Aşk İlişkileri Bir erkek ya da kadın sizi nasıl etkileyebilir? Sedaa34-32 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Görsel olarak mı, konuşarak mı ya da başka nasil... Güncellemeler+1 yıl Görsel olarak beğenmediğiniz birinden de etkilendiğiniz oldu mu? Bir erkek ya da kadın sizi nasıl etkileyebilir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Bana aşık olarak etkiler 1 0 Yorumla
PembeÇita2555 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Özgüvenli cesaretli olsun direkt düşerim ama ukala olmasın 1 0 Yorumla
real_therapist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl valla seksi olsun bide mini etek inc eçoraba zayıfım haha 1 2 Yorumla Sedaa34-32 +1 yıl Görsellik etkiliyir seni Yorumla real_therapist +1 yıl evet Yorumla
Olgunsevenlergelsın Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Fiziksel olarak baktığınızda çıkıntılar beni çok etkiliyor kadında 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani hoşlanıp hoşlanmama durumu spontane şeyler. Kader neyse ona teslim oldum ben. 0 0 Yorumla
MoonDarkWalker Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Fiziği, sesi, elbiseden gülüşünden yüzünden, vücudunda bir beni varsa bide 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fızıgıne ve sesıne guvenır mısın? 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla ama Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Biraz bakım gerisi sohbet muhabbet 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Görsel önce 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bana aşık olarak etkiler
Özgüvenli cesaretli olsun direkt düşerim ama ukala olmasın
valla seksi olsun bide mini etek inc eçoraba zayıfım haha
Görsellik etkiliyir seni
evet
Fiziksel olarak baktığınızda çıkıntılar beni çok etkiliyor kadında
Yani hoşlanıp hoşlanmama durumu spontane şeyler. Kader neyse ona teslim oldum ben.
Güzel gülüp bakıyorsa ben elenirim
Fiziği, sesi, elbiseden gülüşünden yüzünden, vücudunda bir beni varsa bide
fızıgıne ve sesıne guvenır mısın?
yanıtla ama
Biraz bakım gerisi sohbet muhabbet
Görsel
Bakışla bile olur bunlar..
Görsel önce
iletişim
Bana yazabılır mısın
Karisik biraz o
Konusarak