Yüreğimde senin resmin, kulağımda
senin sesin, ve içimde sana kavuşmak
ümidi, bu sabah beni sarhoşa döndürdü.
~Nazım Hikmet

Yüreğimde senin resmin, kulağımda
senin sesin, ve içimde sana kavuşmak
ümidi, bu sabah beni sarhoşa döndürdü.
~Nazım Hikmet

Valla önceden çok önemliydi hatta bir gün sesini duymasam o gece uyuyamazdım sevgilim müsait değilim vs demişti bende ses kayıt at uyuyamam derdim biliyordu neyse sonra bana sesim aynı diyip atmadı hep böyle geçiştiriyordu bende nebilim artık o ses olayını aştım diyelim🤗
Pek değil. Aşırı ince sesi biraz itici bulduğum doğru ama normal bir ses tonuna sahipse çok iyi bir ses tonu niye yok diye şikayet etmem. Ses bu yani. Sesini kriter haline getirmek de ne derece doğru olur onu da bilmiyorum.
Cevap
11Cevap
Sevince böyle şeylerin bir önemi kalmıyor..
Hayır sevdiğim kadının sesi benim için önemli değil.. ben ses üşenlerden değilim.. ama aşık olduğum kadının sesini duymak için de canımı veririm.
Aslında önemli değil ama zaten sevdiğim kişi olacağı için dünyanın en güzel sesinin onda olacağını düşüneceğim horoz sesli de olsa sıkıntı yok djdj
İşte feraset işte mertik gkflfdk
Önemlidir tabii. 🌝
Ama @eoea_eoea işi etkilenme - kriter durumuna çevirmiş, niye öyle olmuş, ben mi yanlış anladım ki soruyuu 🫠
Biraz uğraşasım geldi de ahahdjd
Aşıksın zaten onu öğrenmeyen mi kaldı?
E tabi yani uzatmak yok, suyunu çıkarmayalım istersen djkdkckd
@theastro kedyy imdatt hemen gelmelisin
Bu kız bana özelden terlik fotoğrafı atmış, altında da “geliyor he” yazıyor. Terlikten önce gel çabuk çabuk gelll jfkskcksf
Haberin yok demek, bu soruyu da kuzenin sordu herhalde? Hoşlandığım çocuk "Recep İvedik" serisini çok sevdiğini söyledi. Sizce oluru var mı? ↗
Ya da “Soruda hoşlandığımdan bahsettim, aşk ile farklı şeyler” diyorsan onu da anlarım tabii. 🌝🌝🌝
Doğru ya, rüyalar alemindedir şimdii. Kulaklarını çınlattık ama uyanır mı ki acabaa
Neyse sabah gelir olmadııı 🤓
Hep troll zatenn tabi tabii
İnandık inandık hı hıı inandık..🌝🌝
🌝🌝🌝
Siz didişirken rüya görüyodumm glfldkd
Jkdskf
Sevmek öyle bir şey ki gözün kör oluyor tüm kriterlerin alt üst oluyor inan
İnanıyom
Sevdiğim kişinin sesi önemli sevdiğim için sesi her türlü dünyanın en huzurlu şeyi gibi gelecektir
Evet, erkekte en itici bulduğum ses feminen sestir bence, sanki karşında kadın var gibi
Sadece güzel erkeksi efendi bir ses istiyorum çok mu
Ses tonu değilde sesi önemli. Düşünsenize bir gün son kez duyuyorsunuz o sesi... Sevdiğiniz ve anılarınızda yer eden o sesi duyamamak ne kadar acıdır.
Tabii ben nereden bileceğim. Kimseyi sevemedim 😅
Umrumda bile değil artık onunla isim bitti yeni bir işe başlıycam artık insan canım yerine koyunca kendi kalitesini düşürür başka bir şey değil
Bana göre önemli ya ben sese önem veririm sesi kötü olan biriyle bir ömür geçiremem yani etkilemesi lazım ses tonu
Tabikide sesi güzel olsun falan ama seviyorsam gözüm bisey görmez ya da sesi çok kötüyse sogma sebebi
Sadece sesi değil her şeyi önemli
Önemlidir herhal 😌
Önemli hdjdjdjs
Bayılıyorum sevgilimin sesine, çok etkileniyorum. Hatta ona ilk başlarda hoşlandığımı belli ederken ses beğenimi özellikle dile getirmiştim Duymak için can atıyorum her gün şu an<3
Evet önemlidir
Önemli
Nasıl olması gerekiyor
Önemli olur.
Nekka önemli
Hemm
Hıhımm
Mckfk
Önemli eşim askeri personel görevde iki dk bile olsa sesini duymak şükür sebebim rabbim korusun hepsini
Hoşuma giden bir ses tonu ise sevinirim
her zerresi önemli
Tabiki hergün buynam gerekir sesini
Evet çok önemli
Evet Ses tonu ve uslub cok önemli benım için
Sesinden çok saygısı davranışı düşüncesi önemli.
Erkek kişisinin sesi önemli evet
bilmiyom
Yeap önemli tabii 😃
Cok önemli
Değil
Evett
Tabikide önemli
Evet önemli
Sesi umrumda degil
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?