Bence şu şekilde vazgeçilmez olursunuz kızlar...
1. asla hicbir aile üyenizi onun için harcamayın
2. size iltifat ettiğinde yaa sende öylesin yakısıklısn vs demeyin asla bende bugün güzel hissediyorum, bende saclarmı cok seviyorum vs diye cevap verin kibar olmak isterseniz teşekkür edebilirsiniz
3. asla kendinizi ezdirmeyin ya benim burnum kötü, dudağmın kenarı şöyle falan demeyin kendinizi sevin ve özgüvenli olun
4. saçma sorular sormayın sence en güzel kız ben miyim vs gibi siz kendinizi beğenirseniz en güzel siz olursunuz zaten onun icinde unutmayın en önemlisi şu:BEN DÜNYADAKİ EN GÜZEL KADINIM
5. Asla ilgi beklemeyin bakın enerji akımlarında şartelleri kapatmak diye bir sey vardır siz sürekli onu düşünür, ona yazar ararsanız o şarteller açık olur ve sizi orada bilir zaten şarteli kapatın ve baska seylerle ilgilenin!
6. her zaman ben güçlü kadınım ayaklarımın üstünde dururum imajı vermeyin cnkü bir erkek bunu görünce geri gidicektir. Belki klasik ve tepki ceken bir cümle olucak ama erkekler para harcatan kızları bırakamaz
7. size bir seyi yapmanızı söylerse onu hemen yapmayın ve bekletin
8. sert kız olmayın argo vs sürekli kullanmayın
9. ona muhtaç olmadığınızı gösterin çok ortamcı bi kız olarak görünmeyin ama cevrenizin sevenlerinizin oldgnu görsün
10. evet ona da ilgi gösterin ama bunu hep yapmayın arada yapın ve aşırı kısıtlayıcı olmayın
Peki sizce kızlar😇😇
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer