Ayrıldıktan sonra hiiiç iletişime geçilmemiş 2-3 ay sonra birden pat diye yazması ve aklımdasın, merak ettim seni tarzı cümlelerle iletişime geçmesi..

Ayrıldıktan sonra hiiiç iletişime geçilmemiş 2-3 ay sonra birden pat diye yazması ve aklımdasın, merak ettim seni tarzı cümlelerle iletişime geçmesi..
Bu Gece ayrıldık içimde tuhaf bi his var artık ağlayamıyorum hiç haketmemişiz birbirimizi.. erkeklere güvenilmeyeceğini öğretti asker sevgilisi olmak çok zor 4 yıldır suriyedeydi yeni gelmişti aldatıldım mı bilmiyorum ama hiç değer vermemiş onu anladım ve ayrıldım.. kendi değerinizi başkasının vermesiyle değilde kendi değerinizin üzerine değer olarak görün ikinci şansı vermek istiyorum , özlüyorum ama düzelecek bir şey değil o yüzden en doğrusu herkesin kendi yolunu çizmesi.
Valla ilişki için 3 kere geri döndürdüm 4. yüde benden bekledi artık tükenmiştim ve harekete geçmedim elimde yüzükle kalakaldım beni o duruma sokan bir kadını istemem şahsen yani deli gibi aşık olsamda istemem o evlilikte ben harap olurum çünkü. Velhasıl olgun bir insansa evet şans veririm peşinden de koşarım ama olgun değilse ay başka biriyle tanıştım vs onunda ismi şu diyorsa bitmiştir ister cilve yapsın isterse kıskandırmak istesin zerre umrumda olmaz yazık der geçerim kısacası kendinizden fazla asla hiç kimseyi sevmeyin. Severseniz kendinizi sevemezsiniz terkeder gider popo gibi kalırsınız.
Neden ve nasıl ayrıldığımıza bağlı, büyük bir kavga etmediysek ve bir şeyler hissediyorsam şans veririm. Ama benim ayrı olduğum sevgilimle öyle kötü ayrıldık ki sırıl sıklam aşık olsam yine de barışmam. Onu s! keceğime gider taşı s... neyse bozmim ağzımı şimdi...
İkinci şansı veren sonucuna katlanır
Kumar gibi dimi
Kesinlikle bu hayatta bişey öğrendiysem , insanın insana tekrardan güvenmesi bir akrebe güvenmesi gibi bişeydir
Demem o ki, insanları sevin ama kesinlikle gereğinden fazla güvenmeyin , siz karşı tarafa güven hissini verip denetimsiz bırakırsanız, şu emin ol güveniniz suistimal edecektir
Cevap
97Cevap
Bu geçen süre zarfında neler yaşandı, başkaları ile iletişim kuruldu mu ve ayrılık sebebi neydi diye bir çok etkeni değerlendirir, bunun üzerine kafa patlatırım..
Vermem aynı son yine yaşanacak çünkü.
AYNEN ÖYLE
Arada sevgi kalmışsa büyük bir hata yoksa evet
Hayır tabi ki de ikinci şansı vermem
şöyle soylim yaptığı hata o kadar büyük olmasına rağmen ikinci şansı verdim yine ayni hatayı yaptı hatta defalarca yaptı sevdiğim için defalarca canım gibi affedende bendim kısacası insanlar değişmez yapmayın bunu kendinize kızlarım değeriniz olsun biraz
Aaiiyyy çok doğru çook
Doğru söylüyorsun kaybedince dönmenin bi anlamı yok yapan bir daha yapar
Burada ayrılık sebebi çok önemli bir etken yani duruma göre değişir ama bir ilişki bittiyse bence bitmiştir ikinci şansı genelde kimse güzel kullanamıyor.
Çok hızlı ve çok saçma bi sebepten ve bir mesajla ayrıldık. Bence sebebin büyüğü küçüğü de olmuyor. Şu durumda ikinci şansı haketmiyor
Kaç şans verdiysem beni yine şaşırtmadı o yüzden verilmez kardeşim 🤦🏻♀️
Kesinlikleee
Olmuyor tecrübeyle sabit. İkinci kez barışınca ilk 1-2 ay efsane mükemmel gidiyor sonu yine boka sarıyor.
Katılıyorum
maalesef hep ileri bakmak zorundayız 😊
Adı üzerinde eski sevgili.
Benden vazgeçen insanla neden vakit kaybedeyim?
Bitmiş bir şey varsa benim için zaten yok hükmünde olur.
Doğğruu
Hayır ilkini değerlendiremeyen ikincisinin mi kıymetini bilecek
Bence deee
Vermem derdimm her zaman. Ama aradan geçen 2 seneden sonra verdim. Şimdi tekrar onunla birlikteyiz ve sanırım mutlu değilim. O çok değişmiş bana karşı mükemmel bir insan her anlamda çok iyi ve tekrar barıştığımız için ciddi adımlar attı. Ama kendime bile ititaf edemiyorummm sanırım pişmanım ve biriyle yollar ayrılırsa tekrar olmuyor. şu an geri adımda atamıyorum tuhaf bir durumdayım...
Yok vermem benim için artık o ilişki bitmiştir. Soruyu soran kişi sen bu yalana inanma o 2 3 ay içerisinde senin gibisini bulamayınca kürkçü dükkanı hesabı yapıyor. Bence pas verme
İkinci şansı vermem gidene dur demem duranada git diyemem sevgi saygı olan bir yerde bunlar olmaz her iki insan hem yazar hemde bozar iyi olan iyi yazar kötü olandan kötü bozar yani insan bir azar bir bozar biride hem iyilik yapar hemde dengeyi kurar dünyada iyilik yapmaya kötülerde hep kötülük yapmaya devam ederler
Vermezdim eğer bi sevgilim olmuş olsaydı
Beni seven benden kopuyorsa o yaprağı dala tekrar tutturamazsiniz
Fav exime veririm o zamana duygularım kalırsa tabi 💫
Vermem çünkü beni bırakıp giden yine bırakır ve o acıları tekrsr yaşarım. Kızlar unuttuğu kişinin yasıni tutar bi daha da asla arkasına bakmaz
Doğruu
Açıklamanı okudum ama benim için farketmiyo. Ayrildiysam bı daha görüşmem
İkinci şansı versem tekrar aynı şeyi yapar mutlaka değişmez kırılan kalp bı daha kırılmak istemez yeteri kadar kırılmıştır
Oo çok iyiydi 2. şansın özeti resmen
Arkadaşlar ben hepinizin yerine zamanında denedim, olmuyor boşuna zaman kaybetmeyin ssjdj
Yok denemiştim hatta yine olmadı. Değişen bişey olmuyor yine eskiye dönüyorsun. 2 aynı insandan ne kadar farklılık çıkabilir ki zaten. Olsa ilk ayrılık olmazdı zaten
Ne kadar iyi olursanız olun sonu yine aynı şekilde bitecek ama icinde kalmasini istemiyorsan yani gecmise döndüğünde vicdanin rahat edecekse ikinci sansi verebilirsin tabi ayrilirken saygili bir sekilde ayrilmissaniz
denenmişi denemek olmamlı sonuçta denedin ve olmadı yenilerine bak bence
Doğru ben de öyle düşünüyorum
Vermem çünkü yaptığı hatayı yine tekrarlar. Ben bunun uzmanı olduğum için söylüyorum. Yakında da profösörü olacağım.
Yani nasıl birisi olduğuna bağlı seviyorsam ozmn bir tek ama sevsem zaten ayrılmazdım yani ayrıldıysam bir daha geri dönmem
Hayır tasvip etmiyorum ve tavsiye etmiyorum denenmişi tekrar etmek aynı hatayı tekrar etmektir.
2. şans verilmez. Değişen bir şey olmaz. Aynı tas aynı hamamdır. Yedisinde neyse yetmişinde de odur. Emin olun!
Bende ki duygularına bakarım. Kolay kolay bitirme taraftarı değilim. O reddetme getirdiyse vermek istemem.
6 yıllık ilişkimde çok kere şans verdim. Sonu hep aynı oldu. Son şansında sürekli yalanlar söylediği için tamamen bitti.
Ben exten next olmaz düşüncesindeyim. O yüzden ne kadar sevsem de ikinci şansı vermem maalesef. Bir kere bittiyse insan hep o bitişi hatırlar
İhtimal olsaydı çoktan yazardım ya da hiç birakamazdim zaten o bensiz mutlu olmasını diliyorum Allah'tan
Vermem şans bidaha yapar aynı şeyleri bir insan 7 dinde neşe 70 dede odurrr🤗🤗😇😇🤔🤔🤔
Bunca zamandır yapılan haksızlığı gerçekten vicdanı el veriyorsa gerçekten anlamda veririm
Öleni diriltmeye ne lüzum var. Heleki iki üç ay geçmişse şaibeli.
Ben beni aldatan sevgilime 1 şans daha vermiş kişiyim bu ne ki
Verilmemeli. Verdim şahsen pişman değilim ama olmuyor eskisi gibi.
O kadar zaman geçmişse kapatmışımdır defterini...
Arada sevgi kalsa ayrılık olmaz o yüzden ayrılık var ise sebep ney ise o yenide olur o yüzden hayır
Hayır vermem çünkü ilişkiyi sonlandıran ben olmuşumdur ve hiç şans verilecek bir şey kalmadığı için.
Duruma göre değişir, beni çok yormadıysa verirdim herhalde
Verdim ama yine yürümedi yine bitirdik sjsjsjsjsjsj
Gitti geri geldi başkasını bulamayınca çok anlam yükleme
Kötü ayrılmadıysak soğumadıysam 2. şansı verirdim
Hiç verdinmi
Vermem eğer affedersen affedilemez hatalara maruz kalırsin
verdim yine aynı hatayı yaptı bu kez tekmeyi bastım
İnsanın özü sabittir değişmez, ben ikinci şansı vermem
Optik formda bir işaretlediğiniz bir soruyu silip doğrusunu işaretleseniz dahi gözünze batar o iz, bu durum da öyle kim haklıysa ilk kavgada yüze vurulur...
Başka bir şey veririm anladınız siz
Hshshah anladım güldürdü
2-3 aya ben soğumuş olurum hayır
Katılıyorum
Bizim aramız bozuk ikimizde adım atmıyoruz ama gönderme yapıp duruyoruz ayrı gibi bi şeyiz yani böyle devam ederse şans vermem
Normalde vermezdim. Ama hak edene veriyorum. Biriyle güzel bi sevgililik yaşadım, ikinci şansı verince, biriyle de evlendim 😂
Gerçekten kendini düzeltmişse hatasıňjn farkındaysa ve o ayrılık zamanları yalnış işlere girişmediyse kabul ederim onu
Neden ayrıldığınıza bağlı, ama bir insan kolay kolay değişmez bunu da aklımızda tutalım eğer affedeceksek.
Elbette veririm. Kendimize sınırsız tanıdığımız hakların çok az bir kısmını sevdiklerimize tanıyoruz. Adil olmak lazım. Sevdiğini kendinden değersiz bulmana neden olan nedir ki?
Verme o şansı sebep ne olursa olsun ayrılmışsa verme hem üzülmedin mi o ayrılırken ayni şeyleri mi yasamak istiyorsun ders almadığı sürece insan hep tekrar edermiş ayni şeyler.
Sevgili ne demek? Öyle bir kavrammı var?
Yani şansa bala birisiyle çıkarsam ve ayrıldıktan sonra bana gelip tekrar teklif ederse kabul ederim. Çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde toslarmış
Ben , ne yaşanırsa yaşansın çok ağır hakaretler , fizîkî bir temas veya şiddet olmadı ise , yaşanılan onca şeyin hattına hatta belkide yapılan hataların telafisi adına bir şans daha mutlaka verirdim.
Neden ayrilmişizki, genelde yurumez ve eskisi gibi olmaz
Eğer seviyorsam ve çok büyük bir hata yapmamişsa veririm ama eğer çok büyük bir hata yaptiysa ne kadar seviyorsam seveyim vermem
Affetmem, bağışlamam, hatırlamam.
En iyisi
O kovada çiçekler nerden ahahha
Haaha bahçeden topladım
Hahaha yazdım bak
Ben açıkçası veririm ama hak ederse. Ve eminsem. Tabiii nadir olarak veririm. Onun haricinde bir ilişki bittiyse daha da baslamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?