Başlıktaki gibi yani başka hiçbir sorun yoktu. tekrar olamazmiyiz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla bizdede öyleydi ayrıldık sizinkide olmaz birdaha
Offffff :(((((
Konuşacak konu bulamıyorsunuzdur ne konuşmak istiyorsun mesela onla sen konu açaydın
Iste bende oda çok utangaç olduğumuzdan mal gibi kaldik
Ben bu akşam ya da işte 1-2 gün içinde birisine söyletecek sevdiğime ama utangac çekingen biriyim söyleyemiyorum
Simdi onla sevgili olursam seni durumuna düşmekten korkuyorum kiş ayındayız gidilecek yer yok mesela ne edilir ne yaparız bilmiyorum o calısoyor gerci sabahları akşam is çıkışı eve gider ondan iyi bana sıra girdim fslan demez haftada 1 izni olur 😂. Ama korkum şu daha önce sevgilim olmadı ne yapmam gerek hiç bilmiyorum ve onun sevgilisi var mı ona sevdiğimi söylediğimde red yersem cok üzülürüm
Ona sevdiğime söylemeye bile çekiniyorum 😂 çekinmiyorum ama ona yalnız yakalayamadım hep birileri oluyor bas basa kalınca söylemek istiyorum ama Cok yoğun ya yanında birileri oluyor biri gidip biri geliyor a101 de calısıyor ds müşteriler geliyor devamlı ondan
Kanki bence varya hersey sohbet muhabbette bitiyo ağzın laf yapcak işte bizde o olmadığı için ayr8ldik ya
Bende de o yok işte ağzı laf yapan full yalancı ordan burdan yalan söyler ben yalan söylemem ağzı laf yapıyormus Muş iyi izle onlara full yalancı o kisiler ben yalan söylemem ondan konuşmayı sevmiyorum 2. Telefon İle bile konuşmayı sevmiyorum
Hadi hayırlısı artık umarım kabul eder teklifini kizi biri kapmadan da açil bence hiç utanma bence biz utandık da noldu ayrıldık işte
Bundan korkuyorum baskası kapar mi açsana dige 1-2 kişi daha dedi git diye kapar baskası diye
Sen hangi sehrdrsin
A101 de calısıyor kabul etmez ise o a101 in önünden bile geçmem 😂 onun icin gidiyordum o a101 e evime yakın 2. A101 o daha yakın var ama ora gidemiyorum az uzaktakine gidiyordum
Amaaann 2 günlük dünya ya git açıl nolcak ederse eder etmezse etmez profile bakımda çirkin de değilsin be abi reddetcegini düşünmüyorum git açıl be
Samsun
Boyun 1.70 kiz ile aynı boydayım ama kizlar uzun boy isityor arttık eskiden deve sırık denir di siödi uun boy izliyorlar 1.70 kısa diyorlar
Bilmiyorum beni beğenir mi
Beğenir beğenir git söyle sen
Dedim gibi a101 cok kalanalık oluyor ona ben is çıkışı yolda yakalayıp yolda derşm olursa evine sokağına kadar yürür konuşurum da ne konusacam yolda 😂
Kanki öyle yapacağına 2 3 defa git a 101 e bise alma manasında selam ver naber merhaba öyle bi tanışın sonra sen bunu kafeye biseye çağır kabul ederse zaten oda sana boş değildir etmezse si*** olsun gitsin bu kadar basit
Zaten devamlı gidiyorım ve
Bilmiyorum ya o da hoşlanıyor gibi geldi
Gelmese zaten böyle düşüncem olmaz dı
Ona karşı
Oda seviyor gibi geldi
Devamlı gidiyorum onun icin oraya
Tamam ne güzel tanisiyosaniz o zaman dediğim gibi bunu sen bi çağır kafeye bsieye bakalım ne diyecek
Hadi yolun açık olsun bana da dua et belki bende barisirim benimkiyle
Konuşamuyosanız bir gereği yok ilişkinin mantıklı karar
Öyle de birbirimizi baya sevdik ya ama ikimizde çok utangaciz
Ama sohbet edememeniz çok tuhaf. Konuşaöadan nasıl sevdiğiniz.
Ayrıca ilişkide sohbet edebilmek çok önemli. Bak şöyle diyeyim 5 yıldır her konuştugum biri var.
Kimyanız tutmadı belki
Haklısın galiba ya
Kanka açık konuşayım eğer aranızda seks varsa bu bir bahane olmuş ayrılmak için
Yok be seks falan yoktu daha 18 iz be
komik ya
Gülme ben kanki bu anlattiklarim benim dramım
Seks sohbeti yapin erkeği açar o konu😀😀
Hshxhshdhshdj
Ne oldu 😀😀😀 söylesene
Öyle bi insan değil ya
Olsun sen bi konusu aç bakalim ne olacak bakarsın bülbül ötmeye başlar 😀😀😀
Ayrıldık be kanki
Hadi ya sağlık olsun ozaman simdi sen bosdami kaldin 😀
Öyle oldu maalesef ama ben o çocuğu ritulle biselerle geri döndürmeyi planlıyorum hadi hayırlısı artık
boş ver ben seni boşda birakmam biz seninle sohbetin dibine dibine vururuz be 😀😀kelimeler ağlar artık
😂
Bak ağladı sende gülüyorsun 😀😀
Ne muhabbeti
Yani naber nasılsın napiyosun dışında hicbirsey konuşmuyoruz bak HICBISEY
Buluş tunuzmu
2 hafta konuştuk sadece 2 kere de bulustuk
Yaşlar kac
Çocuk benim kankanla yakın arkadaş ona demiş böyle böyle kızı çok sevdim iyi ama muhabbet edemiyoruz ben söylemeye kıyamıyorum üzülür diye sen söylemiştin demis
18.
Lise sonuz ikimizde
Herseyden konusunuz birbirinizden hoslandinizmi
Söyle şimdi ikimizde çok utangaciz ya bide sohbet açabilen tip olmadığımız için sorun oldu üste
Onun yasi kaç
İkimizde 18 iz
Seviyormusun
Evet çok tatlı bi çocuk seviyorum baya
Aşıksın yani
Aynen oyleee
Olgunsun gibi geliyor bana
Ya bilmiyom
Olgunsun evet merak ettim seni
Olgun olduğumu nerdne anladın acaba
Konusmandan sevgili istemekten iste
Hmm anladim