Daha yeni yeni şans vermiştik birbirimize adım atmak için imstadan ekledim herkese açıktı hesabı kızlar falanda ekliydi ama hesap sormayacaktım. Beni çıkarmış geride hesabını gizlemiş bende sinirlendim tartıştık gel gitli biriydi her geldiğinde evlenelim falan diyordu sürekli bende bu son artık dedim içimdekileri söyleyip engelledim her yerden çünkü kaç kere oldu bu durum. Kendide 2 gün sonra hesabını kapattı sonra geti açtı tüm kızları çıkardı bekledi kaldırıyım diye ama ben engelli listemde de durmasını istemedim çünkü hep görecektim bu yüzfen kaldırdım engelini ne düşünür sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bu adamdan uzaklaşmalısın kendine olan saygın için.
Uzak duruyorum zaten hep o geliyor yazıyor falan ama engelli listemde de dursun istemedim orada görücem her girdiğimde
Muhtemelen ışık yaktigini düşünüp yakinlasir yine
Ağır konuştum en son Çünkü rol yapıyosun bana seviyormuş gibi yapıyosun, hiç bir kötü huyum yok diyosun bana göre bir ilişkide en önemli şey güven vermektir almaktır hiçbirisi yok sende daha da kırıyosun, ama bu sondu senle hiçbir şey yaşamayacağım bencilsin bir kere daha iletişime geçemeyeceksin benimle anlık zevklerinle mutluluklar sen ağzımdan çıkacak kötü bir kelimeyi bile haketmiyosun anladın mı
Ben bunu yazdım
Evet yazarsa yüzsüzdür valla bu mesaja karşı
Ben böyle yazıp engellemiştim 2 gün sonra hesabını kapattı ertesi gün geri açıp tüm kızları sildi brkledi beni sonra trkrar kapatop açtı
Acik kapı bırakmış der ne düşünecek.
2 hafta önceydi ve yeniden birbirimize adım atacaktık instası herkesr açıktı bende ekledim adım atma amaçlı ekledim kızlar falan vardı ama hesap sormayacaktım geri beni çıkarıp gizledi bende sinirlendim tartıştık bu sondu deyip her yerden engelledim 2 gün sonra hesabını komple kapatmış ertesi gün açıp bütün kızları çıkarmış bekledi biraz sonra yine kapattı hesabını yine açtı bende çıkardım engel listemden böyle oldu
O zaman sorun yok bence
Yani açık kapı gibi anlamaz mı diyosun
Yok yazarsa da umursama cevap verme zorlarsa da ben içimde de aklımda da bitirdim der kapatırsın konuyu engeli kaldırmayı sorarsa da çocukça kalmasına gerek yoktu dersin biter anlar zaten aptal degilse
Cepte gösterirsin kendini be kızım naptın yaa
Ne alaka ya sadece açtım yazsın dşye değil ki hem ben en son ona Çünkü rol yapıyosun bana seviyormuş gibi yapıyosun, hiç bir kötü huyum yok diyosun bana göre bir ilişkide en önemli şey güven vermektir almaktır hiçbirisi yok sende daha da kırıyosun, ama bu sondu senle hiçbir şey yaşamayacağım bencilsin bir kere daha iletişime geçemeyeceksin benimle anlık zevklerinle mutluluklar sen ağzımdan çıkacak kötü bir kelimeyi bile haketmiyosun anladın mı yazdım
Ama ilişki bittikten aylar sonra engellenmesi ya da engel kaldırılması karşı tarafı hala önemsediğini gösterir, affetmesen bile. Örnek: ben kızın engelini 5 ay sonra kaldırdım, kız bakıcak ki engel kalkmış ve bunu düşünecek "bak hala unutamamış beni stokluyor demekki" gibi şey düşünebilir ve seni cepte gösterebilir
Aylar sonra olmadı ki bizim 2 hafta önceydi ve yeniden birbirimize adım atacaktık instası herkesr açıktı ben de ekledim kızlar falan vardı ama hesap sormayacaktım sonra beni çıkarıp gizledi hesabını bende sinirlendim neyden korkuyosun dedim tartıştık falan bunları söyleyip engelledim 2 gün sonra kendi hesabını kapattı ertesi gün geri açtı tüm kızları çıkardı bekledi biraz sonra yine kapattı geri açtı falan bende en son engelini kaldırdım bu dediklerim 2 hafta içinde oldu aylar geçmedi bizden
Heeeeeee öyle desene yav, genede onu umursama çünkü ona dersen niye kapatıp açıyon hesabını falan o anlıcak hemen onu stokladığını ve gene cepte görüneceksin. O yüzden onunla ilgilenme ona karşı tamamen sessil kal
Aynen bende öyle yapmayı planlıyorum ama sence o niye böyle yaptı ki
Niçin yaptığını bilmem ama senin için yapıyor olabilir, sana yem atmak istiyor olabilir
Himm
Geri dönmek istediğini filan düşünebilir
Ondan hoslandigini