"Yani, sevgili olur muyuz? Konuştuklarım oldu, hala varlar. Ama genelde 30 üzeri yaş grupları daha ciddi düşünen tipler, yani nadir bulunanlar arasında."
bu nasil bir sallamadir 10 yas buyukle bile konusuyorlarmis. ayrica farz et ki konusuyoruz kadinlar yapinca olgun erkek tercihi erkekler yapinca yokluk mu oluyor? hahshahdadhshdaj
kendimi ifade edemedim sanirim, demeye calistigim bu iki cinsiyet icin de yanlis bunu tek tarafla kisitlamanin ne mantigi var? yorumlarda da kimse 10 yas falan yazmamis zaten siz biraz asiri dusunmus olabilirsiniz ornegin ben max 4 yas icin dusunup yorum yaptim
ben yazarken yoktu onlar iste tekrar soyluyorum ben buna dogru demiyorum cinsiyetle kisitlamayi mantiksiz buluyorum. 4 yasa kadar benim fikrimce iki cinsiyet icin de ok. fazlasi zarar gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben kendimden büyük kadınla sevgili olmak isterdim.. 10 yaş olabilir en fazla. bundan fazlası olmaz.
"Yani, sevgili olur muyuz? Konuştuklarım oldu, hala varlar. Ama genelde 30 üzeri yaş grupları daha ciddi düşünen tipler, yani nadir bulunanlar arasında."
Benim için yaşın önemi yok. Önemli olan anlasabilmek
10 15 e kadar yolu var flört icin, ciddi olmasi için Max 4 5 falan
yok daha neler. sohbet arkadaslik cok iyi olur on numara olur ama ask? o bizi oldurur
7 yaş büyük sevgilim bile oldu sorun olarak görmüyorum yani önemli olan uyuşmak
tabiki konusurum neden konusmayayim. eger kendi yas kitlemde istedigim olgunlugu karakteri ya da basariyi gorememissem gayet dogal
Erkeklerin paşa gönlü istedikleri ile ablasi
en az 6 yaş küçük olması lazım
10 yaşa kadar olurum
Kendi yaşım artı ekşi beş yaş olabilir
30'a kadar yolu var diye düşünüyorum ben
Enerji uyum tuttuktan sonra neden olmasınn
En fazla 4 çünkü kadınlar erken çöküyor
Keşke hep büyükler denk gelse karşımıza 🥹
10yaş büyükle bile konuşuyo bunlar
O kadar yokluktalar mı bunlar
bu nasil bir sallamadir 10 yas buyukle bile konusuyorlarmis. ayrica farz et ki konusuyoruz kadinlar yapinca olgun erkek tercihi erkekler yapinca yokluk mu oluyor? hahshahdadhshdaj
@cihaniste ben birebir gördüm sallama değil yani
Olgunluktan da çıkıyor bu resmen başka bir şey oluyır
kendimi ifade edemedim sanirim, demeye calistigim bu iki cinsiyet icin de yanlis bunu tek tarafla kisitlamanin ne mantigi var? yorumlarda da kimse 10 yas falan yazmamis zaten siz biraz asiri dusunmus olabilirsiniz ornegin ben max 4 yas icin dusunup yorum yaptim
İyi oku yazan var 7 10 yazan falan var
@cihaniste şimdi anladım
ben yazarken yoktu onlar iste tekrar soyluyorum ben buna dogru demiyorum cinsiyetle kisitlamayi mantiksiz buluyorum. 4 yasa kadar benim fikrimce iki cinsiyet icin de ok. fazlasi zarar gibi geliyor
@cihaniste evet doğru
Çünkü onları olgun düşünceli buluyorlarmış memelerini de beğeniyorlar abla görmüyolar yani
Başıma gelmedi bilmiyorum 🍕
2-3 yaş normal ama sekiz dokuz fazla
büyük değil küçük istiyoruz
👏👏👏👏
Sen kendinden küçük mü istiyorsun
Olurum minyon ise hele
Oluruz
Sanmıyorum
Olabilir hayır demem
Senle konuşurum abla
Olgun kadın severim.
Konusurum