Hergün bi yerden yazmıyorum. Ama o Hergün bi yerden engelliyor. Sinirlerim bozuluyor ulaşmak istiyorum konuşmak istiyorum şimdi. Kaç yıldır birlikteyiz aptal gibi bitirdi. Dua edin bana pişman olsun çok canımı yaktı hayallerimle oynadı. Sizce ulaşmak için uğaşayım mı peşinden koşulmasını seven bi tip hatta telefonunda cevapsız aramaları görmeyi seven biri özellikle umursamadığı kişilerin.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendini küçük düşürme boş ver seni istemeyeni sen hiç isteme severse zaten döner geri gideni. sen değil giden seni kaybetsin bunu bilerek yasa hayatta
Teşekkür ederim 🙏🏻 ilk sevgilim başka da kimse olmadı ona çok bağımlıyım o yüzden bunu biliyor.
OLsun ilk olsun oda kıymet bilsin biraz o yüzden pişmanlık hareketleri sergileme sakın çünkü yarın aynısını yapacak emin ol
Evet hep aynısını yapıyor zaten. Doğru söylüyorsun. Sadece ben çok üzülüyorum konuşmak istiyorum. Sanki uğraşmazsam bak o da sevmiyormuş hemen bıraktı gibi düşünür gibime geliyor
Vallahi sana birsey söyleyimmi eğer sen geri gidersen affedersen insan katilinine aşık olurmuş o yüzden aklını başına al derim ben
Aynı şeyleri yaşayacaksın belkide daha ileri gideceksin ortada kalacaksın
Gerçekten öyle. Hala onu düşünüp üzülüyorum ben ortadan kaybolursam merak eder mi sence
Kendine yapma bunu sende saplantı olmuş bu kendini sev sen bırak akışına severse zaten gelecek sevmezse zaten gelmeyecek o yüzden bırak su akar yolunu bulur
Evet maalesef çünkü hep aynı şeyi yaşattı gitti geldi beni suçladı seviyorum dedi sonra sevmiyorum dedi sonra sinirlendiriyorsun beni o yüzden dedi sabah canım dedi akşam ayrıldı hep bunu yaptı ilk günden beri.
Peki neyi bekliyorsun daha sen?
Mutlu olduğumuz anları özlüyorum az da olsa. Sonrasını hep mahvetti ama o küçük anlar beni ona bağlıyor.
Sende saplantı olmuş ne dersek diyelim sen bildiğinden öte gitmezsin Allah yardımcın olsun geçmiş olsun şimdiden sana 🙏
Evet maalesef. Hep böyle olup sonunda barışmak beni bu duruma alıştırmış
Üzülen kırılan hayal kırıklığı kalp ağrısı sıkıntı stres seni bekliyor haberin olsun
İşte bu duygulara alıştırdı beni sonunda da gelip bak ben geldim seni kendine getirdim dedi. Yine çöktüm ve onun gelmesini bekliyorum
O zaman kendine iyi gelen birini bul beni dinle ve en fazla 1 hafta
Yıllar sonra pişman olursam diye düşünüyorum ya kimse beni onun sevdiği gibi sevmezse diyorum ben kimseyi sevemezsem diyorum
Saçmalama o adam seni sevmiyor senden faydalanmak istiyor seni elde etmek istiyor istersen denemesi bedava adama instagramdan ya da faceden sahte hesap aç yaz bak yazmazsa bul beni
Yaptı zaten böyle şeyler sahte hesap açmaya gerek yok. Kafam iyi değildi
Sen beni dinle eğer ki dinlersen kafan yerinde değil senin
Sevgili anlamında değil seni anlayan dinleyen dertlerine sırdaş olan birisini bul konuş sana çok iyi gelecek
Bu kadar haksızlığı yaptığını anlar mı ben uzak kalmayı seçersem? Bundan mı anlar yani
AnLarsa gelir anlamazsa zaten sevmemistir
Bittiyse yoluna bak
Bitmiyor işte hep böyle yapıp beni mahvediyor sonra dönüyor ben inanıyorum sonra tekrar aynısını yapıyor
Neden izin veeiyorsun
Seviyorum onu
Aramazsan arar
aramazsam o da vazgeçti demez mi zaten sürekli beni sevmiyorsun diyordu s. alak gibi. Neler yaptığımı da biliyor onun için
Düşünsün erkek çabalamıyorsa kızın çabasının pek de bi önemi yok
Onun huyları biraz kız gibi. Alınır küser ilgi ister trip atar peşinden koşulmasını sever
Adı üstünde kız gibi kızlara ait bi özellik varsa sorun ondadır sen erkek misin yoksa?
Ben trip atmam küsmem. O zor biri üzer ağlatır sonra da bi anını kollar saçma bir şeyden demediğini bırakmaz ve öylece bırakır. İşine gelince ben adamım der işine gelince duygu sömürüsü yapar
Ayrıl aşkım bunla mı uğraşıyosun bi de ya
Herkes senin gibi söylüyor bütün arkadaşlarım. Kendime laf geçiremiyorum.
Kendine saygın yok aşkım
Kesinlikle
Az onurlu ol
Yıllardır onunlayım haksızlıkları canımı çok yaktı. Onur gurur düşünecek halde değilim ki.
O zaman süründürür seni hemde fena
Evet bilmiyorum çok kötüyüm
Takma sende