Evli bir adama aşık oldum ne yapmam gerekiyor?

Evli bir adamla üç yıl önce yollarımız kesişti o dönem benim sevgilim vardı normal dostça konuşup ayrılmıştık aradan üç yıl geçti ve tekrar konuşmaya başladık. Sevgilimden yeni ayrılmıştım onunla konuşmak iyi geliyor o ayrılık gibi bişey düşünmüyorum dedi evliliğinde fakat bende evli bir adamla konuşmak istemiyorum aşırı güzel bir uyumumuz var fakat bu kesinlikle cinsel değil sadece duygusal ve ruhsal. Bugün konuşmayalım dedim ama canım o kadar yandık ki tamam konuşmayalım demesini hiç istemiyorum. Açıkçası benim sevgilimle bağım kopmuştu ve ilgisiz bir adamdı ne ailemde ilgi gördüm ne eski sevgilimde o bana bebek gibi bakması bana ilgi göstermesi benim çok hoşuma gitti ve korkuyorum bağlanıp daha çok yıkılmaktan. Alışmak istemiyorum ondan dolayı ayrılmak en doğrusu olduğunu söyledim. Ama canım çok acıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum boşlukta olduğum için bunları da hissediyor olabilirim. Ama üç yıllık sevgilimdeki ayrılık acısından daha çok canım acıyor. Ayrılık düşüncesi bile. Sizce ne yapmalıyım hayatı akışına göre mi yaşamalıyım yoksa aşık olmaktan korkup daha da ileri gitmesini engellemelimiyim
Evli bir adama aşık oldum ne yapmam gerekiyor?