Eşimle birkaç aylık evliyiz. Eşim beni seviyor mutlu ediyor. Ama fikir ayrılıkları yaşadığımız da çok inatlaşıyor. Beni çok üzüyor ağlatıyor. Bide evlilikte biz olduğumuzu hissetmiyor. Kendisi de açık açık sevgiliymişiz gibi hissediyorum dedi. Bu beni çok üzdü çünkü yıllardır sevgiliyiz de. Bir şeyini kullanmak istediğinde benim eşyam diyor. Bazen ablasıyla bensiz buluşmak istiyor özellikle gelme baş başa görüşeyim diyor. Beni kırınca saatler ya da günler sonra özür diliyor.
Benim için evlilik biz olabilmek demek. Bana bunu hissettiremiyor. Konuşuyorum olmuyor trip atıyorum olmuyor. Küfür edip çok ağır konuştum olmuyor. Yoruldum ve bıktım artık. Ona göre kişisel alanlar olmamalı. Ama bu artık sen ben diye ayrışmak. Zamanla mı olacak bilmiyorum ama sinir krizi geçiriyorum artık kendimi de tanıyamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yenisiniz zaman tanı biraz gözlemle bu süre zarfında bir değişim var mı düzelme çabası var mı
Küfür ettim en son çok serttim eşyaları kırdım eskisi gibi olmayız bence
bu kadar öfke daha başlarda iyi değil ama düzelir düzeltilir
Normal konuştum olmadı. Sustum olmadı. Trip attım olmadı. Anlaşmasını çalıştım olmadı. Evden bile gitmeye çalıştım olmadı. Şimdi de artık kğfür ettim sinirden. Bi onu yapmamıştım o da oldu. Baya bozuldu ama hiç umrumda değil.
daha önce tanışmıyor muydun bu kişiyle görücü usulü veya hızlı bi evlilik mi oldu
Sormayın birkaç senelik ilişkimiz vardı. Cidden aynı evin içine girmeden insan bilemiyor. Kötü biri değil. Ama çok inatçı. Sürekli ben sen diyor az biz diyor. Bu durum bıktırdı beni artık
yapma ya bu daha kötü ama düzelecek gibi durmuyor mu yani me zamandan beri bu aranızdaki çatışma devam ediyor ilk başlar daha mı iyiydi her şey
Hep vardı. Evliliğin ilk zamanları çoktu. Azaldı derken gene arttı. Aslında iyiyiz ama bu tarz durumlar olunca olmuyor yapamıyoruz. İyiyken iyiyiz. Değer de veriyor ama sinir oluyorum. Ona göre zamanla biz olacakmış. Ama biz kaç senedir birlikteyiz hala biz nasıl olamıyor
oğlak burcu falan mı kocan narsist bi kişiliği var anladığım kadarıyla hep sen alttan alamazsın veya çabalayamazsın onun umrunda değilse sen de böyle davranmakta haklısın
Erkekler ve kadınlar evliliğe farklı açılardan bakıyor. Erkekler biraz daha bağımsızlığına düşkün oluyor. Kadınlar ise her saniyemiz birlikte geçsin istiyor.
O hep sen ben. Ben de biz diye bakıyorum. Ama çok yoruldum. Bunu evlenmeden önce de söyledim uymuyorsa evlenmeyecekti
Bu olay zamanla ayrılığa gider. Bu kadar basit
Bence de öyle. Yeniyiz diye duruyorum
Ne kadar sevgili kaldınız
7 sene
Bence düzelmez zor
Olası durumlar bence alışma süreci
Bana hiç normal gelmiyor. Farklı düşününce de değişmeye çalışmıyor
Destek aldınız mı
Almak istemez asla
Özel durumunuz naısl onda sıkındı var mı
Çok üzüldüm böyle işte bitiyor evlilikler
Demek ki öyleymiş
Bence oturmaz bu evlilik zaten bitmis
Neden öyle dediniz sizce? Siz dışarıdan bakıyorsunuz ya
Evliliği bir çift güzel giden bı ilişkiyi taçlandırmak adına yapılan bişey
Ama anlasamaya anlasamaya evlenince düzelir die cok evlilik oluyor sonuçlar ise gayet ortada
bır bırınızın ılk askı mısınız?
Benim ilk aşkım ama onun ilk aşkı değilim
burcun ne
Kredi kartlarını patlat sende onu aglay