o zaman bile bana o kadar iyi davranıyor ki sanki annem gibi ilgi gösteriyor. Cidden tam evlenilecek kız 😅.
Hmmm safmış demekki ama siz erkekler öyle kız istemiyo musunuz evlenmek için
Ben de kötü birisi değilim bu arada, üzer miyim ki düşüncesi yüzünden sordum. Ya işte tam böyle bir kız istiyorum ben de ama nedense öyle aşk anlamında sevgi yok gibi bende. Onda da yok gibi bana karşı. Yani öyle sever aslında ama güzel romantik şeyler isitemezsin ondan. Galiba bu durum etkiliyor
Ne alaka ya anılarınız mı var ne paylaşımda bulundunuz sanki
Şahsen ben sevgilim olmayan birine ilgi göstermem
Yok yani romantik birisi değil gibi hissettiriyor ama haklısın da boş kuruntu yapmışim o konuda. Ne etkiliyor beni bulamadım ama. Dış görünüşü desem çoğu kişi sevmez ama ben seviyorum dış görünüşünü de. Bilmiyorum ya, üzmekten korkuyorum onu galiba
Üzeceksen uzak dur
Uzak duruyorum zaten, üzmek istemem onu. O değerli benim için, olmasa bile yine de uzmek istemem.
Güzel.
Denemekten zarar gelmez
Kalbini kırmak istemem ama onun, cidden çok masum birisi. Yapabilir miyim diye korkuyorum sadece. Çünkü dediğim gibi aşk anlamında sevme durumum yok onu. Öyle kalbimi güm güm attirmiyor
Denedikten sonra asık olursun belki
Ama çocuk oyuncağı değil ki bu 😅, öyle denesem kırma ihtimalim var onu🥺