+1 yılYorumları okuyorum da aldatma olmaz diyenler var ya siz iyimisiniz hayatında birisi varken başkalarıyla görüşmek o hayatındaki kişiye ihanettir bunun başka açıklaması olamaz az kendinize çeki düzen verin sende ayrılmak istediğimi 50 sefer söyledim diyosun senin amacın ayrılmak değil amacın cidden ayrılmak olsaydı bir şekil kendinden soğuturdun tüm kızların yaptığı gibi veya her yerden engellerdin bu kadar basit yani bunları yapmak varken başkasıyla görüşmek ne ya bu kadar mı midesizsiniz bir gün eskisiyle takıl ertesi gün yeni görüştüğün kişiyle takıl ne ala memleket
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bana borcu var ödüyor. Birkaç ay daha görüşmem lazım. Ufak bir para değil. Nasıl engel atayım. Her ay düzenli ödeme yapıyor. Parayı riske atamam. Birkaç ay sonra o engel olacak zaten. Ama ben o engelleme süresine kadar bayağı soğumak istiyorum
- +1 yıl
Çokmu acelen var biriyle görüşmek için bi kaç ay dayanamıyor musun görüşeceğin kişiyi öğrenip patlarsan ne açıklama yapıcaksın en azından ayrılıp görüşsen şerefi varmış beni aldatmadı ayrılmamızı bekledi der yani bir daha görmeyecek olabilirsin ama arkandan laf ettirmemiş olursun. Aldatılmanın nasıl bir durum olduğunu çok iyi bildiğim için bu tavsiyeyi veriyorum yoksa kimsenin hayatı beni ilgilendirmez
En İyi Cevaplar
Ya şu hayatınızı mahveden insanların üzerine bir çizgi çekin. Gençliğinize, en güzel çağlarınıza yazık. Bittiyse bitmiştir. Ömrümüz birilerini adam etmekle, biriyle zorla mutlu olmaya çalışmakla mı geçecek arkadaş? Bakın yolunuza, aldatma felan da olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatma olmaz bu da birisi yok demişsin nasıl görüşeceksin ki
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayatıma biri girsin ciddi ilişki istiyorum. Ama sevdiğim kişi de ayrılmak istediğim kişi. O yüzden unutmak için biri olsun istiyorum. Kafam karışık ama bununla da olmuyor olmuyor. Ayrılmam gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet kesin ayrılman lazım :) konuşmak istersen uzun uzun yazabilirsin fikir alışverişinde bulunuruz
Soran+1 yılYok kardeşim ya buradan genel bir alsam yeterli
Cevap sahibi+1 yılAldatma sayılmaz bu merak etme de bu yaştan sonra doğru kişiyi bulmaya bak gerçekten de zmaan kaybetmeden
Soran+1 yılAl işte bak sen anladın beni. 2o yaşında değilim ki belirsiz ilişkiler bana macera olsun. Bu yaşta zihnimi yoruyor.
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabii hepimiz için öyle canım benim... Anne baba olmamız gereken yaşta saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılHadi hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
+1 yılMadem sevgilinle bir gelecek göremiyosun o zaman uzatmanın bir manası yok ayrıl ondan sonra birileriyle görüşmek istiyosan görüş içinde sevgiline karşı bir duygu kalmamış olsa bile sonuçta hala sevgilin tam olarak ayrılmadan biriyle görüşmek demek aldatmak demektir bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama şu an engel atmiyosam tek sebebi bana olan borcu. Ben o bana borcunu bitirdiğinde artık ona karşı sevg bitsin istiyorum. Gerçekten hayatımı s2ti ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz sevap hatta ne yapmış olursa olsun ayrıl sonra ne yaparsan yap hem cepte onu tutup hem yedekleme yapmayı hak etmiyor seni de seviyormus üstelik
10 Yorumla Ayrılmadan, başka bir kişiyi tanımak için hayatına dahil etmiş olman evet aldatmak sayılır.
Şu an birlikte olduğun kişiden gerçekten ayrılmak istesen ayrılırdın. Ayrılamam diye bir şey yok.
Senin kafan aşırı karışık, bence şu an birlikte olduğun kişi bir yana , yeni tanıştığın kişiyi bir yana dursun. Senin kendine dönmen , kendini bulman lazım.41 Yorumla
Soran+1 yılBana borcu olmasa engeli basicam ama ufak bir para değil engel atamıyorum. Gerçekten 50 kere söyledim mantığım artık bu ilişkiyi istemiyor. Lütfen sen de yoluna bak mutlu olalım dedim. O da borca sinirlendigimi düşünüyor. Kapattığında ilişkimiz eski haline dönecek sanıyor.
Onu unutmak için başkasını kullanmak sağlıklı bir ilişki olmayacaktır. Önce bir ayrılıp kendinle zaman geçir bir süre yanlızlık ilk başta zor ama en azından ne istediğini iyice düşünürsün. Sonra insan hayatına birini almak istemiyor zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkadar kurtulamamissinki. Soruyu sorarken bile tek karar vrrememis aldatmis olurmuyum diyorsun. Bak gel kendini orada birak ve benim yanimdan tarafimdan kendine bir bak anliycaksin ne demek istedigimi
01 Yorumla- +1 yıl
Borcmu verdin? Allah kurtarsin. İhtiyaci gercekten olan biri istese vermezsin sevgiliye bi dunya parami verdin
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Olmaz aslında da yine de sen iletişimi tamamen kesmeye çalış ulaşamasın
21 Yorumla
Soran+1 yılO olmaz işte. Borcu da var bana. Düzenli ödüyor her ay. Birkaç ay daha iletişimde kalmam şart. Böyle olunca ben de unutamıyorum onu.
İlişkin tamamen bittiyse biriyle görüşmen aldatmak olmaz
25 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ben bitti diyorum o kabul etmiyor.
Açmıyorum telefonları filan. Kırmak istemiyorum gerçekten çok seviyor bana da emek verdi. Gerçi ben de çok emek verdim. 2 yıl az değil. İlişki bitmiyor ki. Ben de seviyorum ama unutmak istiyorum. Biri olsun unutayım hayatıma birini alayım istiyorum.- +1 yıl
İlk önce hayatına birini alarak değil onunla iletişimi tamamen kopararak kafanda bittiğini ona göstermelisin hiçbir şekilde taviz vermeyeceksin telefonlar mesajlar ne olursa olsun ne derse desin tek kelime etmeyeceksin ve bu çizgiyi hiç bozmayacaksın zamanla o da anlayacak senin için tamamen bittiğini
Soran+1 yılBorç verdim ufak bir para değil
Taksit taksit alıyorum
O yüzden irtibatı kesemem
Soran+1 yılPara konusunda bana yardımcı oldu
Aslında güveniyorum ama riske etmeye değmez
O yüzden biriyle görüşmeden güzellik ile bitirmek istiyorum
Sadece Para değil
Beni sevdiğine inanmasam hiç sorun etmem de cidden seviyor beni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey yok önce onun kişiden ayrılacaksın aranda her şeyi bitecek ondan sonra git kiminle beraber oluyorsun ol Her şeyin bir kuralı vardır
00 Yorumla
+1 yılSeni köpek gibi seviyorsa neden hayatını s2yor? Ayrıca istediğinle görüş zaten bitti dediysen neden aldatma olsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle bir durum var. Bana borcunu ödüyor her ay. Ben de bu yüzden engel atmak istemiyorum. Ama engel atmadığım için ilişki bitmedi beni seviyorsun diyor. Aslında evet seviyorum onu. Ama bitirmem lazım. Benim onunla geleceğim yok. Sosyal medyadan çıkardım. Bir tek wp kaldı. O da para için. O büyük ihtimal sadece borç için sinirlendigimi ve bitince sorunun çözüleceğini sanıyor.
- +1 yıl
Peki borcu bitince sorun çözülecek mi? Seviyorsan neden başka biriyle görüşmek istiyorsun?
Soran+1 yılHayır bu para sorunu maalesef tek sorun değil. Ya söylesem aslında bana herkes hak verecek. Ama sevdiğini gördüğüm için o detayı eklemiyorum. Vicdanım rahat değil. Ama mantıken bakınca sevgimi hak etmiyor diye düşünüyorum. O kadar kalbi iyi biri ki. Ama yaptıkları maalesef beni çıldırtma seviyesine geldi. Ben sinirli olsam da adalet duygum ağır basıyor. Kendime haksızlık yapmak istemiyorum.
- +1 yıl
Sen ne istediğini bilmeyecek kadar kafan karışmış gibi geldi bana.. Yani Kalbi çok iyi biri olan seni çıldırtma seviyesine getirmez. Ya sana çok değer veriyor ilgisinden boğuldun bahane peşindesin, ya da sana karşı çok ilgisiz üzüntünü atlatma peşindesin… Her ne olursa olsun sen önce Kendine değer ver senden başka birtane daha yok sen değerlisin. Eğer seni üzüyorsa hiç tereddüt etmeden ayrıl.. Seviyorsan otur konuş çözüm bul onunla.. Erkekler biraz daha geç aklı başına gelen tiplerdir. Burada Kadının rolü çok önemli.
+1 yılAldatmaktan anladığınız nedir ona bağlı, siz zaten kafanızda bitirmişsiniz, erkek arkadaşınıza bitti diye 50 defa söylemişsiniz, daha ne. Bence bu aldatma değildir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıldıktan sonra bitirdikten sonra istediğin ile görüşebilirsin. Ayrılmadan onla devam edip başkasıyla görüşürsen bu aldatmaya girer. Ne yapacağın da sana kalmış hayat senin hayatın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen bitirip her yerden engellersen, yani onunla hiç iletişim kurmazsan aldatmak olmaz
10 Yorumla
+1 yılBittiğini yaşat ona iletişim kuramadın görmesin seni
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtada borç olmasa basicam engeli ama yapamıyorum. Bir de engeli attım diyelim. Sırf onunla konuşayım diye bile ödemez. Ben konuşunca öder. Bunu da biliyorum. Sosyal medyadan sildim zaten sadece wp kaldı
+1 yılOnunla bitmeden görüşürswn aldatmış olursun. Ama kafanda zayen bitirmişsin konuşmayı bitir kes hayatına devam et istediğini yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını hayatına almak istiyorsun ve görüştüğün kişi sana göre oluru yok ise ayrıl hem kafan rahat olur hem de gönlün
00 Yorumla E seni cok seviyor ama hayatini sss*ti demissin. Aldatti flnmi yoksa.
014 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa var ya ilişkiyi bitirmeden ben de aldatirim sonra ayrılırım
Bana yamuk yapmak kolay mı
Ben serepsizlige serepsizlik ile cevap veren bir organizmayim:)
Soran+1 yılBen kekoyum zaten? Sevgilim de öyle. Kürtçede keko abi demek. Değerli bir kelime bizde. Irkı farketmez. Ben genelde naif insanları seçiyorum zaten. Karakterine zeval gelmesin. Yüzü hep gülsün. Kendisini de çok kıskanıyorum. Ben sadece geleceği göremiyorum. Yaşım 30. Belirsiz bir ilişkiyi kaldırabilecek durumda değilim. Abartmıyorum geri çevirdiklerimi görsen ailen bekar kalmana iyi sabrediyor dersin. Hele adaylardan biri annemin favorisi annemin baskısı bıktırdı. Onu da değil başkasını bulcam. Bıktım artık. Evlenmek filan da istemiyorum ama bu belirsiz ilişki çok zorlamaya başladı zihnimi.
Soran+1 yılAslında biliyorum da o istediğim şeye ulaşmak zor
Soran+1 yılHayatımda kesinlikle erkek istemiyorum. Ama ailemin hatta ailemden com çevremiz baskısı çok yordu beni.
Soran+1 yılİnan kolay değil. Ailem işimi gücümü elimden aldı. Çok baskı yaptılar. Şimdi ben para istiyorum sadece para.
Soran+1 yılGelen zengin adaylar da kimsenin suratına bakmadığım için ulaşılmaz görüyorlar ondan geliyorlar bilmiyor muyum. Kendince statü gostergesiyim onlar için. 3 dil bilen evde oturan kimseye yüz vermeyen ama her haltı bilen kız. Bunu eniştem haber getirmese duymasam inanmazdım. Kızların pesinden koştuğu erkekler bunu diyor. Ben canım mıyım onların egosu için malzeme olayım?
Soran+1 yılS a l ak mıyım yazdım düzeltmiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılKöpek gibi seviyor ama altın almadı arabası yok demi kriterlerini karşılaşmamışmis ancak senin gibiler sevilir zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Senide seven olur üzülme
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır ama neden bitirdin anlamadım, eğer onun anladığına eminsen görebilirsin bence artık nie aldatmış olasın
01 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyadan sildim. Sadece wp. kaldi. borcu var bana. Bunyuzden engel atmıyorum şu an. Az bir para değil. Ama ilişkiyi de istemiyorum. Herif maddi manevi yıprattı beni. Gerçekten çok seviyor. Ama Gerçekten sadece sevgi yetmiyor.
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. İstemiyorsan ayrıl işte başkasıyla görüşmek ne alaka hayatında biri varken
00 YorumlaOlmaz keyfine bak güzellikle anlamıyorsa acı acı anlar
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Bu öfke seni yanlışa götürür01 Yorumla- +1 yıl
Sakin olduğunda karar ver uygula
İlk önce ayrıl sonra biriyle görüş. Ayrılmadan görüşürsen ve o bunu duyarsa adını çıkartmaya çalışabilir ve kendini aşağa düşürmüş olursun. En doğrusuda zaten ilk ayrılman.
16 Yorumla
Soran+1 yılBunun yapmak istiyorum. Ama elimi kolumu bağlayan onun beni sevmesi ve benim de ona karşı hala bir şeyler hissetmem. Ama bu ilişkinin bitmesi gerekiyor. Benim de hayatıma ciddi birini almam gerekiyor. Ama onu severken zorlanıyorum. Hayatımda biri olmazsa onu da unutamam. O yüzden içime sinmese de biriyle önce görüşeyim diyorum. 5p defa bitsin dedim hayır beni seviyorsun diyor. Seviyorum ama gerçekten sevgi yetmiyor.
Soran+1 yılBorcu var bana her ay düzenli ödüyor. Ben engel atsam bana şunu diyecek. Beni sevdiğini biliyorum o yüzden konuş yoksa borcu ödemem diyebilir.
Soran+1 yılAh ben onun çocukluğunu zaten biliyorum da kendi farkında değil. Bir de ben hala ona karşı bir şeyler hissediyorum. Görüştüğüm başka kimse de yok. Ama şartlar bu durumdayken onu bırakamıyorum. Hani biriyle görüşsem onu kalbimden atabilir miyim diye bir umut sordum işte. Çünkü bu ilsimi bana zarar veriyor.
hadi ordan et ya hayatımızı * aldatmak az bile ben yapmadım da noldu
48 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın ne diyeceğimi bilemedim
Soran+1 yılBu söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Ama ne desem bilemedim. İnan bizim sebepler başka. Benim iki kriteri bozdu. Belki başkası için basit ama benim için önemli şeyler.
Soran+1 yılAslında seviyorum ama aşık değilim. Ben zamanla kendimden fazla kimseyi sevemedigimi farkettim. En değerli benim.
Soran+1 yılHayır canım benim. Ben belirsizlik sevmiyorum. İlişkinizde geleceği göremiyorum. Özellikle maddi konuda. Bu konuda ilişkimizi derinden sarsıyor. Bütün planlarımızı kaç defa bozdu.
+1 yılKesinlikle olur. Önce ayrıl sonrasında küllerinden arın sonrasında düşünebilirsin. Haklı iken haksız duruma düşersin
00 Yorumla
+1 yılOlmaz onunki insanlık değil bir kadini mutlu etmezsen duygusal olarak ağzına bile eder hakindir abim birak
00 Yorumla
+1 yılBaska biri de kopek gibi s ker koşa koşa gidersin o sevene
10 Yorumla
+1 yılvalla bence doğru kişiyi bulma çabası mutsuzsan bencede görüş
00 Yorumla
+1 yılHayatımı s.. kti diyon ama kriterlerini karşılasa hemen evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılSonradan pisman olma da
01 Yorumla
Soran+1 yılYazamıyorum buraya sebeplerini. Yazarsam konu başka yere evrilecek. Keşke tanımasaydım diyorum. Beni bu kadar sevdiğini gördükten sonra ayrılık zor oluyor. Ciddi anlamda psikolojik ve maddi zora soktu beni. Maddi neyse onu zaten ödüyor da. Psikolojik olarak çok yordu.
- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılBitirmissin zaten ne aldatmasi olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBitmiyor ki
O bitmeyecek hatalarımı telafi etcem diyor
Ama ben geleceği görmüyorum
Bitemiyor ilişki- +1 yıl
Sen bitirdikten sonra onun ne dediğinin bir önemi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKafanda bıttıyse zaten bıtmıstır
03 Yorumla
Soran+1 yılKalbim seviyor aklım çoktan bitirdi
- +1 yıl
Mantık kullanmak iyidir ama kalp sesınde onemlı
Soran+1 yıl2 yıl bence kalp için yeterli. Mantik ağlıyor hatta bana beddua okuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılNeyin kafasını yaşiyorsunuz ya..😏
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSu an senin için çok erken değil mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSayılır
00 Yorumla Evet olur ayrıldıktan sonra görüsmen lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHayatını s2ecek ne yaptı?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlişki durumu:KARIŞIK..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmadan birini bulayım kafası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Bitmeden görüşürsen tabii ki olur
00 YorumlaAyrıl sonra başkasına git
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGorusuyorsun bence zaten soru normal degil
05 Yorumla
Soran+1 yılKiminle görüşüyorum?
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerine bakılırsa var biri bence
Soran+1 yılBir daha oku bence
Cevap sahibi+1 yılBiriyle gorussem aldatmak olur mu diyorsun göreceksin o halde?
Cevap sahibi+1 yılGörüşeceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafanda bitirmişsin
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılAyril
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet olur
00 Yorumla
+1 yılİçin rahat mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla Olmaz
00 YorumlaE tabi başkasından bahsediyorsun sonuçta
00 YorumlaEvet olur onun yerine sanal yap daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olmaz caiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur.
00 YorumlaMax tc kızı :D
10 Yorumla
+1 yılYani
00 Yorumla
+1 yılAynen