Bugün reels izlerken karşıma çıkan bir gönderide “cafeye gitmek, bana samimi gelmiyor kahvemizi alıp arabada oturalım” cümlesine tepkili bi reelsti ve altında şöyle yorumlar okudum:

Siz ne düşünüyorsunuz?
Bugün reels izlerken karşıma çıkan bir gönderide “cafeye gitmek, bana samimi gelmiyor kahvemizi alıp arabada oturalım” cümlesine tepkili bi reelsti ve altında şöyle yorumlar okudum:

Siz ne düşünüyorsunuz?
Ya şimdi herkesi aynı kefeye koymak olmaz evet beğenmemiş olabilir güzel olmayabilir kız o sebeple gitmiyor olabilir ama belki erkek sevmiyordur cafeleri o ses kargaşa hoşuna gitmiyor olabilir sadece kızı dinlemek istiyor baş başa zaman geçirmek istşyorda olabilir hal ve hareketleri belli eder bence
Birincisi mantıklı olan bir erkek zamanını beğenmediği kıza harcamaz. Araba olayı örnek gösterilmiş bir erkek beğenmediği kızı arabasının sağ koltuğuna almaz.
Hadi ya🙂
Valla ya :)
Cevap
8Cevap
Çok üzücü oldu bu ya bana hep bunu diyorlar
Aşkım ama o seninle ilgili bi durum değil dünyanın en güzel kadınıylada o cafede oturamıyacaktı ki zaten sorun onun aşağılık kompleksinde hep yetersiz hissediyo kendini begenmiyo ve konuyu yanındakilere baglıyo bende güzel bir kız sayılmam ama çok yakışıklı denilebilicek erkeklerle oturdum ve düzgün ailede yetişmiş insanlar böyle düşünmediğini biliyorum. Buraya tepki ölçmek için yazdım allah hepimizi düzgün ailelerde büyümüş özgüvenli insanlarla tanıştırsın
Gider neden gitmesin karsı cins her zaman sevgili olunca ya da beğenip beğenmeyince gidecek diye bı kural yok ki
Ben gittim tipini bilmiyordum instagramdan tanistim ama bilsem gitmezdim
Cok sacma bu bence egoistlik.
Arabaya gitmek de akıl karı değil
Beğenmediği kızla neden zaman gecirsin
böyle bi genelleme şekli yok
Vay canına 😂😂
Gitmez
Belli olmaz
Ben gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?