Aşk İlişkileri İdeal flört mekanı neresi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Neresi sizce Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🦋 İdeal flört mekanı neresi? Cevapla Flört Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Bana göre sinemadır tabi ki de.. çünkü film ve dizi izlemeyi çok seviyorum.. bu yüzden de ilk buluşmamın sinemada geçmesini isterdim ben.. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kafe restorant olabilir ama tek başına olup da bunu yapmak çok saçma, yanında arkadaşların falan olması gerekir bence 😂 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. İlk birkaç buluşmada kafe, sahilde yürüyüş, evede yemek. Sosyal aktiviteler ilişlinin biraz daha ileri aşamaları olabilir 0 0 Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Klasik olacak ama ben doğa ile iç içe bir yer tercih ediyorum 0 0 Yorumla
sksjehdj Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ablam ilgi istiyor ilgi verin soruya bak mkk sormak için soruyo 1 0 Yorumla
femboi1 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kafeler bence. Bu arada cok guzelsiniz keske kopeginiz olsam 🥹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Otel en güzeli ama kalite olcak kankacım 😚 3 10 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Deme yaa :) Yorumla seyda028 +1 yıl Kalite derken otel mi kaliteli olacak anlamadm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evettt Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Aman aman yaa otel tehlikeli olur benceq Yorumla uusluu +1 yıl Hayatı kaliteli demek ki Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Otelde flört bulduğunda muhtemelen yalnız değildin… Yorumla seyda028 +1 yıl Flört tek başına olmuyor zaten 😄 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Anlamadın , otele yerleşirken yalnızmıydı , biri varken kaçamak yapılabilir otelde.. Yorumla Anlarım3005 +1 yıl @seyda028 düşünsene otele tek gidip yerleşiyorsun , neymiş flört bulayım.ya da bi iş için ordasındır va Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Vs Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kafelerpsrklwr avm le 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. urda acayip dönüyo flörtler :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kimle yapcan şeyda 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Kimle yapcn ne ya alt tarafı soru her soruyu sorana yormaktan vaz mi gecseniz artk baydı valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam kızma Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. en iyidir 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ev tabii ki 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Otel 0 0 Yorumla
KimeBaktinn Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Samanlık 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. bizim ev :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Bana göre sinemadır tabi ki de.. çünkü film ve dizi izlemeyi çok seviyorum.. bu yüzden de ilk buluşmamın sinemada geçmesini isterdim ben..
Kafe restorant olabilir ama tek başına olup da bunu yapmak çok saçma, yanında arkadaşların falan olması gerekir bence 😂
İlk birkaç buluşmada kafe, sahilde yürüyüş, evede yemek. Sosyal aktiviteler ilişlinin biraz daha ileri aşamaları olabilir
Klasik olacak ama ben doğa ile iç içe bir yer tercih ediyorum
Ablam ilgi istiyor ilgi verin soruya bak mkk sormak için soruyo
Kafeler bence. Bu arada cok guzelsiniz keske kopeginiz olsam 🥹
Otel en güzeli ama kalite olcak kankacım 😚
Deme yaa :)
Kalite derken otel mi kaliteli olacak anlamadm
Evettt
Aman aman yaa otel tehlikeli olur benceq
Hayatı kaliteli demek ki
Otelde flört bulduğunda muhtemelen yalnız değildin…
Flört tek başına olmuyor zaten 😄
Anlamadın , otele yerleşirken yalnızmıydı , biri varken kaçamak yapılabilir otelde..
@seyda028 düşünsene otele tek gidip yerleşiyorsun , neymiş flört bulayım.
ya da bi iş için ordasındır va
Vs
İki tarafın sevebileceği her yer
Kafelerpsrklwr avm le
Arabamın arka koltuğu.
urda acayip dönüyo flörtler :)
Her yerde flört edebilirsiniz
kimle yapcan şeyda
Kimle yapcn ne ya alt tarafı soru her soruyu sorana yormaktan vaz mi gecseniz artk baydı valla
tamam kızma
arabada bence
Istsyn trn arksi onu öğrendim ya yazık
Kömürlükte azda yapmadık
Bence ev
en iyidir
Ev en güzeli :D
Ev tabii ki
Kumsalda Deniz plaj
otel odası
Otel
Kafeler ve parklar