İlk buluşma kısa mı tutulmalı uzun mu 😅
Cidden cevabını merak ettiğim bir soruyla geldim cevaplar net ve açıklayıcı olsun lütfen 😅
İlk buluşma kısa mı tutulmalı uzun mu 😅
Cidden cevabını merak ettiğim bir soruyla geldim cevaplar net ve açıklayıcı olsun lütfen 😅
O zaman karar verilmeli. Bazı buluşmalar o kadar güzel geçiyor ki. İnsan "o an" hiç bitmesin istiyor. Birde bunun aksi yönünde olan buluşmalar var ki ben buraya neden geldim diye kendini sorguluyorsun. Tamamen o an hissettiğin duyguya bırakmalı süreci.
Ben buraya nasıl geldim hissine kapılınca nasıl kaçılır? 😅
Ben biri ile sanal da tanıştım buluşmaya karar verdik gün belirledik ve hafta sonu kahve içecek Ken sabah kahvaltısına döndü bu iş sabah saat 10 buluştuk kahvaltı yapacagınız elit bir mekana gittik akşam saat 8 de mekandan ayrıldık ayrıldıktan sonra sana kendim gidip kahve içtiğim kafeyi göstermek istiyorum dedi kabul ettim gittik orada bir kahve içtik 10.30 gibi ayrıldım 11.30 gibi mesaj attı seni bir daha kahve içmeye cagırsam gelmezsin dedi gelirim dedim sonra ama ilk ve son buluşmamız oldu nosunu sildim çünkü akşama kadar beni denedi açık bulamayınca kabullendi ama ben kabul etmedim ve bitti yani neyin ne olacagını kimse bilemez bu kadın akademisyen ve unv hocası
Duruma bağlı
Çok açıklayıcı oldu tişikkirler 😅
Eic'yi hakettin ama sen yaaa djfjg.
Ahshdgd ödülü duyunca mantık geldi 🤪😅
En çok sana aferin eicyi kaptın fkgkg
Ya kişiye göre değişir. Kimisiyle oturduğun andan itibaren gerilir doğru düzgün konuşamazsın, kimiyle de durmaksızın konuşasın gelir. Enerjiden m karakterden mi bilmiyorum ama ortak nokta çoksa ve benzer bakış açılarına sahipse iki tarafta konu bitene kadar konuşulabilir. Bazı insanların sohbeti de çok güzel oluyor sarıyor. Hatta ağzından bal damlıyor dedikleri gibi her sözü ayrı bir bilgi içeriyorsa kimse susturmasın zaten onu
Cevap
29Cevap
Spontane hareket edilmeli, kısa ya da uzun vakit geçirelim tarzında bir düşünceye yer olmamalı..
Kısa olsun ki tadı damakta kalsın...
Bence uzun tutulmalı.. tüm gün 7/24 saat ilk buluşma olmayacaksa istemiyorum tabi ki de.. sdfsdfs :D yani bir birimizi tanımak için 1-2 saat yeterli gelmez bence kimseye.
Eğer olumlu etkileşim varsa ve ikinci buluşma olma durumu hakimse kısa tutulmalı ki tadında kalsın
Ben de bu şekilde düşünüyorum
Bence duruma göre değişir eğer farklı şehirden geliyorsa karşı taraf elbette uzun olmalı...
Erkeklerin yazdıklarına bak ahahah😤😤😃😃
Sohbet akıyorsa uzar gider😂
Bakamadım daha fjfjg
Avradın güzel ise, ne işin var düğün evinde! düğün senin evinde, gir oyna, çık oyna;
Avradın çirkin ise ne işin var cenaze evinde! cenaze senin evinde, gir ağla, çık ağla!
Buradan bir pay biçilebilir...
kişisine göre değişir etkilenmediysen alo geliyom falan:) etkilenilmişse kalkasın gelmez:)))
Aaa süper 😅tuttum bunu. 😅👍
Çaya cikabiliriz ozaman :))
Ne zaman?😅
Ayarlariz o iş bende :)
Anlaştık 😅
Tmmdir:)
Kızın haraketlerine ve toplumdaki davranışlarına bağlı 😂 yinede ben kayınpederden izin alırdım ona sorardm kızınız kaçta evde olmalı diye )
😅Çiçek çikolata ile gel derdi sanırım.
Yani sonuçta adamla hafta sonları bowling oynamaya falan gideceğiz ondan izinsiz olmazki) 😂 erkek dedigin kızın babasıyla iyi geçinmeli)
Uzun kısasını bilmem ama ilk buluşma olumlu geçip kafama çok iyi uyuşursa o kişiyle olan iletişimim hep çok iyi gidiyor.😄
Bence hoşuna gittiyse süreyi uzat eğer elektrik yoksa negatif enerji aldıysa kısa tutmak iyi olur
Bence karşıdaki kişinin rahatlık durumuna bağlı huzurlu hissediyorsa sorun yok etmiyorsa zaten kalkıp gitmeli :D
kısa olması ıyı cunkı ılk ınsan ne konusacagını bılmez heyecanlıdıre
Karşılıklı hoşlantı olunmuşsa uzun tutulabilir ama bi negatif enerji varsa bence kısa tutulmalı
Bir kahve süreci içerisinde az çok karşınızdaki insanı tanırsınız zaten. Kısa tutulmalı :D
ne uzun olmalı , ne de kısa. bunu nasıl anlarım dersen bir yerde sohbet kilitlenir orada anlarsın.
Hehe evet doğal olmalı.. Bazen güzel akıyor
Bence uzun tutulmalı çünkü ilk buluşmada zaman geçtikçe insan hal ve hareketleriyle kendini belli eder ve daha iyi gözlemlemiş, daha iyi tanımış olursun
Bence ilk bulusmada yatilmali fazla vakit kaybetmeden
Gitme bu gece benimle kal
Yanıma sokul bal gibi düşlere kal
Uzunluğu kısalığı önemli değil işlevi önemli Sonuçta ilk
Eğer iki tarafta kasikiyorsa göreceli olarak kısa kesilip alışmak için zamana bırakılmalıdır
Eğer kişiler rahatsa ve keyif alıyorsa o andan diledikleri kadar zaman gecirebilirler
Bence kısa tutulmalı.
Bence de
orta pişmiş ideal
Keyifli geçiyor ise uzun olabilir
Eğer arada o uyum olursa uzun tutulur
Bunu uzun yazmaya gerek var mı ki😀
Ne kısa ne uzun
Muhabbet akıyorsa uzun , sarmadıysa kısa
Uzun olursa sıkılırım ben
1-2 saat yeterli bence
Kısa tutulmamalı yemek yenmemeli.
Uzun ve mümkünse evde olmalı