Sevgilim dogru düzgün hediye almiyor. ne yapmaliyim?

arkadaslar, ben cok bonkör bir insanim. ona bende kücük sürprizler yapiyorum. dogum gününe markali canta, kazak vs. aldim. ve bunu severek yapiyorum cünkü onu seviyorum. ben sevdigim insanlara hediye almasini seviyorum. sevgilim bana böyle cok hediye almaz. kendisi doktor oldugu halde. bana büyük pirlantalar almasini beklemiyorum ama bir saat mesela alabilir. yilbasinda onun ailesiyle olcaz ve birlikte annesine ablasina taki ve saat sectim. cok da uygun degildi ve ortak aliyoruz. bende mühendis oldugum icim iyi maas aliyorum. bana simdi kücük bir hediye alirsa gercekten cok bozulcam.. sonucta sevgiliye hediye almak erkegin aklina gelmeli bence. herkes bilir ki kadinlar taki dan canta dan hoslanir. beni sevdigini hissediyorum. beni sürekli görmek istiyor ama iste kuru kuru. fotografimi telefon ekrani yapti falan filan ama bana böyle kuru geliyor. siz ne diyorsunuz? isteklerimi söylemelimiyim? ona bir kere söyledim onun üzerine bana bir tanecik gül, cikolata almisti..

Güncellemeler
+1 yıl
Açıl güncellllş: arkadaşlar şaka gibi. Demin sevgilimle buluştuk. Annesinin arkadaşına parfüm aldı. Benimde parfümüm bitti dedim. Ordan bana parfüm beğendik. Küçük boyu bitmişti. Büyük paket kalmıştı oda 150€
Biz Almanya da yaşıyoruz. Tabi fiyatlı ama okadaaar da değil birde sonuçta parfüm büyük paket yani 100ml

Resmen bana ne dedi biliyor musunuz. İstersen alalım parasını bölüşürüz. Ben şok oldum. Yok dedim o zaman hiç istemiyorum dedim. Başla zaman alırım dedim.
Bana başka hediye daha almIş
Güncellemeler
+1 yıl
Devam; ne olursa olsun o parfümü bana alacaktı orada. Yarıya ödeyelim ne demek. Sanki kurbana iki kişi giriyoruz. Ben mi abartıyorum?
Dükkandan çıktık. Benim surat asık tabi. Sordu ne oldu filan. Ben yol bit şey dedim. Zaten yorgunum eve gitmek istiyorum dedim.
Sevgilim dogru düzgün hediye almiyor. ne yapmaliyim?