Biz bir hafta önce ayrılıp konuşmayı kestik evlenmeyi düşünüyor, ailelerimiz tanışıyor, birbirimizi çok seviyorduk.
Her ilişkideki gibi kavgalarimiz oluyordu beni umursamamaya hep istediklerini yapmaya davranışlarını değiştirmeye başlamıştı mutlu olduğumuz günleri unutup, mutsuzluk yaşadığımız şeyleri hen dile getiriyordu oysa ilişki İnişli çıkışlı bişeydir. Ayrıldık 1 hafta sonra Instagram hesabı açıp 270 kişiyle takiplesmis bizim instagram hesabımız ortakti.
Mesaj atip ne yaptığını saniyosun 1 hafta oldu daha dedim kendimden iğreniyorum uzak dur felan diyor değişmiş çok farklı davranıyor ben böyleyim o eski kişi öldü artık diyor
Her ilişkideki gibi kavgalarimiz oluyordu beni umursamamaya hep istediklerini yapmaya davranışlarını değiştirmeye başlamıştı mutlu olduğumuz günleri unutup, mutsuzluk yaşadığımız şeyleri hen dile getiriyordu oysa ilişki İnişli çıkışlı bişeydir. Ayrıldık 1 hafta sonra Instagram hesabı açıp 270 kişiyle takiplesmis bizim instagram hesabımız ortakti.
Mesaj atip ne yaptığını saniyosun 1 hafta oldu daha dedim kendimden iğreniyorum uzak dur felan diyor değişmiş çok farklı davranıyor ben böyleyim o eski kişi öldü artık diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Xxxxxx
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendi haline bırak, şu an kendi ayağına sıkıyor mecazi olarak. Senin onunla bir bağın kalmadı artık. Ortak hesaplarını da kapat geç, ya da kendi bilgilerini, mail, telefon falan varsa temizle bırak ona git.
Neden bu kadar değişti anlayamıyorum aklım almıyor
Ayrılma nedeni nedir
Değişmedi keenks oynuyor o kadar
Davranışları çok değişmişti en son lazer epilasyona gidip eğitime başladı erkeklere epilasyona giricegine öğrendik karşı çıktım onun ailesi de karşı çıktı buna tartıştık sinir krizi geçirdim biraz ben hakaret ettim o da bana öyle sonra soğudum deyip gitti son zamanlarda zaten çok değişmişti
Hiçbir erkek bunu kabul etmez usta, eğer g4_vat değilse. En başından beri, sevdiğinden beri lazer epilasyon eğitimi alıyorsa haksızsın ama sonradan olmuşsa böyle bir durum haklısın.
Hakaret etmekte ikinizde haksızsınız, ki seninkilerin tahminimce daha da onur kırıcı olduğunu düşünüyorum. Soğuması empati yapıldığında çok normal fakat zamanla değiştiğinden de bahsediyorsun.
Benim kendi düşüncem, zaten içinde çok ufak bir kıvılcım olarak vardı ayrılmak, bu olay tetikledi, varsa arkadaşlarının lafına uydu sonra da bitti.
O takip olayı normal, geceleri seni düşünüyordur. Bence sal 2 hafta kadar. Eğer bir tepki vermezse, yazmazsa, gönderme falan yapmazsa. Sil bu kızı ve git kendini kurtardığına dua et
Çok harcamalar yaptım yeri geldi günde ,3-5 k para harcadım beraber iyi zaman geçirelim diye mutlu zamanlardi tabi sorun yoktu sonra işsiz kaldım yeri geldi beraber simit yedik beraber aynı işe girip calistik mesaj atıyorum kendine gel diyorum davranışların uzaklaştırdı kendinden soğudum diyor bilmiyorum ağa bilemiyorum kabullenemiyorum
Kadın soğudum diyorsa ve bunda kararlıysa, söylemek için söylemiyorsa bunu belli de ediyorsa o ilişki bitmiştir usta, üzgünüm.
Harcamalar yapman güzel bir şey lakin bu bir kamu hizmeti değil ki bunu söyleyesin, bu gayet gerekli olan bir şey. Elinde onu mutlu etmek varsa bu imkanı kullanmak ekstra bir hizmet değil ki bunu belirtesin brom
Onun dışında, dediğimi yap bence. Ağlayacaksın, üzüleceksin tabii insansın fakat olması gerekeni yap. Güçlü bir erkek ol, bırak 2 hafta ne yaz ne sor, ne göndermeli bir şey paylaş, asla takılma ona, seni görebiliyorsa üzüldüğünü belli etme hayatına bak. Baktın yazmıyor, sormuyor. Bittiğine emin olabilirsin. Artık yalnızsın kendi hayatına devam edebilirsin. Sen en azından ilişkine bir saygı duymuş oluyorsun ve yasını tutmuş oluyorsun.
Sen üstüne düşeni yaptın, artık mutlu olma sırası sende.
Ve kimse kusura bakmasın. Doktor olmadığı sürece erkeklerin bedenine dokunamaz sevgilim yani kabul edilebilir bir durum değil.
Senin yolun yol değil senin yolun belli demiştim karşı çıktığımda ısrarlı bi sekilde yapicam dediğinde o. O lafimdan sonra asla düzelmedi
İşte " ki seninkilerin tahminimce daha da onur kırıcı olduğunu düşünüyorum" diye boşuna yazmadım. Erkeklerin kafasını biliyorum çünkü.
Sen çoook kötü bir yerden girmişsin usta, buradan toplayamazsın yani imkanı yok bana göre. Kabullen artık, bu sözlerin için en azından gidip ona karşılık beklemeden, sadece özür dilemek istediğini söyleyip özrünü dile ve hayatına bak. Bitti artık o kadın yok, gelirse bu 2 hafta içerisinde gelir, aksi mümkün değil. "Bence"
İşte adı üstünde ex
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!