hiç sevgilim olmadı bir tane olmustu ama ben sevmiyodum ve erkekler de bana pek gelmiyo gelipde bana kimse açılmadı bir kişiydi sadece ama aşık degildim ve şimdi sap olmaya alıstim bana değişik geliyo nedense istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Nedense istemiyorum yapamıyorum yani beceremiyorum o işleri hiç sevgilim olmadı bana bir değişik geliyo neden sizce
Hmm neden ki acaba Yanlış anlama lütfen sadece merak ettiğim için soruyorum güzel falan mı değilsin yoksa yani mesela aynaya baktığında kendini beğeniyor çekici güzel seksi tatlı buluyorsan sorun yok demektir özgüvenini yüksek tutman lazım nasip kısmet işi bu işler üzme kendini herşeyin hayırlısı Açık mısın kapalı mı bu arada
Ve hiç şu şekilde düşündün mü bilmiyorum Mesela seni uzaktan gören ve hoşlanan bir erkek kesin bunun sevgilisi vardır hem yoksa bile bana bakmaz düşüncesiyle gelip seninle tanışmaya cesaret edemiyor olabilir ben kendimden biliyorum çünkü
Açık biriyim ama şöyle bişey soyleyin benden cirkinlerin bile sevgilisi var benim hiç olmadı sadece bı tane oldu aşık drgildim ona ama o beni seviyordu hatta beni beğenmiş falan yani ben sadece hoşlanıyodum biraz aslında yani aşık falan değilim demeyelimde yanlış anlaşılmasın yani ben öyle çirkin biri falan değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saygılı, uyumlu, çevrenin saygı duyduğu hayalindeki o erkek gelse seni tamamlar kardeşim.
şu an erkek yok diye bilinçaltından gelen bu düşünce çok normal
Neden istemiyorsun ki
Sevmek sevilmek mutlu olmak mutlu etmek sevdiğinle vakit geçirmek bunlar güzel şeyler
Aahh keşke bir sevgilim olsa onu mutlu etmek için elimden geleni fazlasıyla yaparım 😢
Benim de olmadı ama istiyorum
Ama bana gelmiyolar iste bende o yüzden sap olmaya alıştım şimdi tuhaf geliyo sevgililik
Bana acilmiyolar
Hmm neden ki acaba
Yanlış anlama lütfen sadece merak ettiğim için soruyorum güzel falan mı değilsin yoksa yani mesela aynaya baktığında kendini beğeniyor çekici güzel seksi tatlı buluyorsan sorun yok demektir özgüvenini yüksek tutman lazım nasip kısmet işi bu işler üzme kendini herşeyin hayırlısı
Açık mısın kapalı mı bu arada
Ve hiç şu şekilde düşündün mü bilmiyorum
Mesela seni uzaktan gören ve hoşlanan bir erkek kesin bunun sevgilisi vardır hem yoksa bile bana bakmaz düşüncesiyle gelip seninle tanışmaya cesaret edemiyor olabilir ben kendimden biliyorum çünkü
Açık biriyim ama şöyle bişey soyleyin benden cirkinlerin bile sevgilisi var benim hiç olmadı sadece bı tane oldu aşık drgildim ona ama o beni seviyordu hatta beni beğenmiş falan yani ben sadece hoşlanıyodum biraz aslında yani aşık falan değilim demeyelimde yanlış anlaşılmasın yani ben öyle çirkin biri falan değilim
Hmm anladım
Eğer istersen tanışmak isterim ne dersin tanışalım mı
Genelikle bana öyle diyolar mizlar falanda işte onun sevgilisi vardır işte oyle davraniyo oyl diyolar halbuki b nim hiç olmadı bir kereydi sadece
Kizlar falanda oyle diyor işte onun sevgilisi vardır diye
Bana diyolar yani bilmiyorum n den gelmediklerini
Hmm anladım 🙂.
Eğer istersen tanışmak isterim seninle ne dersin tanışalım mı 🙃
Yaş kaçki neden istemiyon
19 yaşındayim
Ben de 22 kriterler mi yüksek
Nasıl
Sevgili kriteri
İşte o nasıl oluyor
Me
Ne diyosun ya
aseksüeldir
Nasıl yani anlamadım
Nedense bir sevgilim ya da eşim bir ilişkim olmasını istemiyorum
Yani o işleri beceremiyorum yapamıyorum sebebini bende bilmiyorum ama istemiyorum iste
Evlenmek de istemiyorum
Hep yanlız olmak yanlız yaşamak istiyorum
Acaba bir sorunum mu var herk Esin helede tüm yakın arkadaarimin var benim yok bazıları evlendi
Gitti ama benim daha bir sevgilim bile yok olmuyoda bende istemiyorum
Üstelik ben kimseye de aşık olamiyorum sevemiyorum
Zatende kimse bana gelmiyo
Ben böyle gidersem yanlız yasayacam zatende öyle istiyorum