Eski sevgilim baya aşıktı bana yani öyle hissettiriyordu sonra aldattı ve ayrıldım sonra çok yalvardı uğraştı ama ben yeni ilişki yaptım ve kabul etmedim. Şimdiki sevgilim değer veriyor ama aşkını hissettirmiyor eskisi daha çok seviyordu belliydi basbaya. Eskisi bana çok zaman ayırıyordu beni görmek istiyordu falan. Başka şehre okumaya gelince arayıp yazmayı da bıraktı baya çok nadir arar yazardı ayrılmadan hemen önce. Şimdiki yazıyor sürekli ama arkadaşlarıyla hep vakit geçiriyor. Benimle buluşmak istemiyor hiç. Şimdikini seviyorum tabi ama bu vakit ayırmaması falan soğutmaya başladı acaba eskisi bana o kadar vakit ayırıyordu eskisi daha mı çok sevdi ama o da aldattı
Güncellemeler
+1 yıl
Ama şimdikini seviyorum tabi ama o beni sevmiyor sanki sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eskisi sevmiş ama aldatmış yani bundan sonra eskisinin ne kadar sevmesinin vs. Bir anlamı var mı? Yok.
Yenisine gelecek olursak her insan bir olmayabilir eskisi ile yenisini karşılaştırmak ne kadar doğru olur orası tartışılır.
İkisininde artıları eksileri vardır. Sevgilin ile konuşup bu konuyu çözebilirsin, baktın yine zaman ayırmıyor ayrılabilirsin🙂
Evet çok haklısın. Ama mesela eskisi ile buluşmak için hiç çabalamadım zaten hep buluşalım derdi yenisi ile buluşmaları ben ayarlıyorum resmen. Ama yazıyor hep falan şimdiki ama aynı şehirdeyiz neden bu güne kadar hiçbir buluşmayı o ayarlamadı tam 22 gün olmuş aynı mahalledeyiz yani şehri bırak aynı mahalle
İlişkilerin temel şeylerinden biri de ilişkide kafaya taktığınız şeyleri bir araya geldiğinizde konuşmamanızdır. Bence konuşmalısın. Evet neyse onu demelisin bence.
Çok çok haklısın ben bunu denedim yani çıtlattım kaç kere. Ama farkına varmış olmalı. Çok konuyu açıp dile getirirsem takıntılı olduğumu söylemesinden çok korkuyorum çünkü geçmiş bir ilişkim benim herşeyi kafaya takıp sürekli tartışma çıkarmamdan dolayı bitti ve çoğu erkek bir rahatsızlık bildirmemizi falan tartışma çıkarmak sanıyor
Bunu citlatma direk alelen söyle. Baktın bagirarak çağırarak üste çıkmaya çalışıyor yol vermelisin. Yani kendisine saygılı olan bir insan böyle yapar diye düşünüyorum
Ya konuyu çok uzattım ama birkaç örnek versem yorumlar mısın olayları normal mi değil mi diye
Tabiki
Güzel bakış açısı👏🏻👏🏻
3 örnek vericem.
1. Ben eski sevgilimi unutmak için sınıfta bana deli gibi aşık olan ve beni takıntı haline getirmiş biri ile sevgili oldum ama çocuktan hiç hoşlantım sevgim hiç bir şey yoktu sadece bana çok değer vermesi o aldatılan kalbime falan geri özgüven getiriyordu diye sonra şuanki sevgilimle arkadaşça konuşmaya başladık ve ben şuanki sevgilimden hoşlanmaya başlafım diğer çocukta bana bir hata yaptı yani eski hoşlandığım kızı stalklamış ben de hemen ayrıldım zaten yeni birinden hoşlanmaya başlamıştım ve şimdiki sevgilim işte ve konuşuyorduk onun hoşlantısını da hissetmiştim zaten diğeri de bana hata yaptı diye ayrılfım ondan. Ama bizim sınıftayfı o yüzden sınıftakilet falan görmüştü onla takıldıpımı sonra işte hoşlandığım ile sevgili oldum ve bana şey dedi sen diğerinden ayrıldın hemen benimle sevgili oldun ben biliyorum seni asla yargılamam ama sınıftakiler ikimizin adını çıkarır ekim birinden ayrıldı biriyle oldu der benim hakkımda da hazırda bekliyormuş derler dedi. Sonra sınıfta falan bana çok yakın davranmamaya çalışıyo ama yine de beraber takılıyoruz falan ya sınıftakiler anlamaya başladi zaten sonra bende temas bağımlılığı var sevdiklerime karşı biraz temas falan edince yani başımı omzuna koyma kola girmek falan sınıftakiler çaktı zaten ama sonra bana dedi ki sınıftakiler anlıyo belli etmeyelim ayrı takılalım çünkü biri laf ederse kavga ederim hiç hoşuma gitmez ben başkalarının ne dediğini çok kafaya takarım dedi ama anladı ki zaten herkes yaa
Anladım
2. Yılbaşı için plan yaptığımı ve beraber kutlamak için çok heyecanlı olduğumu söyledim bana dedi ki arkadaşlar da beni çağırıyor yılbaşı için kuzenler de beni çağırıyor bilemedim ki napsam dedi. Ben sevgilisiyim o kadar heyecanla plan program yapıp ona anlatıyorum bilemedim ki diyo bana.
2. de sevgilin haklı olabilir. Kuzenleri çağırmış arkadaşları çağırmış sevgilisi çağırmış. Elbette ne yapacağını bilememesi normal değil mi? Elbette seni seviyor ama diğer arkadaşları çok yakın olabilir. Önemli olan o dengeyi sağlamak
Yaaaaaa
1. Ye ne diyorsun
1. de de sevgilinin sözünü dinle ve mesafe köy şimdilik. Onun iyiliğini istiyorsan , yoksa biri bişey derse kavga edebilir. Kavga etmesini istemezsin diye düşünüyorum
Neden bu kadar önemsiyor kimin ne dediğini ve üstelik hala sınıfta biri daha bana yürüdü falan sevgilim var dedim yine de deniyor ve sevgilime söyledim çok sinirlendi falan halledicem dedi ben sonra vazgeçirdim ama dedim ki sen sevgilinin elini tutup sınıfa girmezsen böyle olur dedim ama dedi sen de duygusal boşlukta olup sevmediğin biriyle önceden ilişki yaşamasaydın şimdi ben milletten çekinmezdim dedi
Korkuyor olabilir. Bana pek ümit de vermedi açıkçası
Yaaa sevmiyor mu sence olmaz gibi mi
En ufak bir şeyde kaçar gibi
Evet işte eskisi aldattı falan ama yine de sahip çıkıyordu kafam bu konuda çok karışık
Bence kafan yorulmadan ayrıl ve kafanı dinle
Ya beceremem ki sevgili olaylarına bağımlıyım snndnsnsnns
Sevgilim olmadan yapamıyorum
Belli 1 saatir eskisiyle yenisiyle kim varsa konuşuyoruz 😂
Nzkdkdkdkkdkd ooo daha kimler var bende de 5 saat sürer anlatsam
Nerde yasiyosun? Bu olaylar nerde dönüyor? Ve gece 3 de niye uyumadin 😂
Ayyyy eve taşındım ve kafamda aslında aşktan çok para hesabı var ve beni uyutmuyor aşk boktan bir şey aslında eğlenceden ibaret para kadar önemli bir şey varken. Paraya kafayı takmaktan yorulduğum için aşkı anlattım çünkü aşkı anlatmak biraz lüks derdi
Eskisi çok aşıktı diyorsun da aldatmis seni bu nasil aşk?
İşte öyle aşık gibi hissettiriyordu şimdiki aldatmaz gibi ama aşkını hiç hissettirmiyor ki
Benim de kafam çok karıştı buna
Bebiş konus şu anki sevgilinle sikayetci olduğunu bilsin ama kavga etmeden güzel bir dille konus
Tamammm konuşcam bakalım yazarım size ne olduğunuu
Teşekkürlerr
Tamam hadi kolay gelsin😃
😘💕
Sjsjsjs yazdıklarından hayatımın özetini çıkarabilirim he sjsjsn
JDJJDKDKDKDKKD Ayy benim bu durumdan başkasının da olması yalnızlık hissiyatıma iyi geldi biraz sevindim valla kusura bakma
Sjsjsj amaan gül boş ver