Vaktinizi biraz ayırabilir misiniz fikrinize çok ihtiyacım var düşüncelerimin içinde boğuluyormuş gibi hissediyorum?

Merhaba, umarım gününüz güzel geçiyordur direkt konuya gireceğim. Bir çocuk vardı biz bu çocukla gece gündüz sürekli konuşuyorduk 3 ay boyunca aralıksız konuştuk bu süreç içersinde de ben ona bir şeyler hissetmeye başladım onun da bana hisleri var gibiydi öyle hissediyordum ama sonra bu bana soğuk yapmaya başladı sürekli arayan, mesaj atan kişi artık çevrimiçiyken bile mesajlarıma geç bakıyordu. Sonra ben bunu instagramdan çıkarttım bu da beni diğer sosyal medya platformlarından çıkarttı benim onu çıkartmakta ki amacım bana sebebini sormasaydı “neden böyle bir şey yaptın” bu soruyu bekliyordum sorsa bende neden bana soğuk yaptığını soracaktım… ama o beni her yerden çıkartmayı tercih etti. Böyle yapınca ben ona yazdım “hiç mi hatırım yoktu bunun sebebi neydi” dedim o da “artık konuşacak bir şeyimizin olmadığını düşünüyorum ama hatırın var tabi ki” dedi bende görüldü attım. Sonra 2 buçuk ay geçti bana yazdı ben aşırı kötü oldum tam unuttuğum zamanda tekrar hatırlattı kendini, içimdekileri söyledim hislerimizi hiç konuşmamıştık açık açık zaten önceden ne olduğumuz da belli değildi arkadaş mıydık flört müydük bu sefer açık açık konuştuk ikimizde birbirimiz için önemliydik ben bu kişiyi affettim. Ama maalesef ki kısa bir zaman içinde tekrar gitti ben hiçbir şey yazmadım öyle kaldı konuşma bana görüldü atıp bir daha yazmayan insana ben neden yazayım ki. 5 aralık günü tekrar geldi yine tam unuttuğum zamanda kendini hatırlattı ben de ona biraz ağır konuştum ve en son mesajımda da “aklıma düşmeni bekleyeceğim” dedim oysa hiç aklımdan çıktığı yok. Bana bekleyeceğini söyledi bugün 22 aralık hala yazmadım çok aramak istiyorum aşırı aramak istiyorum ama neler konuşacağım bilmiyorum onu arama düşüncesi bile kalbimi çok hızlandırıyor sanki yerinden çıkacakmış gibi oluyor ne yapmam gerekiyor?
Vaktinizi biraz ayırabilir misiniz fikrinize çok ihtiyacım var düşüncelerimin içinde boğuluyormuş gibi hissediyorum?