Güncellemeler
+1 yıl
2-3 günlük flört ettiğin birisi 1 sene sonra nisanlaninca hesap sormak tuhaf geldi çünkü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer suanki nisanlimla 1 sene önce (yani sevgiliyken) bir ayrilik sürecimiz olmuştu 2 haftalık falan o surede bir kızla gorusmus flort diyo sadece ama kız konuşmalarından 1 sene sonra bizim Nisan fotomuzu gorunce nisanlima hesap sormak icib yazdı, acaba bunlar tekrardan mi görüştü sizce veya gerçekten biz ayrı iken ilişki yaşadılar ve döndü mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tuhaf tabi 2-3 günde kim kimi sahiplenir sen kızla konuş
Kzi beni tersler diye yazmak istemedim
Niye terslesin düzgün bir dille sor ne kadar sürdü ne yazdı ümit mi verdi
Doğru diyorsun bir de kızın hesabına baktım bir sürü erkek çevresi var o kadar kişi arasından niye benimkine takılsın demek ki benimki ona takıntılı
tuhaf gızlı gorusyordur onunla pesını bırakma ısın
yani bir de ayrildigimzi gün konusmaya baslamis direk
yanı oncesı varmıs demek senleyken knka arastır ıyıce evlenmeden işi meydana dök sana yazık olur erkeklere guvenme
yani arkadasinin kuzeni bı de aynı ortakda bulunmuş hep soylememis bana arkadaşça dedi bende dedim ki kız hesap soruyor nasıl arkadaşça diye bir de benim numaramı engellemisti ayrılık sürecinde onun ssini de gördüm telinde sanırım kıza atmış bitti bizim kesin diye vs halbuki wpden engellemisti ama normalden bana seni hep seveceğim vs diye yazıyordu
sevıyordur ama olan olmus kızla yatmıstr kesın
Kanka bence sevmiyor, kızla konuşurken bana seni hep seveceğim hep değerlisin yazıyordu beni köşede bekletmek icij bence
aynen ayrıl gıtsın
Kızla konuş kesin. Kanıt iste. Bu erkeklere zerre güven olmaz.
Konuşacaktim ama vazgeçtim, beni arkadaşıyla konuşturdu arkadaşı yalan söylemiş bu kız da arkadaşının kuzeni zaten tembihlemistir sorarsa söyleme diye
Kesinlikle. Hiç inanma. Gitmiş iki haftada biri ile konuşmuş ki bu iyi ihtimal. Daha kötüsü ise daha öncesinden de konuşuyor olması.
Yani bir de iki hafta ayrı kaldık ama kendisinin deyimine göre sadece 2 gün konuşmuş sonra aklına ben gelmişim de ayrılmış
Külliyen yalan
Bence de insanın aklına biri 2 gün sonra mı gelir
Sen bu yoldan dön. Ben sana diyim. tamam illa ki iyi biridir belki ama bu davranışı olmaz asko. Bu hem sana dert olmaz mi, güvenini sarsmaz mi?
Ya zaten ayrıldım canım ama gerçekleri öğrenemedim ve ailesi de beni haksız bulunca aklımdaku soru işaretlerini sizinle konuşmak istedim
Benim oğlumun pipisi var muhabbeti bu işte yaa. Klasik türk ailesi. Teneke oğullarını ne yaparlarsa yapsınlar boş ver
Ayyynen öyle yuvayı dişi kuş yapar falan da demişler zaten benim salagin da gotu tam kalktı destek bulunca
Oldu paşa başka deseydin. boş ver tatlım.
Teşekkürler canım yorumların için
Tuhaf evlenmeden önce herşeyi dök ortaya tüm gerçekleri öğren geç olmadan
Ne biçim insanla berabersin
Bu 2-3 günlük flört değildir sen kızla konuş kandırmış belli
Bende öyle düşündüm bir de ayrıldığımız günden konuşmaya başlamışlar
Sonra bana geri dönmüş işte
Bence yalan söylemiş sana
O 2 hafta boyu bir ilişki yaşamışlar yani?
O 2 haftalık bir iki günlük değildir kız hesap sorduğuna göre uzun süreli bir ilişkiye girmişler belki bekaretini almıştır kızın
Kız rahat bir tip, çok erkek çevresi var bekaret için hesap sorar mi ki
Kanka çocuğu sevdiğin için gözün görmüyor ama seni bence aldatmış sen kızla konuşup öğren derim, bir sene önce 2 hafta görüşecekler gelip hesap sorucak bu yalan bence bu çocuk seni aldatmış
Kanka ben ayrıldım ama sonra bana ben olsam ayrılmam cinsellik yoksa dedi, ailesine de arkadaşça görüştük kızla demiş ailesi de bana tepki gösterdi beni haksız buldu bende sormak istedim
Bence herkese yalan söylemiş aileside kendi oğlu ya ondan seni suçluyor, çocuk seni manipüle etmeye çalışmış ayrılarak doğru yapmışsın
Çok teşekkürler yorumun için 😇
Rica ederim ne demek💗
Bence flortten ilerisi olabilir