Çok bunaldım lütfen beni uzecek bişey yazmayın sevgilimi çok seviyorum ama ne kadar bunaldigimi anlamiyor sonra ben alıngan sınırlı trip atan biri oluyorum bişey oluyo senin benle evleneceginin garantisi var mı dedim belki annenin bulacağı kızla evlenicen dedim gelmiş olur iki karım olur fenami diyo seni özledim diyorum beni herkes ozler diyor benim gibi çocuğu buldun daha ne istiyorsun diyo ben hiç böyle şeyler demiyorum egoistligi sevmem cokda güzel bı kızım ortak Instagram hesabı açıp kullanıyorduk bı süredir bı işten dolayı eski hesabini geri açtı neyse sifre ver dedim gelmiş evlendikten sonra veririm diyo çok büyük olay çıkarttım aldatiyomusum da sakliyosun diye sonra verdi baktım bı problem yok sonra bana sinirlendi işte erkek arkadaslqrimla konusmqlarima bakarsın diye istemedim dedi neden dedim arada dalgasına kız resmi atiyolarmis bende ne alaka ben kız arkadaşlarımla erkek resimlerine baksam sorun yokmu dedim benlik sıkınti yok dedi bende gvtmisin dedim ay ona bı alındı bı alındı beni telefona gvt diye kaydet dedi yok o sinirden öyle demismis beni aldatirsan hayatını mahvederim dedim bı daha beni tehdit etme dedi noldu yaranmi varda gocunuyosun dedim tehditleri sevmem dedi baya bı lafını etti yani mahvetmek kelimesini aç ne yapicakmissin ki falan diye ısrarla sordu bugün barışır gibi olduk sordum ne yapacağımı düşündün dedim buraya gelip bana bıçak sqplicaksin sandım dedi bu arada ben minyon bı kızım kendisi kapı kadar adam yoruldum soğuyorum böyle yapınca benimle sürekli mesajlasmiuor arkadaşlarıyla konusuyo sabah o işe giderken 10 15 dakika konuşayım diye 7 kalkıyorum Instagram şifresini bana vermek için evlenmemiz gerekiyo diyince koydu bana yersiz esprileride canımı sıkiyo ben peşinden koşuyorum sanki o kadın gibi ayrıl demeyin kiskandirmayi çok seviyo onu sevdiğimi anliyomus güya ama aşırı soğuyorum güvenim sarsılıyor sonra onun beni aldattığını düşününce bana hala guvenememissen 7.5 aydır ben ne yapayım diyor kendiaide bu arada bana hayatında tek sevdigin erkek benmiyim diye yeminler ettiren biri 20 yaşındayız ne yapicam bunlqri çözmenin bı yolu var mı ayrıl demeyin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok uzun anlatmışsın. Keşke özet geçseydin. Bir kısmını ancak okuyabildim. Ancak okuduğum kadarıyla söyleyeyim: sevgilinin yapısı öyle. Hayatı ciddiye almayı sevmiyor. Sende onu öyle kabul ettin sonuçta. Katlanacaksın ya da ayrılacaksın. Ve çok üstüne düşme. Biraz rahat bırak. Bu ortak hesap işleri de bana saçma geliyor
Ben istemiyordum aslında kendisi guvenmiyo ondan teklif etti bende öyle açmıştım ben isteyince böyle oldu
Erkekler öyle canım ya biraz üstüne düşüp bir şey istedin mi sanki onları hapis altına almışsın gibi davranmaya başlarlar. Sen ilk başta istemiyorum deyip diretseydin keşke. Ve güvenmemek ne demek ya sinir oldum sevgiline. Güvenmiyorsa neden sevgili oldu seninle
Degilmi ben yinede kafasında soru işareti kalmasın diye ekstra dikkat ediyorum hic kiskandirmiyorum bile üzülmesin diye ama kendine gelince sende bana güvenmiyorsun soru soruyorsun dediğimde ben sorarım diyip dalgaya vuruyo gelecekle alakalı ciddi konularda espri yaptığında da benim güvenim sarsılıyor fazlamı deger veriyorum ki
Yani sevgilin biraz çocuk gibi. Olgunlaşmamış. Ve evet fazla değer verme. Versen bile belli etme. Sonra şımarıyorlar
Çok darlıyorsun çocuğu rahat bırak. Herkes devlet memuru ciddiyetinde yaşamaktan hoşlanmıyor bu hayatı
Suç bendemi yani
Evet sende
Sus konusma evde kalmış erkek kurusu
Ne biliyon evde Kalmış erkek kurusu olduğumu 😁
Çünkü sen karşındakinin nasıl hissettiğini düşünmeden konuşuyorsun hiç bir kadın seni kabul etmez
Sen gerçekleri duymak istemiyorum diye not düşmen lazımdı sorunun sonuna bizde ona göre gönlünü hoş ederdik
Ama ben empati kurarak hareket ediyorum sırf kendimi mutlu etmek için onu kiskandirip uzmuyorum ya da bana bı konuda güvenmediginde aklında şüphe kalmasın diye onun soru işaretlerini yok ediyorum ben bunları bekledigimde neden o bana bunu nazlana nazlana yapıyor benmi kızım o mu erkek belli değil
O yaştaki erkeklerin çoğu öyle ciddi bi ilişkiye hazır değildir darlamayada gelmez kişiliğini bilmem
Neymiş o zaman suç bende değilmiş demekki
Darlama kısmı sende napıcaksın Instagram şifresini yapacak olan sahte hesap açar ordan da yapar
Ya orası öylede günde 3 4 saat konuşuyoruz uzak mesafe ilişkisi keşke hiç aşık olmasaydim erkekler çok duygusuz
3 4 saat çokmuş onu azaltın çok muhabbet tez ayrılık getirir
Geç dalgani 3 4 saat kime yeterki sırf bunaltmayayim diye ısrarda etmiyorum ama insan sevgilisiyle 7 24 konuşmalı bence
Bunaltma çocuğu diyorum sen 7/24 konuşsak az diyorsun kendine sevgili harici hobiler bul başka şeylerle de uğraş
Doğru diyosun valla hiç bişey yapmamaktan psikolojim bozuldu ona sariyom biraz
Neyse kusura bakma evde kalmış erkek kurusu dediğim için sinir oldum da
Sorun değil çünkü öyle değilim 🙂
Iyi ne güzel Allah ayirmasin