Kısaca özel resimlerimi attım ( yüzümü atmamaya dikkat ettim ama hani belki çıkmıştır) yayarsa. Aşağıyi okuyun lütfen?

Şimdi ben bir saf canım yaptım hem utanıyorum utanmak daha fazla şu an korkuyorum. Ben bu kişiye özel resimlerimi attım. Sürekli iltifat etmesi nazik olması falan benim hoşuma gidiyordu. Hiç arkadaşı olmadığını beğenilmedigini , kimsenin ona bu kadar iyi davranmadigini , 23 yaşına kadar hiç bu kadar mutlu olmadığını. Sürekli beni sevdiğini aşık olduğunu, bayildigini falan söylüyordu Güveniverdim. Sonra ben bitirmek istedim bu ilişkiyi. Ailemle senin aranda kalıyorum napicam bilmiyorum falan diye. Tabiki onları seciceksin ben seni arada bırakmak istemiyorum dedi. Hiç zorluk çıkarmadı. Fakat bana ilişki bittikten sonra dank etti. bu arada onu gördüm yani görüntülü konuştuk. Ya bu kişi usta bir yalanciysa ve benim resimlerimi yayarsa. Korktum tabiki yazdım ona. Sordum, rica ettim, en son eğer yaparsan da kendimi okdururum napalim dedim. O da lütfen böyle şeyler söyleme beni üzme. Sen beni ne sanıyorsun gibi gibi sitemler etti. Yani paylaşır mı sizce? Attigim resimler tek gonderimlikti ve yüzümün çıkmamasina dikkat ettigimi hatırlıyorum ama ya bir iki tanesinde çıktıysa ben farkında olmadan. Yaymasa bile yani anlatirsa birilerine. Aileme durumdan bahsettim ağlayarak tabiki. Bana yanımda olduklarını şöylediler. Sizce ne yapabiliriz bunu yapmasına engel olmak için?

Kısaca özel resimlerimi attım ( yüzümü atmamaya dikkat ettim ama hani belki çıkmıştır) yayarsa. Aşağıyi okuyun lütfen?