AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sapıktır.
Benimde 4000 küsur var kadında çok ayıpmı neden
Neden takip ediyorsun?
Onlar ediyor güzel içerik yapıyoruz
Hayır takip etmendeki etken nedir? Arayıştamısın? Başka birşeymi?
İçerik üretiyorum insanlar takıp etsin diye başka nedenim yok banane kadınlardan
İçerik üreten birisin. O ayrı ben normal bir takip listesinden bahsediyorum.
Sevgilim olsa normal instagram diyorsan bütün kontrolü ona veririm sonra bu kim bu ne gibi fırçasını yemem
Benim sevgilim değil. Sadece neden okadar kadın takip ediyor anlamaya çalışıyorum
Ben kadın arkadaşlarımı takip ederim onlarda ediyor, ne yapcaz instagram hesabımızın hepsi sapmı olsun istiyorsun
Öyle değil. Sapıkçada olabilir
Ben değilim bilmem
Amaç buydu zaten. Neden takip eder diye sordum. Cevap arıyorum.
Nedeni 50 istek kadından biri bana düşer mi olabilir
Abi sen ne diyorsun ya. Ben ne diyorum. Neyse sağol
Çevresi çok geniştir 🤪😂😂😂😂😂
Onun çevresini skyim
Ya sapıktır ya da arkadaş çevresi çok geniştir.
Sapık olduğu nasıl anlaşılır? Şöyle diyim kız arkadaşı var onda hikayede görsün onlarada istek atıyor.
Sapık işte. Daha neyi anlamaya çalışıyorsun.
Gerçektenmi. Dr kendisi ama sürekli ekliyor. Bi kız arkadaşı vardı hikayeye atmış etiket yapıp onlarıda eklemiş.
Doktor olması neyi değiştirir ki?
bir şey değiştirmez. Kendimi kandırmak istemediğim için sordum burada zaten.
Aynen boşverin gitsin. Üzer.
Arayışda birini düşürebilirmiyim
Kısa ve net; sapık olduğu için
Sevgilisi yoksa merak için
Sevgilisi yok. Sürekli ekliyor
Ondan yapar
Sapık olduğu nasıl anlaşılır?
Konuşup anlarsın cinselige giriyor sapık
Kimi alacak benimde takipçilerim çoğu kendi cinsim
Çok zor bir soru
Neden?
Neden çok kadını takibe alır çünkü kimin memesine bakar kiminin yüzüne bakar kiminin kalçasına bakar kimini ayartmaya çalışır kimine ateş 🔥 atar
Arayış ya da sapkınlık nasıl anlaşılır? Sapık yani
Bunlar insanların kişilik karakterine göre farklılık gösterir. Mesela böyle her kadını ekliyorsa arayış içinde o çok net
Şöyle diyim 1116 takipçisi var kendisi 850 kişi takip ediyor. 350 si erkekse diğerleri kadın. Bi kaç tane kadın geri takip etmiyor. Sonra kendi kendine belli süre sonra siliyor. Tekrar başka kadınlar ya da aynı kişileri takibe alıyor.
Arayış içerisinde olduğu çok net dediğim gibi sapkilikta kişiliğine bağlı ne sapıklar var son ana kadar belli etmez
Şöyle bir durum var adam beni seviyor. Hiç takipleşmedik. Konuşmadıkta aramız bir nedenden dolayı işi bırakıp gitti. Profil falan değiştiğimde beni taklit ediyor. Ama bir türlü eklemiyor beni. Bunun için ne söylersiniz bana?
Sana örnek olarak soruna cevap vereyim sen ordan anla dünya tarihi boyunca erkekler hep çift eşlilik yapmıştır. Bunu kimse yagirmadi yadirmagiyor da ama sen hiç dünya tarihinde çift evlilik yapan bir kadın gördün mü görmedin çünkü yok demem o ki erkekler bu konuda sinir taanimaz seni severken bir başka kadinida sevebilir
Peki severken neden sevdiği kdına değilde, sevmemeye çalışacağı kadını zorlar? Yani düşün kalp başkasında ama ısrarla olmayacak kişiye ya da kişilere takılıp yuvarlanıyorsun. Hala buna ısrarla devam ediyorsun.
Yaz bana belliki uzayacak bu konu
Son sorduğuma cevap alabilirmiyim lütfen?
?
Tanıdıkları olabılır