En yakın arkadaşımla öpüştüm kafam çok karışık?

10 yıldan fazladır arkadaşız kendisiyle, sürekli birlikte olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. Geçen gün arkadaşımızın kardeşinin doğum günüydü gece hep birlikte dışarı çıktık. Bütün gece benimle dans etti durmadan sarıldık ama gündelik hayatta da çok samimi bir arkadaşlığımız var (son zamanlarda bana karşı ekstra samimi davranışları oluyordu) neyse gece sonu mekandan çıktığımızda bizim arabamızla gel dedi ve arka koltuğa oturduk birlikte ön koltukta da arkadaşlarımız vardı, biz yine baya samimi sarılarak oturuyorduk şarkı söylüyorduk derken bana bakmaya başladı başta görmemiş gibi yaptım ama yanağıma falan burnuyla değmeye başlayınca bende ona baktım sonrasında küçük bi öptük birbirimizi, ikimiz de sırıtmaya başladık ve öpüşmeye başladık önde oturan arkadaşlarımız görmedi. Kendisi benim eski sevgilimle arkadaş (grupça arkadaşlar) ve sevgilisi var kızla 1 kere tanıştım. Çok uzun zamandır birbirimizi tanıyoruz ve çok iyi arkadaştık olaylar nasıl bu noktaya geldi bilmiyorum. Bir süredir bana olan ekstra yakınlığını fark ediyorum hatta şakayla karışık 30 yaşında evlenelim muhabbeti bile geçti aramızda. Sizce anlık bir heves miydi? Yoksa bana karşı duyguları var mı? Ben hiçbir şey olmamış gibi davranmayı düşünmüyorum ama olaylar nasıl bu raddeye geldi kafam çok karıştı, düşüncelerinizi merak ediyorum sizce bana karşı bir şeyler hissediyor mudur?
En yakın arkadaşımla öpüştüm kafam çok karışık?