Neden Allah aski olan bir suru erkek varken
Allaha asik kadin yoktur
Neden Allah aski olan bir suru erkek varken
Allaha asik kadin yoktur
Peygamberin (Sav) hadisi var " Cehennem ahalisinin çoğunlu kadınlardan olacaktır."
Bunun nedenini etrafta zaten görüyoruz.. kadınların çoğunluğu erkeklere göre dinisizler. Kendinlerini kapitalizmin yönlendirdiği modern medeni dinsiz şehir hayatına kaptırmışlar. ALLAH'la doğayla doğallıkla ahlakla etikle alakları kalmamış ya da gitgide kopuyor.. bunun esas nedenide medya internet ve pislik yerli diziler ! KÜRESELCİLER adındaki tarikat (Ahir zamanın sonuna dorğu gidiyoruz ve o tarikat Deccalın tarikatı olarak biliniyor) , artık tüm projelerini kadınlar üzerine yapıyor ve kadınların akıllarıyla oynuyor onları yanlışa kötüye harama yönlendiriyorlar. Bu olayı yıllarca erkeklere uyguladılar ve çoğunlukl abaşarılı oldular bizler bellii ölçülerde yoldan çıkarttılar , kimimiz çamurdan balçıktan vs ana yola doğru temiz etik ahlaklı yola geri dönebildik kimimiz dönemedik (biz erkekler) ve dahada battık.
Küreselcilerin projelerinde şimdi sıra kadınlara geldi çünkü aile yapısını çökertmek istiyorlar , dünya büfusunu azaltmak istiyorlar , Kuran'da söylendiği gibi kadın-ve-erkeğin arasını açamak için kendilerine uşaklık edenlere destek verip insanları yoldan çıkartıyorlar.. Bugün TVye internete ve Küreselcilerin kanalı N**flix'e baktığımızda sapıklıkları normalleştiren , erkek erkeğe kadın kadına vs görseller videolar özendiriliyor normalleştiriliyor çocuklara sevdiriliyor ki gelecek nesillerde sapıklık normalleşsin ve insan soyu üremesin artmasın iale kurulmasın çocuk yapmanın önüne geçilsin , erkek erkekle kadın kadınla takılsın.. ve bu durum bilinen kıyamet alametlerinden biridir.
ALLAH yolunda olmak isteyen etrafı bırakacak o nediyor bu nedir o neyapıyor bu neyapıyor bırakacak ve kendi yoluna bakacak. Herkes kendi yaptıklarından sorumlu.
Sen doğru yolda olmak için çabala , etraftakileirn çoğu çamura batmış bende batayım DE-ME.. çözüm bu. Ahir zamanda artık önce herkes kendisini sonra çevresini sevdiği saydığı insanları kurtarmaya doğru yola çekmeye çağırmaya çalışacak.. başka yol yok. Buarada ülkemizde İslam adına Amerikalılar, İngilizler, Almanlar vs aktif olarak dini kullanıp insanları dini açıdanda sömürüyorlar bu konuyu bilen biliyor.. Her Müslüman görünende Müslüman değil artık bu ülkede ajanlar var FE-TÖcüler gibi.
Dini kendin Kurandan, Türkçesinden okuyup öğrenmezsen ondan bundan öğrenirsen onun bunun oyuncağı olursun.
İnsanlar roman aşk hikayesi vs tuhaf tuhaf şeyler okuyorlar ama dünyayı insanları gözümüzün görüp görmediği herşeyi yaratan dünyanın tek sahibi ALLAH (cc) kutsal kitabında ne demiş neler söylemiş kimse umursamıyor bakmıyor okumuyor bilmiyor..(günümüzde) İnternet teknoloji ve modern hayat amacını aştı ve artık Şeytan işi olarak çalışıyor. Bunu bilip buna dikkat ederek davranmak gerek.
Hacııı sen bu bilgileri nerden alıyorsun? Hiç kitabı açıp okudun mu? Sosyalmeda yok youtubede vs, yok bizde reklam yok diyip arka pilan şeriyat kurup milletin hakkına giren yalan dolan ayetlerlerle bilgilerle milletin korkularıyla yaşananlara ne kadar güvencen var şaşıyorum 2. yorumum bu saanae yazmadan duramıyorum çünkü zaten aklı başında ve böyle şeryleri bilgi sahibi olan biri olsaydın zaten burada işin olmazdı aksini idda edemezsin bak ben burada seni suçlayıp kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum bak uyarıyorum umrumda da olmaz sayfayı kapattığım an yoksun yani sen için değil herkes için geçerli
Rabiatül Adeviyye Hazretleri var Züleyha var bilinen mesela
Bir de hanım sahabeler var yani bayanlarda da maneviyatı yüksek insanlar var halen günümüz de de vardır
Ama bayan mahrem olduğu için çoğu bilinmez
Bir de erkekler manevitatta uzun zamanda olgunlaşırmış ve daha kalıcı olurmuş kadınlar daha çabuk manevitatta yükselir ama çabuk kaybedebilirmiş nedeni yaratılış la ilgili olabilir mesela kadınlar müsait olmadıkları dönemde ibadet yapamadıkları için o dönemde manevi durumları azalıyor olabilir ama net bilmiyorum
Sonra Allah ın takdiri olarak Peygamberler ve büyük evliyalar Erkek oluyor
Ama evliya olan bayan da oluyor (evliya Allah dostu demek)
Yani bayanlar da manevitatta öğrendiklerini bayanlara kız çocuklarına ve ergenliğe girmemiş yaştaki erkek çocuklara kadar öğretebiliyor
eig için teşekkür
Tabii ki ister. Allah, cinsiyet ayrımı yapmaz. Allah’a aşık kadın da vardır elbet.
Müslüman erkekler, müslüman kadınlar; mümin erkekler, mümin kadınlar; ibadet ve itaat eden erkekler, ibadet ve itaat eden kadınlar; özü sözü doğru erkekler, özü sözü doğru kadınlar; sabreden erkekler, sabreden kadınlar; gönlünü ibadete vermiş erkekler, gönlünü ibadete vermiş kadınlar; (Allah için) yardım yapan erkekler, yardım yapan kadınlar; oruç tutan erkekler, oruç tutan kadınlar; iffetlerini koruyan erkekler, iffetlerini koruyan kadınlar; Allah’ı çokça anan erkekler, çokça anan kadınlar; işte bunlar için Allah büyük bir ödül hazırlamıştır. Ahzâb,35
İslam yalnızca erkeklere tebliğ edilmedi bütün insanlığa açıklandı ve hak din olduğu duyuruldu buna rağmen din erkeklerin görevi kadınlar öğrenmek zorunda değil diye bir şey söz konusu olamaz her müslüman dinini öğrenmek ve yaşamakla mükellef
Cevap
12Cevap
Evle mi ugrassin kocayla mi çocukla mi onca derdin arasinda ona sira gelmemistir sanirim. Şaka bir yana eski donemlerde oyle kadinlar vardiysa bile kayitlara aktarilmamistir diger kadinlara ornek olmasin yuvasini ocagini boslamasin diye.
Sen iç dünyanda ne yaşıyorsun gerçekten merak ediyorum. Sen kendini soyutlamışsın. Oysa benim tanıdığım bağlı ve seven çok kadın var.
Ben varım işte. Kadınım. Ona bakılırsa Peygamberlerin hepsi erkek. Buna ne diyeceksin?
Allah aşkının cinsiyet ayrımı yoktur. Erkek için de vardır kadın için de.
Tarih boyunca öne çıkan bir kaç kadın var o kadar
Var yusufun zuleyhasi buldu ya Allah askini git kanal 7 izle birwz Akdnmwxnwkmdnn
Kadınların cennete girebilmesi için bile kocalarının onayı olması gerektiğini söyleyen islamiyetde mi? allah aşkına güldürme beni...
Allah kemdisine kullukta cinsiyet ayırımı yapmaz
İnsan-insan aşkı ile yaratıcı-insan aşkı farklı kavramlar ve bunu kadınlarda, erkeklerde yaşayabilir, yaşıyor, yaşayacaklar.
Daha yaratici paylasimlar bekliyorum senden
Kadinda ALLAHIN KULU Tabiki haklisin
Sahiplenirse herkes yaşar
Erkek daha ön planda olur o yüzden
Kadınların derdi koca
Elbette vardır elhamdülillah
Ayrım yok
boş ver takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?