Sevgilimin yersiz sakalarindan bıktım?

Çok bunaldım lütfen beni uzecek bişey yazmayın sevgilimi çok seviyorum ama ne kadar bunaldigimi anlamiyor sonra ben alıngan sınırlı trip atan biri oluyorum bişey oluyo senin benle evleneceginin garantisi var mı dedim belki annenin bulacağı kızla evlenicen dedim gelmiş olur iki karım olur fenami diyo seni özledim diyorum beni herkes ozler diyor benim gibi çocuğu buldun daha ne istiyorsun diyo ben hiç böyle şeyler demiyorum egoistligi sevmem cokda güzel bı kızım ortak Instagram hesabı açıp kullanıyorduk bı süredir bı işten dolayı eski hesabini geri açtı neyse sifre ver dedim gelmiş evlendikten sonra veririm diyo çok büyük olay çıkarttım aldatiyomusum da sakliyosun diye sonra verdi baktım bı problem yok sonra bana sinirlendi işte erkek arkadaslqrimla konusmqlarima bakarsın diye istemedim dedi neden dedim arada dalgasına kız resmi atiyolarmis bende ne alaka ben kız arkadaşlarımla erkek resimlerine baksam sorun yokmu dedim benlik sıkınti yok dedi bende gvtmisin dedim ay ona bı alındı bı alındı beni telefona gvt diye kaydet dedi yok o sinirden öyle demismis beni aldatirsan hayatını mahvederim dedim bı daha beni tehdit etme dedi noldu yaranmi varda gocunuyosun dedim tehditleri sevmem dedi baya bı lafını etti yani mahvetmek kelimesini aç ne yapicakmissin ki falan diye ısrarla sordu bugün barışır gibi olduk sordum ne yapacağımı düşündün dedim buraya gelip bana bıçak sqplicaksin sandım dedi bu arada ben minyon bı kızım kendisi kapı kadar adam yoruldum soğuyorum böyle yapınca benimle sürekli mesajlasmiuor arkadaşlarıyla konusuyo sabah o işe giderken 10 15 dakika konuşayım diye 7 kalkıyorum Instagram şifresini bana vermek için evlenmemiz gerekiyo diyince koydu bana yersiz esprileride canımı sıkiyo ben peşinden koşuyorum sanki o kadın gibi ayrıl demeyin kiskandirmayi çok seviyo onu sevdiğimi anliyomus güya ama aşırı soğuyorum güvenim sarsılıyor sonra onun beni aldattığını düşününce bana hala guvenememissen 7.5 aydır ben ne yapayım diyor kendiaide bu arada bana hayatında tek sevdigin erkek benmiyim diye yeminler ettiren biri 20 yaşındayız ne yapicam bunlqri çözmenin bı yolu var mı ayrıl demeyin

Sevgilimin yersiz sakalarindan bıktım?