Yılbaşında barışmak için ne yazmalıyım?

Arkadaşlar 2 yıla yakın bir ilişkim vardı aileler tanışmıştı her ilişkide olduğu gibi tartışmalarımız oluyordu ama kavgası bir günü iki günü geçmez biterdi sevdiğinden değer verdiğinden şüphem yok hep kendisi askeri personel son 2 haftadır kendine bile ayıracak vakti yoktu neredeyse çok yıprandığını hissedebiliyordum ufak bir şey yüzünden tartıştık yine annesi ile konuştuğumuzda annesi aramızda bişey olup olmadığını sordu bende biraz küstük dedim barışırsınız dedi gecesine kalmadan sevgilim öfkesinden ne yapacağını bilmez halde idi özelimizi niye anneme anlattın dedi biz herşeyi beraber hallettik bunu da ederdik dedi ama kötü bir niyetim yoktu neyse bu kavga böyle devam etti 3 gün kadar ben alışık olmadığımdan çok darladım barışalım artık vs şeklinde sonra buna bir saat verip ayrılacaksa ayrılmasını ayrılmayacaksa da tribe son vermesi gerektiğini söyledim bu da olmuyor dedi gerçekten olmamasını gerektirecek hiç bir sebep yoktu konuşmadık iki gün boyunca sonrasında yazık ettin gerçekten dedim o da ben gerçekten ne yapmak istediğimi bilmiyorum hiç bişeyden emin değilim dedi olmuyor dedin helalleşelim bitsin gitsin numaramı sil engelle diyorum asla yanaşmıyor zaman zaman zaman dedi en son konuşma kaldı öyle dün dayanamayıp duygularımı dile getirdim bugün bitti dedi sonra ailesiyle helalleşmek için aradım annesi bir umut barışacağız sanıyordu barıştınız mı dedi ayrıldı dedim ağladı kadın bitirebilecek bişey yaşamadık şu an saçma sapan şeyler yaşıyoruz bi şans daha tanıyalım birbirimize yeni yıla 15 gün var aşamadığımız her sorunu 2023 te bırakalım daha sağlam şekilde bir şans tanıyalım bize yazdım tamam dedi en son şimdi yazmak için yılbaşını bekliyorum aynı zamanda 1 ocak doğum günü ne yapmam gerek ne yazmalıyım

Yılbaşında barışmak için ne yazmalıyım?