Sevgilim bugün hava yağmurlu diye zaten yarın gorusucez yağmur yağıyor soğuk üşütemem dedi iptal etti bugünkü gorusmeyo sinir oldum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Haklısınız
Sinir olma, boş ver. Sadece üzüldüğünü belirt. Bir de olumlu olarak düşün, hava sıkıcı ve kapalı. Alışveriş merkezi gibi yerlerde binlerce insanın sesiyle daha çok bunaltacak şekilde takılacaktınız, ve bunu gerçekten yarım saat için yapacaksanız.
Tamam kendime biraz hakim olmaya calisiyim🙄
Hasta olunca daha kötü olur yorumları aldırış etme seni kötüye götürüyor sevgilin hasta olmak istemiyor bizzat kendim biliyorum 1 hafta yatalak olur o yüzden sabır
Ne biliyim aşırı kötü bi hava yok tamam yağmur vs var ama buz gibi de soğuk değil hem bi saatten sonra yağmur gostermiyor
Resmen seni ekmiş sebebi ne acaba, sana değer vermiyor
Sen ona bugün buluşmayalım hasta oluruz ikimizde demen gerekirdi Oda sana hayır ben gelicem bir şey olmaz demesi lazımdı normal şartlarda böyşe olur😂😂 sinirlenecek, bir şey yok abartma
sinir olduğunu belli etmemek lazım böyle durumlarda
Gebermezsin ya bi gun gormezsen hava da kotuymus nerde anlayis nerde insanlik. Okuzlesme lutfen…
Yine istese çıkabilir ama aşırı kötü değil fırtına yok mesela
Tsunami olmasina gerek yok zaten kotu olmasi icin. Sifir anlayis, Allah cocugun yardimcisi olsun🤲
Bu anlayissizlik değil ki görmek istiyorum özledim vakit geçirmek istiyorum karşımdaki sanki istemiyor
O da hasta olmak istemiyor sen bencilce davraniyon bir gun daha sabredebilirsin mecbur degilsin bugun gormeye yarin goruver..
Sende sana söylediğinin aynısını ona söyle görüşmek istediğinde üşütemem dersin gitmezsin
mantıklıııı
Demi ama hak edene yapacaksın
@heyyyeceben
bence de haklısın her şey karşılıklı @birisi49
Sizin görüşünüz nedir peki
Daha nazik bir şekilde açıklaya bilirdi belli ki kızın gönlü kırılmış, kızda zamanı gelir aynı tavrı sergiler. Aşık diye de her tavrı da kabul etmesin bence.
Katılıyorum kırmış incitmiş ve bu düzelecek gibi görünmüyor
Sevgiliniz size bunu söylemiş olsa ne tepki verirsiniz peki
Soğukluk demeyelim de herhalde bir tık kendimi geri çekerdim aynı samimiyeti sergilemezdim ki hatasını anlasın diye. Siz pekii nasıl davranırdınız?
Kendimi geri çekerdim ve her hangi bir şey için bir teklifte bulunmazdım hatasını anlayıp özür dileyene kadar
üşütüp yataklara düşsün hiç göreme
Öyle olursa sadece ben görebilirim işime gelir
Aaaaağmiiiiiğnnnnn
adam haklı sen haksızsın
haklısın sinir olmakta
Haksizsin btw bu arada
zaten yarın görüşüceksiniz bir şey olmaz
Özlememiş
Ayrıl
ayril knk
boşa