heyyoo ben geldim🖐️
saçını başını yolarım demeyin , kadın kadına şiddete de hayır ! 🙂

##αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
Kim dokunduysa sana hemen tekme 🙂
heyyoo ben geldim🖐️
saçını başını yolarım demeyin , kadın kadına şiddete de hayır ! 🙂

##αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
Kim dokunduysa sana hemen tekme 🙂
Bende kendisiyle tanışır, bi güzel tanıtırım kendimi. Kim olduğumu, o adamın neyi olduğumu bilsin de ona göre nasıl bir yol izleyeceğimize karar verelim. Ha tüm bunlardan sonra yine de sevdiğim adamla tanışmakta ısrarcı olursa şiddet falan dinlemem, yolarım.
Hiç bişey yapmam banane ki? Benim müdahale etmem kadar saçma bişey yok ben yokken ne olucak o zaman? Ben görmezden gelirim tavrı hoşuma gitmezse de bir süre o mekanda bulunurum daha sonra birlikte de ayrılabiliriz, ben tek başıma da gidebilirim. Bir daha da görüşmeyiz.
Ben direk sevgilim olduğunu ve sorun çıkmadan gitmesi gerektiğini söylerim.. baktım ki laf anlamıyor bende farklı şekilde anlatırdım.. ya da muhtemelen bundan önce mekanı değiştirebiliriz. çünkü nazikçe uyarmaktan anlamaz insanlar..
hayırdır diye delikanlıya bir adım yaklaşır, bu kıza bakmayı bile aklından geçirme gözlerini oyarım şeklinde bir bakış atar, ayrıca kıza da önüne bak adamı hasta etme şeklinde nazikçe bir uyarı yapmayı ihmal etmezdim.
Cevap
15Cevap
Olabilir, tanışmak isteyen çıkabilir tabii ama reddedilir ve gönderilir. Sevgili eğer tanışmak istiyorsa, eski’m olabilir.
Bir daha kimseden bir şey isteyemeyeceğini düşünürsek, hafızası yerindeyken son bir şey söylüyor musun diye sorarım..
Sevgilim bana bırakmaz o reddetme işini. Bırakakırsa diye bişey yok, bırakmaz. Bırakacaksa benim sevgilim olamaz. Hadi benim yanımda bana bıraktı,7/24 yapışık gezecek halimiz yok ya , benim olmadığım yerde ne olacak?
Benim tepkim hemcinsime karşı olmaz. Sevgilimin/Eşimin ne yapacağına göre tepkimi de ona gösteririm. Sonuçta her etkiye tepki doğru şekilde verilmeli, bunu beceremiyorsa bedelini de ödemeli.
Canım yalnız ben sevgilisiyim ama bu cesaretinden dolayı tebrik ederim,
Şimdi masana dönebilirsin
Önce sinir olmaya başlarım. Sonra sevgilimin tavrına bakarım. Eğer olumlu cevap verirse bu ilişki biter.
Sevgilim davranışı nasıl olur ona bakarım. Sadece sevgilime yanaşırsa bende burdayııım derim kıza 😂😂
Sevgilimin kolundan çekip öperim gözünün önünde, benden göreceği tek şey bu 🖕🏻olur.
Yanında olan bir kızla tanışmak isteyenin cesareti olmaz buna niyeti bile olamaz
Gel sen arkaya seninle tanışmak isteyen biri var derim 😅
İlk cümlesini bitirmeden ağzıyla burnunun yerini değiştiririm, bak içimdeki kötülüğü ortaya çıkardınız yine.
Alsancak'ta birine kaldırımı yalatacaktım az daha ki bu sadece baktığı içindi, gerisini hayal gücüne bırakıyorum
Ne diyon kaşar kılıklı derim kız olsam kendim olsam döverim kırarım elini kolunu
Tabii canım böyle bir şeye ne denir ki al istersen kucağında oturt denir 😀😀😀😀😀
Benim bir şey dememe gerek kalmadan sevgilimin halletmesi gerekir bence.
Çok saygısızca bir yaklaşım olduğu için saygısızca cevap verilebilir bence
Git tanış derim 😀 ama ben yokum.~
Ne hesabı ya ztn gidiyorsa her şeyi göze almış demektir 😃
sevgilimin cevabini verip gondermesini beklerim ben bisi yapmam yani
Denemeye bile kalkmasın bence
Tribin kralı atılır
Gel bende seni tanıyayım şu kapının önünde derim
Son gördüğü kişi o olurdu
yani şimdi kıza sevgilim var demezse manitayi doverim
Gözüne sert bir şekilde bakıp onun bana ait oldunu ifade ederdim
Tanışabilir izin veririm
İzliyorum sessizce 😈
Neler olacak izlemeye devam ederim jxnxjsns
Gel biz tanışalım derim..
Kafasını asfalta sürterim herhalde.
Böyle bir şey hiç olmadı olamazda.
Varsayalım ki oldu silahı çıkarıp bacaklarına sıkarım..
hiç bi mahsuru yoktur medeni olmak gerek
Ana haberlere çıkacak konular yaşanır
kafasını kirarim
Ben tepki vermeden reddetmesini beklerim
İşte bütün bunlar hep imtihan 🙂
doverim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?