Bizim okulda bir kız olgun erkeklerle birlikte oldugunu soyluyor
Sizce bir erkek kızı yasinda birinden ne bekleyebilir?
Yani bu sapıklık değil midir?
Sizce bir erkek kızı yasinda birinden ne bekleyebilir?
Yani bu sapıklık değil midir?
Şimdi bende olgun erkeklerden hoşlanırım ama tabii yaş farkı abartı değilse tutupta babam yaşında adamla işim olmaz ama ben 23 şu anda karşımdaki 33 olsa fena olmaz her zaman olgun erkekler ilgimi çekmiştir herşeyi oturmuş olur çoğunun..
Erkeğin düşünceside genç ve güzel bir kadınla birlikte olmayı hangi erkek istemez, adami evli farzet hele bide evde esiyle sorunlari varsa devamli onun yaninda olan obs destek olan karisindan güzel ve anlayisli olan bir kadin ilgilerini ceker:)
Tabii oda var sonuçta 25 yaşındaki bir erkeğin alamayacağı şeyleri alıyorsa bana neden açık musluğu kapatayım, 25 yaşında bir erkek sevgilisine doğum günü hediyesi olarak araba alırmı bir düşğn hangisi daha cazip:)
18'den büyükse gayet normal. ben de 10 yaş büyüklerden hoşlanıyorum
Çünkü kızların yüzde 90 i olgun seviyor da ondan, çok basit bir örnek vericem etrafına bir bak kiz ve erkeğin aynı yaşta olupta bir ilişki yaşadığını gorebiliyormusun?
burada erkeklerin bir suçu yok kızlar öyle istiyor :)
Çok doğru olgun erkek daha çekici gelmiştir bana daima:)
bu erkekle alakalı değil kızla alakalı olgun bir erkek ergen bir erkeğe göre daha olgundur yani aldatmaz sevdiğini dahip sahiplenir bu yüzden değilse büyük olduguğu içindir para için
Cevap
19Cevap
Aslinda aralarinda baya yas farki olup mutlu mutlu evlenip olene kadar birlikte yasayan insanlar da var ama erkek buyuk oldu mu genelde daha once ölüyo ve bu kadinlarin erken yasta dul kalmasina sebep oluyo
Hyr olgun lar cocuk deildir o yuzden olgun isterler ama. benik icin farketmez insan insandir inlahiki olgun olmasina gerek yok
Yine suçlu erkek oldu.. Kız gelip kuyruğunu sallarsa yaradılış gereği erkek böyle olduğu için hemen peşinden gider ayrıca. Bende olgun kadınlardan hoşlanıyorum.
alan razı veren razı oldumu niye sapık olsun adam.
Kızda sıkıntı var istemesin oda zorla mı yapıyorlar.
kadınlar olgun erkeklerden hoşlanır genellıkle erkeklerde genç kızlardan çünkü genç kızlar daha kibar daha çıtıpıtı daha naziktir yaş ilerledıkce erkek gıbı oluyo kızlar :D
kızı yasındakı abartı yasım 30+1 bir ama18 ile 25 yas arası sevilim oldu hatta son sevgilim18yasındaydı
Niye ya cok hos bisey o babacan tavir sahiplenmesi koruyup kollamasi falan cok hos ve acayip seksiler😍
Olgunlar çıtırları sever hem tuzağa düşmeleride daha kolay
Senin güzelliginin farkındadır
Dişiliğin onun için nimettir
Enerjine bayılır
Tam tersi de büyük çoğunlukta var. İkiside iğrenç bir durum.
Cinsel tatminlik içinde olabilir!
Yas farkina bagli bide olgun erkek onemli bazi konularda tabi anlarsinya;))
Henüz olgunlaşamadığı içindir..
Taze vajina iyidir ama tabi kız 20 yaşın altında olmamak şartıyla
demekkı onu anlayabılıyor olgun erkekler
Yazık sizin genç kız yollu
bunu 3 sebeple acıklayabiliriz para para para ;)
Paranin Acamayacagi Kapi Yok
nerde okul yaaa
kız nasıl güzel mi
Yas farkina bagli
çıtır olduğu için
kızda akıl yok mu
ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar