Aşk İlişkileri Hiç sosyal medyadan birisiyle tanışıp sevgili oldunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @canerozkum teşekkür ederimm 🧸 Hiç sosyal medyadan birisiyle tanışıp sevgili oldunuz mu? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Geçmişte olmuştum ve uzun süren bir ilişkimiz olmuştu.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hayır maalesef.. yani hiç sevgilim olmadı.. ama olsa da nerede tanıştığımın pek de önemi yok gerçekten sevgi olsun yeter 0 0 Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Evet artık insanlar zaten normal sosyalleşemiyorki 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet oldum arkadaşta oldum sevgilimde oldu hatta bu siteden sadece zevk arkadaşlığı bile kurdum 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sosyal medyaya hiç güvenmem her şey yalan gibi geliyor 0 0 Yorumla
Kıymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayır olmadı internetten sevgilimi olunur la her görünen güzel kıza istek atıp selam yazmak nedir arkadaş 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl @herhangibir1 yasandimigg 0 1 Yorumla herhangibir1 +1 yıl mlaffog Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Olduyorum😄 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır. sevgilim hiç olmadı 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Zamanında evlendim bile. 12 sene anca dayandı. 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
58cesur24 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Olmadimm 0 0 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olduk tabi 👍 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet oldum 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Oldum evet 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. evet oldum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Geçmişte olmuştum ve uzun süren bir ilişkimiz olmuştu..
Hayır maalesef.. yani hiç sevgilim olmadı.. ama olsa da nerede tanıştığımın pek de önemi yok gerçekten sevgi olsun yeter
Evet artık insanlar zaten normal sosyalleşemiyorki 😂
evet oldum arkadaşta oldum sevgilimde oldu hatta bu siteden sadece zevk arkadaşlığı bile kurdum
Sosyal medyaya hiç güvenmem her şey yalan gibi geliyor
Hayır olmadı internetten sevgilimi olunur la her görünen güzel kıza istek atıp selam yazmak nedir arkadaş
@herhangibir1 yasandimigg
mlaffog
Olduyorum😄
Hayir buradakiler güvenmiyorum
Hayır. sevgilim hiç olmadı
Zamanında evlendim bile. 12 sene anca dayandı.
Evet oldum ama dolandirici çıktı
Olmuştum ama artık olmam
Güvenilmiyor sevgilisi çıkıyor sonra
Evet öyle oldu
Evet
Evet
Olmadimm
Hayır
Olmadım demeyen bottur
Oldum
Su anda o asamadayim
Hayır