İlk mesajı hep ben atıyorum, o hiç atmıyor ne yapmalıyım?

Mesela ben günaydın diyorum , oda diyor gerisi yok. İlla ben yazicam konuşmamız için. Boyle seylere takilma diyiceksiniz ama karsi tarafta biraz ilk mesajı atsın. Hiç mesaj atmiyicam bakalım ne olacak. Onun hislerini bilsem keşke.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar onu merak ediyorum mesaj atmak istiyorum ama birazcik tartistik bir konuda. Morali bozuk ama soylemiyor cekiniyor. Bende merak ediyorum , sinirleniyorum ona sarılıp bagrima basmak istiyorum sacini koklamak istiyorum. Ama bana bi anlatmiyorki derdini ama yarin zorla soylettiricem. Benim sevdigim kizin morali bozuk ve ben bunun nedenini bilmiyorum. Ustunede gitmek istemiyorum uzulmesin diye. Küçük kızım benim , abin sana kurban olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kız gitmek istediğini soylemisti 1 hafta once bende tutmadim hiç. Sevmeyeni zorla tutamam zaten. Ama kalbini kirdim ne yapmaliyim. Ona baya bagirip sinirlenmistim o gun. Ne yapmam lasim sizce. Mesele kiz geri gelsin gelmesin degil. Sadece sinirim yuzunden benden uzaklaşmasi zoruma gidiyor. Bu illet sinirim yuzunden hep sevdiklerimle aram açiliyor. Kontrolu kaybediyorum. Gitmesi falan umrumda degil ama şu sinirim yuzunden insanlarin benden uzaklasmasi zoruma gidiyor.
İlk mesajı hep ben atıyorum, o hiç atmıyor ne yapmalıyım?