Kendi birlikte olabileceğim yaş grubundaki kadınlara hiç güvenmiyorum. Sadakat, saygı, görgü ve sevgi kavramlarını bilmiyorlar. Flört ediyorum abuk subuk hareket ediyorlar bitiyor bittiğine pişman da olmuyorum iyi ki bitti diyorum çünkü güvenmiyorum güven sıfır.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler olarak şöyle söyleyeyim. Genelde şunu söylerler, erkekler biraz geç olgunlaşır en az 23-25 yaş aralığında karakterleri yavaş yavaş oturur ancak kadınlarda durum daha farklıdır. Kimisi 18 yaşından sonra olgunlaşır kimisi de 23-25 yaşlarında hâlâ çocuksu kalır. Sen de 18-24 yaş aralığında olduğuna göre. Gayet normal diyeyim. Bu yaşlarda çoğu kişi ciddi bir ilişki istemez
25 yaşındayım her zaman ilişki benim için ciddi olmuştur yani evlilik olmayacaksa vakit kaybı. Ve görüştüğüm kadınların hepsi laylaylom yani takilmalik kafada. Çoğu arkadaşımın kız arkadaşı da aynı onun için güvenemiyorum kadınlara. Takılmak benim karakterime ters bir durum hatta iğrenç de bir kelime zaten. Ciddi düşünen insan yok bu zamanda korkunç bir durum...
Herkes evlilikten uzaklaşır oldu bu devirde. Çünkü guvenilecek kimse kalmadı. Güvenilir insanlara da iyi ve temiz insan kalmadı. Herkes menfaat peşinde.
Sorun şu iyi ve temiz biriyim bunu konuştuğum kadınlar da biliyor ama sorun burada başlıyor bu kadar iyi biriyle yapamam demeleri. Kavgalı tartışmalı biten tek bir ilişkim olmadı hatta hep anlaşarak mutlu bir şekilde bitirdik. Bilemiyorum neden ciddiye binince korkaklık ediyorlar...
Korkaklık değil bence. Bu sorumluluğu almak istemiyorlar gibime geliyor. Ya da kendilerini sana layık görmüyorlardır. Ama erkekler öyle düşünmüyor temiz kızı görünce saf ve kullanılacak bir kız olarak görüyorlar
Temiz kızı görsem hayatımın merkezine alır mutlu yaşarım valla herkes aynı değil kişilerin karaktersizligi
Keşke diğerleri de senin gibi düşünse. Bak benim bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ama inan ki ben bile soğudum. Ne evlilik ne aşk ne de başka bir şey. Kimse beni sevmesin ben de kimseyi sevmeyeyim. Yaşamayanları bile soğutan bir devire denk geldik. Ve bence gerçekten en güzel şey hayatında kimse olmaması ve kimseyi sevmemek. Hem huzurlu hem de rahat. Ben evliliği toplum baskısı yüzünden olduğunu düşünüyorum. Çünkü evlenince her şey değişiyor. İnsan sevgiliyken farklı oluyor evlenince 180⁰ değişiyor. Hele bir de çocuk olsun. İşte hayatın orada bitiyor. Bence Allah seni koruyor. İlişki peşinde koşmak yerine hayatını yaşa derim
19 yaşındaymışsın sen daha büyük konusma 😅 25 yaşındayım hayat tecrübem de epey iyidir mesleğim gereği de. Hayatımı da yaşıyorum yaşamaya da devam edeceğim ama bunu eşimle yapmak isterim her şeyin en güzelini onunla yaşamak. Evlilik toplum baskısı birçok yerde evet haklısın ama gerçekten iki ruhu bir yapmak isteyenler de var. Evlilik olduktan sonra beraber sorumluluk paylaşmak beraber bir insan büyütmek bunlar çok güzel şeyler. Evlilik dışına karşıyım ne kadının bir güvencesi var ne çocuğun yani dini yönü kuvvetli olan biri değilim onla alakalı değil sadece saçmalık olarak geliyor. Evlilik istemeyen kadını da anlamam haklarını koruyan bir durumu reddediyor.
Valla büyük konuşmak mı bilmiyorum ama bana çok uzak o işler ya. Ayrıca evlilik istemeyen bir kadının hakları nasıl korunuyor? Tam tersi evlenince tüm hakları elden gidiyor bence kxmxks. Yemek yap, bulaşık yıka, çocuk yap, ona bak vs vs. Çok zor yaa cidden
Ama İnşaAllah istediğin gibi birini bulursun
Hanımefendi afedersiniz ama sığır ile evlenirseniz yemek yap bulaşık yıka olur. Düzgün biriyle evlenirseniz her işi ortaklasa yaparsınız.
Haklısın ama bu devirde öyle birini bulmak çok zor. Hem de sadece o kişi ile alakalı da değil. Bazı kadınlar da veya bazı Kayınvalideler sanki bu tür işlerin sadece kızlara ait olduğunu düşünüyor. Toplumumuzda çoğu kişinin düşüncesi bu yönde.
Valla ben düzgün bir kadın bulayım Allah'a şükür ailem de dört dörtlük el üstünde tutarım 😅 saygılı sevgili sadık yardımsever güzel kalpli bir insan olsun bir de zeki olsun kafası çalışsın yeter
İnşaAllah öyle birini bulursun. Yolun açık olsun
Eyvallah dostum teşekkürler güzel sohbetin için hayırlı geceler 🙏🏻😊
Sağolun size de hayırlı geceler 😊
Güvenmiyorsun ama flört etmekten geri durmuyorsun keyfine bakıyorsun sonra da iyi ki bitti diyorsun güveni hak ediyor musun sence?
Bittiği için iyi ki bitti diyorum güven vermedikleri için bitiyor yaptıkları yanlışlardan dolayı bitiyor.
Bu da yeni moda oldu ben mükemmelim hata karşıda ayn kardeşim
Tek hayat geçmez bir yoldaş arıyorum kendime ama şimdiye kadar hiç bulamadım hepsi lay lay lom boş beleş insanlar karakterime uygun değiller ki bakıyorum yok uygun biri yok
Ben mukemmelim demedim güven vermiyor sizin hemcinsleriniz
Kızlar kime güvenmez biliyor musun senin gibi herkesle flört edenlere. Hem anlamıyorum abi kapı kapı dolaşmadan bulunmuyor mu nasip illa herkesi tanımak zorunda mısınız dua et kendini düzelt geliştir yetmiyor mu her şey her istediğinde olamaz zaten
La herkesle flört ettiğimi nereden çıkardın habancjanfhwjrjjs 2 senede 3 kişi herkes mi oluyor kafanızdan element uydurmayın
ne bilem ya öyle bi demişin ki boş durmadan hep biriyle konuşuyormuşun gibi
Yok ben ilişki olunca o işi ciddi olarak görürüm yani evlilik kafasindayim sorun şu kadınlar takilmalik ariyor bu benim canımı sıkıyor. Ben takılmak istemem kimseyle iğrenç bir durum bu. Herkesle de flortlesilmez öyle insanlarla arkadaş dahi olunmaz.
Normal olan bu zaten de konunun yaşla alakası ne
Yaşla alakası şu benim yaş araligimi demek istedim. +/-4
genelleme yapma sende istisnalar da var ki bu kafada çok insan var benim gördüğüm
Ben hiç görmedim
abi bana bi şunu açıkla Allah aşkına flört ederek ne bulmayı amaçlıyorsun aradığın kişilere böyle ulaşacağını mı sanıyorsun hem evleneceğin kişi aynı şeyleri yapmış olsa kabul eder misin
2 yılda toplam 3 kişi ile flört ettim 25 yaşındayım toplasan Max 7 kişidir genel olarak yani baya az aslında. Hoşlantı oluyor tanımak istiyorsun olmuyor bitiyor gibi.
Evleneceğim kişi de birilerini begenebilir onceden tanışmış olabilir bunlar normal şeyler
Bu... normal anlıyorum denk geldiğimiz devre bak Allahım 🤦♂️
Yahu birini tanımak istemekte ne var? Yatağına girsin demedim oynassin da demedim düz tanışmak normal bir şey.
herkes aynı düşünmek zorunda değil size göre normaldir bana göre değil tanışmak istemek de flört olmuyor bu arada
Flört benim kitabımda şu; bir kişiden hoşlanıp o kişiyle ilişki içinde olabilecek mi olmayacak mı diye anlamak için karşılıklı diyaloglarla ve sorularla gerçekleştirilen o kişiyi tanımaya yönelik sözlü aktivite.
Kimseye güvenme dost ;)
Problem o zaten güvenemiyorum 😂
O problem keşke bendede olsaydı bende keşke kimseye guvenmeseydim
Borsa kaplanı sağ olsun hshdhsjs