Sizce dürüst mü?

Gençler merhaba, 8 aydır bir beraberliğim vardı fakat fazlasıyla ego savaşı içindeydik. Kıskançlıklar, tartışmalar vs. Artık birbirimizi dönüştürdüğümüz şey toxic bir hal aldı ama ne ayrılabildik ne de yan yana durabildik. Tek istediğim önemimi görmekti, şefkatini istedikçe yalvardıkça bana berbat davranmaya başladı. Toxic dediğim hal bundan dolayı ortaya çıktı. En son bana "bir gün bir yerde farklı versiyonlarımızla karşılaşırsak seni görürsem tesadüfen, bu benim içimdeki aşkı yeşertecek ve umut olacak ama o zamana kadar susalım. Seni severek gidiyorum" deyip terk etti. 2 hafta kadar oldu hiçbir ses soluk yok. Benden susmamı istedi ben konuşmaya çalıştıkça ve her yerden engelledi. En son mailden ulaştım ve konu yine tesadüflere bağlandı ben de tamamen sustum. Aşkıma sadık biriyim, beklemek istiyor bir yanım ama diğer taraftan da acaba bu susmam için bir oyun muydu diyorum. Beni çok sevdi biliyorum, aşıktık. O son mail konuşmasında yaşamaya devam edeceğim dediğimde anlık sinirlenip "başka birine dokunduğunda canın yansın" dedi. Bekleyeceğim seni dedim. Dönecek mi sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Kendini toparlayabilmesi için beni göz ardı etmeliymiş. Olduğu halini sevmiyormuş. Ben yalan söylemediğim halde her sözüme yalan diyerek sabrımı sınadı, beni sadakatsizlikle bile suçladı defalarca ama kendi yaptıkları benim tarafımdan hep kapatıldı. Benim yerime tercih ettiği insanlar oldu ben yine affedip sustum, en son patladığım bir gece oldu ve o kadar çok ağladım ki karşısında büyük bir öfkeyle. Yaşamak istemeyecek duruma geldim. Beni ben olmayan biri olarak görüyordu
Güncellemeler
+1 yıl
1 ocak günü aldatıldığımı öğrendim, inkar edildi ama kişiyi bulup ondan bile teyid ettim. Kısacası harbiden palavraymış inanmayınızz
Sizce dürüst mü?