Karekterlerimiz farkli olmaz diyen kiz neden instadan takipten cikmaz ve numarami silmez
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hemen engelle sil ömür boyu senle olan ilişkisine üstün başlayıp seni çöp etmek istiyor. Sakın tuzağa düşme Allah sizi eşit yarattı onun sana üstünlüğü yok sen daha değerlisin. Senin karakterin daha güzel onun karakteri senin bozulmandan ve sıkıntı mutsuzluk çekmenden başka hiçbir işe yaramaz.
o neden silmiyor peki bana bunu dedi bende direk dedim aynen olmaz dedim bizden ters yaptim yani iyi yapmamis miyim?
Çünkü seni psikolojik olarak kötüleyip kendini üst ve daha iyi hissetmek için senin başta karakterini asagiliyor bakıyor ha ses etmiyorsun. Sadece işini görebileceği bir kukla haline getiriyor. Neden silsinki seni yakalamış enayiyi taktik yapıp ayar çekecek istediklerini aldıktan sonra çöpe atacak
Eğer onun bu sözüne rağmen ona güzel sozleri koyup anında ömür boyu silip engellemezsen demekki sende de sıkıntı var.
karakterlerimiz uyusmuyor dedi bende dedim aynen cok haklisin dedim zaten ileriye donuk bisey olmaz dedim sigara ictim sonra kalkalim dediler yuzlerine bakmadan grsrz dedim gittim bana once whatsapini ac bakacam dedi daha ilk bulusma bu acmadim bende bilerek
Ne açıdan uyusmuyor onu da belirtseymis keşke ya da sen sorsaymissin bence çokta sallamamak gerek böyle yapıyorsa şimdi senin kendini ispat etmeni filan bekleyip acaba ne yapicak gibi de olabilir ya da gerçekten uyusmuyo da olabilir kızı tanıyan sensin
anlatabilir miyim hepsini
bugun ilk kez bulustuk bu benim eski calistigim cafede bulustuk baya kalabalik ama cafede iste bana diyor saga sola niye bakiyon felan filan neyse sonra yan cafeye gectik bu sefer de dedi iste burada da rahat degilsin felan dedi wpyi aç bakacam dedi acmadim bende sonra bunun modu dustu biraz neyse actm bakmadi felan sonra bana dedi iste bizim karakterlerimiz farkli uyusmuyoruz israr etmenin bir anlami yok dedi bende dedim aynen cok haklisin benin karakterim baya farkli dedim zaten bisey olmaz bizden dedim sonra sigara icmeye ciktim sonra girdim bunlar kalkak dediler lavaboya girip ben gidiyom dedim grsrz dedim gittim
Sana bir sey diyeyim mi pekala öyleyse hayatında başarılar diyecek ve yeni sulara açılacaksın o zaman farkı gör bir de.
öyle yaptim zaten direk dedim aynen benim karakterim farkli bizden olmaz dedim kalktim gittim bakalim ilerde ne olur bilemem
Olursa olur olmazsa da a**** koyim sana kız mı yok
yakisikli degilmisim reis
Eee yani aga? Sence Türk erkeğinin ne kadarı yakışıklı veya zengin? Nerdeyse bütün kızların sevgilisi ya da her ne b*ksa bir şeyi oluyor. O halde bunlar kiminle oluyor? Elli kuruşcu tırreklerin bile yanında kız oluyorsa senin neden olmasın? Düzgününe denk gel yeterli sadece.
aynen oyle kral