Küserim ve zor barışırım.
Bu davranışından dolayı ayrılırım.
Sorun etmem fakat yaptığı doğru bir şey değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir insana aramızda olacak birşekilde bir bilgi verdiysem ve bu kişi benim sevgilimse ve gidip bunu bilmesine raĝmen herkesin içinde ortaya koyuyorsa o insan aşağılıktır. Buz gibi soğurum, bir daha sevgilim gözüyle bakamam çünkü gözümde her türlü değerini yitirir. l ve haliyle ayrılırım. Öyle aşağılık birisiyle biran bile birlikte olamam.
Bundan sonra izleyeceği yola bağlı değişir yol. Her zaman için önce çözebilmeye çabalamaktan yanayım, dozunda. Olmuyorsa ve aramızda problem oluşturuyorsa zaten devam etmenin bir anlamı da olmaz.
Cevap
18Cevap
Bu davranışından dolayı ayrılırım. Kusurlarımı ortaya döken biri zaten bana değer vermiyordur..
Herkesin önünde söylerse bu onun sonu olur
Sevgilim öyle bir şey yapmaz
Orada sorun etmem, ama o mekandan cıktıgımda burnundan getiririm.
Herkesin önünde onu rencide etmem tek başımıza kaldığımız vakitte onu uyarırım bir daha böyle bir şey yapmaması için ikimiz birlikte olduğumuz da kusurlarımı söylemesi ve kendimi düzeltmem için yeterli uyarı olur
Üzülürüm kirilirim sonucda kimse kusursuz degil kendisi de kusursuz olmicak, birbirimizin kusurunu örtmek varken neden sergileyelimki.
herkesin içinde kusurları söyleyip reklam yapan sevgili olamaz velevki oldu artık sevgili olamaz, ortam bilmeyen insanlardan uzak durmak en iyisi.
Sürekli birbirimizi eleştiriyoruz artık alıştık arkadaşlarımız bile birbirimize dalaşmazsak hayırdır diyorlar , o derece yani 😅
Tepkimi daha sonra dile getirir, yaptığı hatadan dolayı da özür diletirdim. Yine herkesin içinde.
Boş bogaz geveze biri olduğunu erken farkettirdigi için teşekkür eder ayrılırım. Asıl birlikte olmam gereken kişiyi aramaya devam ederim.
çok fena sitem yaparım pişman olur gerçekten öyle bir şey yaptığına. 2. si tekrarlanırsa ayrılırım
Sadece sevgili değil kim olsa kötü tarafımın tadına bakar
Herkesin önünde söyleyecek birisiyle sevgili olunmaz
Seven insan kusurunu herkesin önünde söylemez zaten
Direkt ayrılırım ondan milletin içinde beni kötülemesi çok saçma
Eve gidince burnundan getiririm
O andan sonra sadece "li" olur sevgi kısmını çekiyorum.
Arkadaşlarımızın kusurunu söylemiyoruz, bizim sevgilimiz olacak kişide herhalde bu yapıda birisidir. 🍕
O kim ki beni ansızın başkalarının önünde utandırabiliyor.
O kusura bayıldığın için, benimle olmak için can attın, der gülerim 😀
Kusur göze çarpıyorsa hele ki ulu orta yerde başkalarına da söyleniyorsa o iş artık sevgiden çıkmıştır
Ayrılırım net
Ayrılırım ayrıldımda zaten
Öyle zorbalarım ki ağlatana kadar
Sevgilim yok ama olursa bakarım
Çok Kırılırım
Neden g. zekalimiyiz söleyelim
Üzülürüm öyle yapma derim
Ayrılırım, bir daha da barışmam.
Bu davranışından dolayı ayrılırım
Ayrılırım direkt olarak
Ayrılırım
Ayrılık sebebi