Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar onu merak ediyorum mesaj atmak istiyorum ama birazcik tartistik bir konuda. Morali bozuk ama soylemiyor cekiniyor. Bende merak ediyorum , sinirleniyorum ona sarılıp bagrima basmak istiyorum sacini koklamak istiyorum. Ama bana bi anlatmiyorki derdini ama yarin zorla soylettiricem. Benim sevdigim kizin morali bozuk ve ben bunun nedenini bilmiyorum. Ustunede gitmek istemiyorum uzulmesin diye. Küçük kızım benim , abin sana kurban olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kız gitmek istediğini soylemisti 1 hafta once bende tutmadim hiç. Sevmeyeni zorla tutamam zaten. Ama kalbini kirdim ne yapmaliyim. Ona baya bagirip sinirlenmistim o gun. Ne yapmam lasim sizce. Mesele kiz geri gelsin gelmesin degil. Sadece sinirim yuzunden benden uzaklaşmasi zoruma gidiyor. Bu illet sinirim yuzunden hep sevdiklerimle aram açiliyor. Kontrolu kaybediyorum. Gitmesi falan umrumda degil ama şu sinirim yuzunden insanlarin benden uzaklasmasi zoruma gidiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konuşmak istemiyor olabilir
Ama istiyor bencd
Ama ilgisini belli ediyor
Peki neden çekiniyor
Bence cepte gorunmekten korkuyor olabilir. Aslinda bende cepte gozukmekten korktugum icin hep gunaydin mesajini veya ilk mesaji ben atmaya cekiniyorum.
Ya atiyorum ama iste bazen oda bana gunaydin dedikten sonra hicbise demiyor. Bende , benimle konusmak istemiyormu acaba diyorum. Ama normal gun icinde sohbet ederken konuyu o açar. Yani devam ettirir. Ben sohbette iken beni tutar o sohbette.
Ben olsam konuşurdum seviyor sam
Seviyorum tabiki ama endise ediyorum.
Şimdi konuşuyormısunuz
Beni oynatiyormu , sıkıldımı , beni ne kadar seviyor, ya da seviyormu. Benim ona olan ilgimmi hoşuna gidiyor. Ama aramizdaki sorunlari cok olgun karşiliyor o huyunu cok seviyorum.
Duzeltmeye calisiyor yani. Onunla ciddi dusunuyorum zaten
Yani sürekli konuşuyor musun
Hergün konusuyoruz. Genelde gece konuşuyoruz.11-12 1 gibi
Ooo iyi sorun yok
Hergun konusuyoruz diyemi sorun yok.
Bu yani birbirinizi sevdiğiniz i gösterir gece bide
Ya 7 de konusmaya basliyoruz gece 3 e kadar. Yani iyi geceler demesem hep konusucaz. Şu an mesaj atsam araliksiz konuşuruz.
Yani 6-7 saat konusuyoruz sbdbjd
İyi
Onun bana ilgisi var ama belli etmek istemiyor diye beni sohbettemi tutuyor acaba.
Sen teklif ettin mi
Neyi
Seni seviyorum dedin mi
Yani bi kac kere dedim ama direk aşk anlamında değil. Ya anlamistir bence o sekilde de sevdigimi. şu an flortuz.
Peki tamam
E demedim , demelimiyim. Ne alaka derse. Ya aslinda reddetmesinden falan korkmuyorumda. Sevgili olursak hep yanimda isterim. Mesafe ilişkisi insani cok yipratir , sonu iyi biterse muazzam olur ama herkes yurutemez. Güven ve saygı oldumu yurur ama bakalım. Buluşmak ta gerekicek cunku. İyice baglanicaz birbirimize. Arada universte var baska birine kayarsa gönlü.
Cokmu ileriyi dusunuyorum. Gereksiz kasıyor olabilirim değilmi. Akisina biraksam olur heralde. Ayni üniversiteye gitsek zaten güzel olur. Kizla nişanlanirim hemen. Uni bittimide yaparim düğünü. Babam zengin zaten.
O zaman teklif et
Teklif etmezsem ne olurki, birde soyle bir sey var ben sevgili olursam yanimda isterim hep. Bulusmam gerekicek hemen. Sarılmak istiyicem
Yani illa seni seviyorummu diyeyim. Yani derim ama sevgili olalim demek şartmı. Zaten anlar oldugumuzu. Cunku ne yapip ettigini merak edip soruyorum
Ne bilim
Tamam tesekkurler
Bak zaten flört leşiyorsunuz
Neden sevgili olmuyor sunuz
Ne yapıp ettiğini derken
Kızın da gönlü varsa yüzük takılabilir
Sevgili olursam evlenirim, duramam yerimde. Anladinizmi
Şu an duzgun bir isim yok universte zimbirtisi var. Kiz beklerse beni olur ama oda zor , unide yurumesi zor, kiza guvenemem
Olmak istiyorum ama bakalim yurutebilecegim kadar yurutucem. Birakmaya niyetim yok ama bu kizi
Tamam konuşun ne olcak bakalım böyle devam edin
Senin burcun ne
Ben kovayım , oda oğlak
😂😂ben de oğlak
Senin şimdi planın ne ne düşünüyorsun
Ben zaten sinir hastasiyim, sinirleniyorum bazi seylerde cok. Onu sahiplendigim için mesela erkeklerle konusmasini istemiyorum. O benim cunku. Birakmaya niyetim yok
Hayırlısı olsun bakalım
Gittikce ben onu sahiplenirim. Kiza guvenebilsem tamamen universteyi isi dert etmem. Cunku 3-4 yil beklemesi lazim. Mejbur bekliyicez cunku. İste ayni universtede olmamiz mukemmel olur o yuzden. Hemen ailelerle tanisip nişani basarım.
Kız ilgili mi
Aman boğa ne oglagi sinirden kafayi yedirtti bana zaten
Hmm iyi
Ya ilgili ama cok zitiz onun erkek arkadaslari var ben oldur*um erkek arkadaslarini
Yapçak bişey yok
Sinirlenmem iyi degil ben zararliyim etraflara
Aranızdaki çekime bak
Hayır bişey yapma saçmala
Bi tek o kız yok çok güzel kızlar var ben bile hayran kalıyorum
Bilmiyorum ya o cok baska. Deli eder adami. Ben erkek arkadaslari yok diye zaten cok ilgi duydum ilk basta. Sonra erkek ler varmis cevresinde sinirlendim cok
Var nasil yok siz bilmezsiniz gerci. Anlayamazsiniz benj
Hmm boş ver kız mı yok sana sen şimdi
Süreç e bak kız güven veriyor mu vermiyor mu evlenincek birimi
Mesele guzellik degilki. Guzel kiz istesem ayarlarim arkadaslarim var universtede. Ama hepsi ya kaş*r ya orrr*pu. Birde tek kisa surelik onlar. Ben bir tanesinin elini tutup birakmak istemiyorum. Yol geçen hani degilim ben. Surekli sevgili degisiyim
Benim lafimi dinleyecek gibi. Ben zaten dinletirim lafimi , zaten dinlememesi icin neden yok. Evlenirim yani , babamla aram iyi olsa amcalarima ulasir basarim nikahi. Ama biraz daha tanimam lazim. Ben onu bir kere aldimmi daha birakmam. Sonradan birakirsam bir sey ifade etmez benim icin evlilik.
Acele etme sürece bak
Ya sen niye bu kadar şeysin
Sabırlı ol acele etme
Surecin neyine bakicam aw , deniyormu beni baska erkeklerimi deniyorda onlar arasindan seçimmi yapicak
Surecte ne olabilir en fazla hafendi.
Sana ilgilimi olcak falan
Bana ilgili yani farkediyorum biraz
Peki tamam bakalım nolcak
Tm
Ben söyleyeyim kardesim hislerini seni sevmiyor
Ama sevselerde yazmiyolar bazen
Sen ne düşünmek istersen onu düşün ama 1 ay boyunca ilk sen yazma gör bak neler oluyor max 1 kere öldün mü diye yazar
Tamam aga deniyicem.