AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben 18 erkek arkadaşım 27 yaşında gayet iyi gidiyor sizin ilişkininizde de yaştan yana bir sorun olmaz bence
Hm içim rahatladı biraz. Aslnda genç de gösteriyorum
Lütfen biraz daha bahseder misin içim rahatlasn istiyorm ona göre karar vericem
Benim erkek arkadaşım uzakta uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ancak ilgisini hiç esirgemedi başıma bir şey gelse sanki o herşeyi halleder gibi geliyor onun varlığı beni korkusuz biri yapıyor. Bu hisler beni ona daha çok bağladı.
Hmm anladım :) Ama çevredeki insanlar dert etmiyor mu? Aramızda pek boy farkı da yok biliyormsm
Çevredeki insanları neden önemsemem gerekiyor ki? Benim önemsediğim konu ikimiz.
burada kız 18 yaşındaysa olgunluğuna bak bence yaş farkı biraz sırıtıyor gibi evet.
Sen napardn knk kafan uyuşsa
Kanka kapardım kızı
Buna ben neden güldüm bu kadar lskddlflf
İlerde aldatır seni o. Şöyle düşün yaşıtları yemi insanlar tanıyacak, yeni ilişkiler tecrübeler edinecek ama o bunlardan geri kalacak. Yıllar sonra aklına gelecek ve sen de ceptrsin ve güveniyorsun diye eskiden yapamadıklarını yapacak
Bence yaştan ziyade anlasabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Aynı yaşta olup anlaşamadık Tan sonra ne önemi var
Ilerde bu yaş sınırı sorun olmaz da simdi biraz sorun olur yani
Mesela 28-20 de sorun olmaz gbi bsi mi demek istiyorsn
Yani mesela sen 38 kiz 28 olsa sorun degil
Ama simdi kiz 18 yasinda biraz kucuk yani
Napsak beklesek mi birbirimizi o zamam iki yıl falan ? 😅
Biraz yani aileside kabul etmez
Bence
Zamana bırakıcam ya.
Bencede kiz kücük
Yani yas farki biraz fazla ama yinede iyi resitsiniz ikinizde
Sen napardn
İlişkide erkek büyük olmalı bence ne kadar büyük o kadar iyi
Erkek büyük zaten ama fark 8 yaş
Büyük sevgisi mi :D
Mszosmkzsmsk olamaz mıı
Galiba olamaz ya...
Konuştuğum biri demişti ki erkekler 30 yaşına kadar kendilerinden büyük ya da aynı yaşta olan kadınlardan hoşlanır. 30'dan sonra kendilerinden küçük kadınlara ilgi duymaya başlar. Etrafımıza baktığımızda da böyle gerçekten. şu an hoşuna gitmese bile bir süre sonra hoşuna gidicek. Onunla hep genç ( mental olarak) ve diri kaldığını hissediceksin. Erkekler genelde biz kadınlara, kızlara göre daha geç olgunlaşıyor. Bence çok güzel bir şey. Kız reşit ve tatlı bi yaş farkı olduğunu düşünüyorum.
30 değil de 28 diyelim.
mesela sen 26 o 34 olsaydı sıkıntı yoktu ama 18-26 sıkıntı. sen daha çocuksun o olgun
Ben çocuk muyum? Kanka 26 olan benim kız 18
he pardon ben sen 18sin sandım ŞWSÇWŞDÇEŞDŞ o çocuk sen yetişkinsin etik durmuyor hem çocuk daha
Ama düzgün insan da yok yaşıtlarmda. Boy farkı fazla yok ve ben genç gösteriyorm hicmi oluru yok
olay görünüş değil abim biraz olgunlaşmak. yani şu an sevgili olursanız o biraz daha çocuk gibi olur. sen evlenmek gibi düşüncelere kapılırken o daha genç duygularla hareket eder. bence böyle ama sizi tanımıyorum nasıl olursunuz bilemiyorum
Şöyle bir durum daha var, sadakatini ölçmüş olurum ve benim maddi olarak toparlanmama 1-2 yıl falan var zaten
1-2 yıl sonra da o 20 sen 28 olacaksın sonuç olarak hala genç😂 biraz riskli bir ilişki. bu kızla şu an flört müsünüz yoksa arkadaş falan mı
Uzun süre birbirimizi tanışma evresinr giricez. Flört kelimesini uzak tut iğrenç o kelime.
neden alslwldçeşdç herneyse. siz bilirsiniz yine de ama bence apayrı dünyanın insanları olursunuz. kız nasıl enerjik biri mi
Bilmiyorum tanisicaz daha iyice. d
Bilemedim şimdi kız bari 20 olsaydı aga neyse oluru olabilir tabi tipine de bağlı biraz
8 yas farkın normal olabilmesi icin iki tarafında 22 yaşını geçmiş olması lazim bence
tam sınır gibi ama oluru var knk yasitlari yazdikca birakmasin da
Ne sınırı
Çok mu arıyorsunuz böyle yaşları
Nasıl yani
Olmazz
Hiç mi.
İdeal ilişki
Evet olur