Lütfenn bakin ve yardimci olun yaa?

Sevgiilimle tartistik arkadas bagimlisii kendisi , arkadaslariyla cikti 2 gun once aradim onuu 2 dk konusmadan beni bekliyorlar kapatiyorum dedi bende ölmezler 5 dk beklemekle dedim sonra neyse islerim var sabah mesaj aticam dedi ben mesaj atiyorum bilerek yazmiyor. Bende senden soguyorum bu sekilde dedim ve bunu surekli dile getirmeye basladim sonra ben ona 2 gun yazmadim bana yazmis neden cevap vermiyorsun askim bitirmiycez etmiycez dedi benim bitirdigimi sandi hep goruldu attim diye hoscakal bitti felan demisti neyse bende dayanamadim cevap verdim geliyorum seni almaya dedi bende hazirlandim bulustuk az once ben sinirliydim ona bagirdim haber vermiyorsun beni arkadaslarinlayken unutuyorsun dedim o da ben sadece "seninle ilgilenicek adam degilim "dedi ve arabayi calistirdi beni eve birakti sonra tartistik ben ona hakkimi helal etmiyorum yazdim kabullendim yaptiklarini yoluma bakicam dedim yolun bana ciksin istiyorum bir tartismadan bitirmeyelim dedi SORUM ŞU bitirmek istemeyen bir adam amaa benn bana dedigi cumleye takildim islerim arkadaslrim var tek seninle ilgilenecek adam degilim demis olmasi yani yogun duygulari olmadigini mi gosterir ben oyle anladim dün yazmis neden benden vazgectin neden bana bagirdin dedi ben de vazgecmedim kirildim aramani bekledim dedim cok sorguladim kendimi acaba ilgilenmiyormuyum acaba degersiz mi hissttiriyorum diye ama demis napmam lazim ya o da inat bende inatim benden biseyler bekliyor ben seviyorum ama adim atamiyorum uzuluyorum napicam?

Lütfenn bakin ve yardimci olun yaa?