Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıldır sevgiliyiz hiç çiçek almadı umrumdamı değil ben başkalarına değil kendi hayatıma keyfime bakıyorum başkalarıyla kıyas yapmam sende yapma huzurunu bozma her şey çiçek böcek değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarıyla kıyas yapmak değil aslında bende yapmıyorum ama insan istemsizce bir bozuluyor yani
Cevap sahibi+1 yılBende eskiden senin gibi düşünürdüm ama insan yaş aldıkça o çevresindekilerin aldığı hediyelerin vb şeylerin aslında gösteriş ve içi bomboş olduğunu görüyor önemli olan gerçekte ne yaşıyorsunuz ilişkinin derinliği şeffaflığı vs..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılYa siz nasıl insanlarla çıkıyorsunuz? İnsan cidden kenarda bulduğu çiçeği verirdi en azından
06 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden seviyoruz birbirimizi ama ne bileyim işte yoldaki bir çiçeği verse mutlu olacak bir insanım ama onu bile yapmayınca insan bi bozuluyor işte
- +1 yıl
Sevgi gösterilen bir şey olmalı. Yoksa okula giderken parkın orada düzenli olarak sevdiğim köpek de beni seviyor aşıktır kim bilir?
Soran+1 yılKesinlikle doğru ama bilmiyorum karışık şeyler sanırım
- +1 yıl
Karışık yapan sensin. Dışarıdan bakan bir göz olarak her şey çok basit gözüküyor bana şu an. O almaya o kadar alışmış ki kendisinin de bir şeyler yapması gerektiğini unutmuş
Soran+1 yılBen romantik olmayı bilmiyorum seni mutlu edemiyorum diyerek özür diliyor bazen sorun değil deyip konuyu kapatıyorum
- +1 yıl
Seven insan romantik olmayı bilmiyorum deyip konuyu geçistirmez, romantik olmayı bilmiyorum ama senin için elimden geleni yapacağım der.
Atomu parcalamayacak yani altı üstü hazır bir şey alıp verecek ndndndnnd
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim eximde öyleydi. Turkiye erkekleri anlayışlı tipleri insan yerine koymuyor maalesef
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet ortak arkadaşlarımız var mesela kız çocuğa hiç acımaz parası varmış yokmuş umursamaz kızın elinden çiçeği eksik olmuyor anlamıyorum xnlsmxlsd
Cevap sahibi+1 yılBenim bazı tanıdıklarımda öyleydi kıymetleri bilindi benim gibi alçakgönüllü tayfanın da kalbini kırıyorlar
Soran+1 yılCidden öyle ben onu düşündükçe değer görmediğimi hissediyorum sanki dediğim dedik her istediğini yaptıranlar mutlu oluyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama ne kadar da kalbim kırılsa da asla bir erkeğe para odettirmem yediğim içtiğim şeylerin olsun veya istediğim bir şeyleri aldırmam. Yasam normuma ters bir durum benim. Bana ters bir erkeğin benim paramı ödemesi sürpriz durumlar dışında
Soran+1 yılKesinlikle aynıyız bende ödetmem hesap falan yeri gelir ben onunkini öderim ama o benim hesabımı ödesin izin vermem
Soran+1 yılYa da bana şunu al bunu al diyemem demem de yani içinden gelip alması ya da vermesi varken benim dememle alınacak hediyenin de bende değeri olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılSen böyle düşün ne olursa olsun karakterinden ödün verme asla. Belki alır umutsuzluğa kapılma
Soran+1 yılBilmiyorum alır belki de :) bu yaşıma kadar hep böyleydi karakterim hiçbir zaman da değişmedim bundan sonra da değişmem zaten öyle düşünüyorum yani
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeyi okudum mutlu oldum umarım gönlünüzce olur her şey
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederimm. Umarım senin de her şey gönlünce ve en güzeliyle olur. Sağlıklı mutlu bir yeni yıl diliyorum 🤍🌸
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Peki sen ona ne yaptın ne aldın
02 Yorumla
Soran+1 yılSweatshirt aldım, beraber takarız diye kolye ve bileklik aldım , o seviyor diye kek kurabiye yapıp veriyorum, içinde fotoğraflarımız olan bir anı defteri verdim, içinde küçük hediyeler olan bir kutu verdim vs vs
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer