Snapten istek attım hemen kabul etti 4 dakika sonra yine çıkartı neden olabilir?

Okulda sürekli bakıştığım biri var geçen ay arkadaşlık isteği attım snapchaten kabul etti hemen ben chate girdim bir şey yazmıcaktım hani biri ile arkadaş olunca bitemojlerimizden sticker olur ya onlara bakıyordum ama o o sorada chate girdimi hiç dikkat etmedim neyse 4 dakika sonra felan çıkartı olaydan sonraki ilk karşılaşmamızda gülümsedi, sırıttı bundan 2 hafta sonra aynı odadayken dersde öğretmen yok snap hesabıma bir mesaj geldi aramızda büyülü bir şeyler olabilir diye öyle yazıyordu ben kimsin falan yazdım sonra hesap beni yine çıkardı istek attım cevap yok gecen yanından küçük bir çocuk geçerken benim hakkımda bir şey demiş çocuk yanıma gelip birşeyler söylemeye çalıştı ben onun resmini gösterdim bu mu dedemi evet bu çocuk dedi ne dedi hakkımda dedim söyleyemem abla dedi ve hayla sürekli bakıyor kafamı karıştırıyor tam emin olmadan adım atmak istemiyorum da yardımcı olursanız sevinirim :)

Snapten istek attım hemen kabul etti 4 dakika sonra yine çıkartı neden olabilir?