Tek kişi ile flört edip ciddiye mi taşıyorsunuz
ya da birkaç kişi ile flört edip yolunuza bakıp seçim mi yapıyorsunuz?
Ben biraz yoruldum da:/
ya da birkaç kişi ile flört edip yolunuza bakıp seçim mi yapıyorsunuz?
Ben biraz yoruldum da:/
Çoğunlukla kimse ile flört etmem, bazen de tek kişi ile flört eder, olursa onunla sevgili olurum. Olmazsa da yalnız başıma yoluma bakarım (mgtow)
Cevap
2Cevap
2008 zamanlarında aşk yaşayan abilerim ablalarım anlatırdı bizde flört yok direk sevgili olur sözlenirdik derlerdi. Flört ne aga takılmalık ilişki diyin şuna.
Onu bırak da hakikaten samimiliği, iyi niyetliği flört sanan öküzler var ve bu konuda neden yanlış anlaşılıyor?
İnan knk bizim fakültede bi öküzden ders aldım ve erkek kız fark etmez benim için ve erkekti yani samimi davranıyordum o kadar, neyse bana düşman olan bi kız da arkadaşının arkadaşı işte o konuda problem çıkınca... Benim ona yürüdüğümü söylemiş o düşman olan kişi hshssh. Çok zoruma gitmişti bana iftira atılmaları diye bi de çocuk utanmadan havalara girmiş o kim ki ona bakacağım diye demiş sjsjs ya sabır asıl o kendine baksın, niye böyle slk insanlar var?
sjjsjs gece gece güldüm o erkek betanın kralıdır sjsjsj yaratıcının sınavı olmalı haklısın mekanda yeni elemana sen yenisin her halde falan dedim tanıyorum herkesi de ilgili müşteriye bakar gibi bakıyor olay olmuştu kız küçük yanlış anlar reşit değil bakıyor bak ulan kıza hayırlı olsun dedik yanlış yetişme sebepleri mendil attı beni istiyor mantığı her iki cinsiyette de var sonra biz suçlu ouyoruz mk
Onların işine öyle geliyordur ondan flört ettiğin kişi sana ara ara dokunmak ister ve seninle vakit geçirmek ister, yanında aşırı mutlu olur ben böyle anlıyorum:)
Basit onlar kendini bir kılıfa sokmaya çalışıyor, biz olduğumuz gibi kendi halimizde yaşıyoruz.
Hem cinslerimin %90 canım olduğunda kendini geliştireceğine sağ kol kası yapıyor size bu tip olayları yaşatır. Senin cinslerin bazıları da anlattığın tip kızlardır. yani çözümü bulan var mı? bilmem
Kafaya göre kral
Bir kisi daima suanda oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?